0

Beoordelingen

1057 beoordelingen
Gemiddelde score van 4,7 sterren

Eugene Khomutovski 
Belgique/Belgie, 18/01/2022

Top ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Good quality, fast delivery

Rita Grant 
France, 18/01/2022

Very quick service, the order arrived in just a couple of days. The quality of the items is top.

Filippo Bertelli 
Italia, 17/01/2022

Perfect!!! 👌 Great Communication,and speedy delivery .... a pleasant experience.. I will make purchases again

Many thanks

Ineke Kuiper 
Nederland, 17/01/2022

Supersnelle levering (naar NLD). Sterke en kwalitatief goede (en mooie) producten waar ik mijn hond en mezelf blij mee maak. Goede toelichting bij de producten, heel praktisch. Nu lekker aan de slag!

Noemie Paulo 
France, 17/01/2022

Produit de qualité reçu très rapidement

Debby Hoving 
Nederland, 17/01/2022

Super service!
Snelle levering en de producten zijn top!

Fran Avila 
Espana, 15/01/2022

Muy buen servicio!

Dongchan Shin 
South Korea, 12/01/2022

Thank you for always sending me good products.
I'm always looking forward to it.
I hope you continue to prosper.

J B 
Deutschland, 10/01/2022

Sehr schnelle Lieferung, toll verpackt und wie immer tolle Qualität!

Roger Lebout 
Belgique/Belgie, 09/01/2022

Bonjour.
Je sais comme vous que cet avec la critique que l'on avance. Mais je suis desolé pour moi tout est bon, le site la qualite la rapidite d'envoi, peut etre diminuer le montant a partir duquel l'envoi est gratuit.
Bien a vous.

Marianna Fopma 
Nederland, 08/01/2022

Snel geleverd en nette prijs.
Weer blij met de bestelling

Christine Simon 
Belgique/Belgie, 08/01/2022

Envoi super rapide et bien emballé. Parfait comme chaque fois ... Un grand merci

Tony De Wilde 
Belgique/Belgie, 07/01/2022

Snel geleverd mooie service

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 07/01/2022

Snelle levering en goede kwaliteit van de bestelde goederen zoals ik niet anders gewoon ben van Euro Joe. Hondensport en Euro Joe is een Top combinatie.

Nathalie GLAVAC 
France, 07/01/2022

TOP! Livraison rapide .Très satisfaite de ma commande.

Lorraine Cobb 
United Kingdom, 05/01/2022

Super impressed with the delivery of my order. was told wouldn't be received until after Christmas & arrived on 23rd Dec.

Items are very good quality & the surprise toy for the dog was a welcome bonus as well.

Thank you so very much

Jan Veldhuis 
Nederland, 05/01/2022

Top levering , en ook snel

Ocean Vanfraechem 
Belgique/Belgie, 05/01/2022

Bestelling en bezorging is snel en eenvoudig verlopen.
Eurojoe harnas besteld voor onze Duitse Herder: harnas is stevig en heel goed van kwaliteit!

Yvonne Planting 
Nederland, 04/01/2022

Goede service kreeg direct een mailtje dat het product niet op voorraad was. Keurige bezorging en de honden zijn heel blij

Joram Van Opstal 
Belgique/Belgie, 30/12/2021

Super service en altijd supervriendelijk!

nancy bisschop 
Belgique/Belgie, 30/12/2021

altijd tip top in orde, altijd goed geholpen zoals in de winkel ,en hun bestelling zijn ook in orde,
mvg nancy

Gunter De Groote 
Belgique/Belgie, 28/12/2021

Snelle service, na eerst telefonisch contact heel goed geholpen.

Constance Barsé  
France, 28/12/2021

Très bon site avec bcp de choix. Produits conformes à la description.

Nancy Taeymans 
Belgique/Belgie, 27/12/2021

Top winkel, vriendelijk, alles word altijd goed verpakt,
Top produkten
Ik ben fan

Rob Seegers 
Nederland, 27/12/2021

Ben er blij mee!

Michael Künster 
Deutschland, 27/12/2021

Top Service und super Qualität! Meine erste Bestellung war vor über 6 Jahren und ich mache es immer wieder gerne. Ein netter Kundenservice, schneller Versand und Ware die sowohl für Sport- als auch Diensthunde geeignet ist.

Nadia Tollet 
Belgique/Belgie, 27/12/2021

Altijd snelle en correcte service.

Mieke Engelen 
Belgique/Belgie, 26/12/2021

Perfecte , snelle levering!

Ludo Kox 
Belgique/Belgie, 26/12/2021

Zeer tevreden over de ontvangen artikels en de behulpzaamheid

CAROLINE de CANDOLLE 
France, 26/12/2021

Merci pour votre service et votre réactivité. Sincères Salutations cynophiles. CK.2C.

Nicole Posch-Pfeffer 
Oesterreich, 26/12/2021

Top

Luis Caño  
Espana, 26/12/2021

Todo correctos

Kai Sanner 
Deutschland, 26/12/2021

Schnelle Lieferung, gutes Produkt, gerne wieder!!!!!

Milla A. 
Nederland, 26/12/2021

Door de Black Friday bestellingen wat later geleverd, maar top producten. Goede service, artikel verkeerde maat retour gestuurd, snel de juiste maat geleverd. Bedankt!

Gaëtan Maillot 
France, 26/12/2021

Livraison très rapide. Matériel de bonne qualité. A voir l'usure dans le temp.

Bo Johansen 
Danmark, 26/12/2021

Quick delivery and equipment of the highest standard. 10/10

Gauthier Brossel 
Belgique/Belgie, 26/12/2021

La qualité des produits sont vraiment bien, les livraisons un peu longue mais raisonnable, la communication est bien par mail.

cedric Benayoun  
France, 26/12/2021

Nickel

Peter Haslinghuis 
Nederland, 26/12/2021

Snelle levering en altijd een goede kwaliteit spullen!

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 26/12/2021

Snelle levering en goede kwaliteit van de bestelde goederen en diensten alsook de melding van een artikel dat later geleverd wordt en in backorder gehouden word, wat ervoor zorgt dat ik toch mijn cadeau krijg bij mijn bestelling, want zonder was dit niet het geval, bedankt hiervoor en tot de volgende bestelling.

Nicolas Cappelle  
Belgique/Belgie, 25/12/2021

Snelle levering

Harry Haak 
Nederland, 25/12/2021

Lekker snel geleverd

Stephanie Haesevoets  
Belgique/Belgie, 25/12/2021

Snelle en correcte levering, een item uit bestelling bleek niet op stock. Meteen een mailtje gekregen om dit te regelen. Top! Doe zo verder

Jonathan Andre  
France, 25/12/2021

Euro joe c’est une valeurs sure , une équipe réactive à l’écoute et surtout très professionnelle, je vous met là meilleurs note et je vous dit à bientôt
Jonathan

Nadia Kocher 
Nederland, 25/12/2021

Alle producten als op afbeelding en beschrijving. Levering volgende dag ontvangen. Echt super tevreden.

Ellen Peger 
Belgique/Belgie, 25/12/2021

Zeer mooie geborduurde badge van Duitse Herder!! Echt magnifique !

Bert Fijneman 
Nederland, 24/12/2021

Makkelijk te bestellen via de website en de andere dag al in huis ! Top service !

Danielle Gilles 
Belgique/Belgie, 23/12/2021

Snelle levering. Producten van goede kwaliteit

Dorie Meijer 
Nederland, 22/12/2021

Leverong is erg snel. Indien de maat niet goed is, totaal geen probleem om te retourneren en ook dan is de levering wederom erg snel. Prima service en zeer betrouwbaar!

Denis Schmitz 
Deutschland, 22/12/2021

Alles Top!!

Danielle Gilles 
Belgique/Belgie, 22/12/2021

Snelle levering. Producten van goede kwaliteit

Ashley Mclemore 
United States, 21/12/2021

Super customer service. Will order again!

Emmy Van Goethem 
Belgique/Belgie, 29/11/2021

zoals gewoonlijk, prima service, prima kwaliteit en alles snel aan huis geleverd, dank U wel Euro Joe

Dante Messens 
Belgique/Belgie, 27/11/2021

Terug een lekker warme vest aan een ongelofelijke prijs ontvangen.
De promoties bij Euro-Joe zijn echt schitterend en de service om de vingers van af te likken.
Vriendelijke, ontspannen bediening in de winkel en een rondleiding in het productie atelier.
Ideaal om een zicht te krijgen op de goede kwaliteit en zorg voor producten en grondstoffen.

Bruno Klich 
Belgique/Belgie, 27/11/2021

Rien a dire,
Service parfait

Sébastien BRUN 
France, 19/11/2021

Produits conformes
livraison rapide

Dongchan Shin 
South Korea, 16/11/2021

I'm always looking forward to it and satisfied.

Laurent Urbain 
Belgique/Belgie, 15/11/2021

Parfait !
Colis parfaitement emballé, envoi et réception rapide.
En plus l'article commandé est de très bonne qualité.
Merci.

Sermon Eric 
Belgique/Belgie, 11/11/2021

Dear Nicky ,as told & posted on Instagram @nickyvangele @euro_joe_dogsport_official job done properly can only approuve it !!!

Why dont you follow back on IG ?

@venom_athletic1

Werner Holtappels 
Belgique/Belgie, 10/11/2021

Artikel: Flexi life Forte
De flexi life forte doet werkelijk wonderen voor onze bully xl met zware heupdysplasie.

Gregory Dortu  
Belgique/Belgie, 05/11/2021

Très bon produit livraison très rapide

Mieke Engelen 
Afghanestan, 05/11/2021

Heel tevreden, past correct!!
Snelle levering 👍🏽

carinne lacrosse 
Belgique/Belgie, 04/11/2021

pas de soucis avec ma commande

Kees Ruiter 
Nederland, 03/11/2021

Prima service

Marc Cuypers 
Belgique/Belgie, 03/11/2021

Product was niet onmiddellijk leverbaar. Toch een goede en concrete communicatie naar leverbaarheid.
Hier een tevreden klant met gelukkig hondjes.

Mieke Engelen 
Afghanestan, 03/11/2021

Heel tevreden, past correct!!
Snelle levering 👍🏽

Demetrio Mercurio  
Deutschland, 01/11/2021

Erste Mal. Gute Verarbeitung, sehr gute Polsterung. Keine scharfen Kannten die ihre Spuren am Arm des Helfers hinterlassen. Mal schauen wie lange das Material hält.

Sofie adriaenssen 
Belgique/Belgie, 01/11/2021

het product is zoals gewenst

Nancy Taeymans 
Belgique/Belgie, 29/10/2021

Ben juist begonnen met de treats hoop echt wel dat ze gaan werken

Dante Messens 
Belgique/Belgie, 29/10/2021

Snelle verzorgde levering. Mooi afgewerkte vest aan prima prijs. Hier bestellen we zeker opnieuw.

Rika Kloosterman 
Nederland, 29/10/2021

Mooie spullen en snel geleverd.

Peter Bakker 
Nederland, 29/10/2021

Goede snelle levering en mooie jas

Ilse van der Groen 
Belgique/Belgie, 25/10/2021

Prima producten en goeie service!

Fabrice Wilkin 
Belgique/Belgie, 25/10/2021

Service au top... Livraison très rapide et conforme à la commande.

Daniel Huberty 
Dominican Republic, 25/10/2021

Super service, merci a l'équipe..

Jessica Schweizer 
Belgique/Belgie, 25/10/2021

Schnelle und zuverlässige Lieferung, netter Kontakt am Telefon mit klaren Informationen

Ilse van der Groen 
Belgique/Belgie, 25/10/2021

Prima producten en goeie service!

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 24/10/2021

Nieuw, innoverend honden speeltje van de gekende Euro Joe topkwaliteit en snelle levering en goede prijs.

Cyril Levorati  
France, 23/10/2021

Bon matos

Ruben Dejonghe  
Belgique/Belgie, 23/10/2021

Prima service, zoals altijd!

Menno Buiten 
Nederland, 23/10/2021

Snelle levering dik tevreden ook over het produkt

galina Cherdonova 
Deutschland, 23/10/2021

gute ware
schnelle lieferung
super service

Calin Petre 
Romania, 19/10/2021

Super happy about all Euro Joe products !

G. O. 
Deutschland, 17/10/2021

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für die schnelle Zusendung meiner Bestellung. Gerne werde ich Ihren Shop wieder besuchen, wenn ich wieder etwas für die Hundeausbildung brauche. Diesbezüglich habe ich einen Verbesserungsvorschlag: bitte machen Sie mehr Detailangaben bei den angebotenen Artikel, insbesondere vermisse ich Maßangaben.Z.B. bei dem Beisskissen "Triangel" wäre die Angabe zur Länge, Breite und Höhe sehr hilfreich, danke.

Cyril Levorati 
France, 15/10/2021

Bon matériel livraison rapide merci 👍

William Delfosse 
Belgique/Belgie, 14/10/2021

Des produits toujours au top.
Un service irréprochable.

A très vite.
William

Jérôme Fillieux  
Belgique/Belgie, 10/10/2021

Manche nylcot t5 top qualité, bien que erreur de ma part j'aurais du prendre une t6 car mon chien a vraiment la dent dur.
Livraison super rapide merci pour votre sérieux

Peter Heidrich 
Deutschland, 09/10/2021

schneller Service, Ware sehr gut verpackt. Die Verstecke sind sehr gut verarbeitet. für mich passen Preis, Leistung.
Top Ware gerne wieder

Michael fagoe 
Belgique/Belgie, 09/10/2021

snelle levering mij zien ze terug !

Makeda Triantafilia 
Ellas or Ellada, 08/10/2021

Very fast shipping.

C Henzen 
Nederland, 07/10/2021

Duidelijke site en zeer snelle bezorging

Ineke Riphagen  
Nederland, 07/10/2021

Super snelle levering,! Fijn dat ik de tussen stukken voor het apporteer blok los kon bestellen

Nancy Taeymans  
Belgique/Belgie, 07/10/2021

Leuke toffe webwinkel met uitstzkznde produkten ben heel content en geef jullie door aan iedereen die ik wil helpen, jullie produktzn zijn echt top prijs-kwaliteit

Tamara Eggermont 
Belgique/Belgie, 07/10/2021

Topzaak steeds vriendelijk

Juan Guillermo Perrz avalos 
Chile, 07/10/2021

Proceso de compra fácil y confiable.
Página web intuitiva y descriptiva.

Annick De Potter 
Belgique/Belgie, 07/10/2021

Livraison rapide et article au top !

Sandra Jonkman 
Nederland, 01/10/2021

Makkelijk besteld, en super snelle bezorging

carinne lacrosse 
Belgique/Belgie, 01/10/2021

envoi nickel et très contente du produit

Klaus Hoppe 
Deutschland, 01/10/2021

super Ware ,sehr schnelle Lieferung, gerne wieder

Francisco Monreal Lozano 
Espana, 29/09/2021

Buen servicio buenos productos

Nicolae Aurelian Stefan 
Romania, 28/09/2021

The all accessories profesional Euro Joe in working dogs are amazing of the best quality, I am very satisfied. Always Euro Joe delivers the Best products very quickly and they are packed very well and safely. I really like very much all the accessories in dog training and training clothes. I am very happy that I chose Euro Joe!!!
THANK YOU EURO JOE!

veerle bollen 
Belgique/Belgie, 28/09/2021

goede service

Serge BIES 
France, 24/09/2021

Entreprise sérieuse : Qualité des produits et livraison très rapide

Torsten Kranz 
Deutschland, 24/09/2021

Vielen Dank.

Nicole Speck 
Nederland, 24/09/2021

Artikel: Salix alba
Zeer tevreden over de Schietwilg poeder, mijn hondje kan niet tegen normale pijnstilling. En met dit product kan ik hem super ondersteunen.

Brigitte Jansen 
Nederland, 24/09/2021

1 badge niet meegeleverd, maar daar al een mail over gestuurd. Ga er van uit dat dit opgelost wordt. Eerdere bestellingen waren altijd prima.

Sandra Fiks 
Nederland, 23/09/2021

Snelle en nette service! Alleen bij het verkrijgen van de kortingscode van €3,- op de volgende bestelling stond de code niet op de flyer vermeld.

Michèle Maussen 
Belgique/Belgie, 23/09/2021

Heel tevreden, fijne service.

Mark Crowley 
Ireland, 17/09/2021

First time to use euro joe very satisfied with products
and delivery time .
Have all ready put second order in
Thanks
Euro Joe

Martine Labeur 
Belgique/Belgie, 17/09/2021

Goeie service, goed advies, snelle levering. Heel fijn dat er persoonlijk contact kan worden opgenomen om op-maat advies te krijgen. En de producten zijn top, 100% geschikt bevonden door mijn honden.

Severine Chollot 
France, 15/09/2021

Ravie de mon achat les boudins ont k air solide à voir avec le temps et la mâchoire du malinois..1 ptit cadeau en plus pour le toutou ça fait tjrs plaisir

Michael Künster 
Deutschland, 15/09/2021

Sehr schnelle Lieferung und wie immer hochwertig verarbeitete Produkte.
Absolut empfehlenswert!

Eddy Nijssen 
Belgique/Belgie, 15/09/2021

Zoals altijd prima afwerking van mijn bestelling.
Prima qualiteit

Petra Gasselich 
Australia, 15/09/2021

Top, rasche Lieferung

Ingrid Pede 
Belgique/Belgie, 14/09/2021

Perfecte en snelle service.
Degelijk materiaal.

Martine Pondrix 
Afghanestan, 13/09/2021

Super snelle levering

Jan Vandenpanhuyzen 
Belgique/Belgie, 09/09/2021

Snelle levering en goede prijzen.

arie kort 
Nederland, 09/09/2021

Snelle levering, goed advies gehad, dikke prima

Eric van der Cruijsen 
Nederland, 08/09/2021

Vlotte levering en topkwaliteit!!

martine pecheur 
Belgique/Belgie, 08/09/2021

Je suis heureuse de tous mes achat chez vous vraiment rien a dire merci pour cette qualité a bientôt

Sylvain MILLET 
France, 08/09/2021

Excellent

anna shields 
Ireland, 08/09/2021

Very quick, excellent service and great product.

Michael Beuel 
Belgique/Belgie, 06/09/2021

top

Valérie LILE 
France, 03/09/2021

Commande parfaite répondant à mes attentes.
Matériel de qualité et très bon contact avec le vendeur.
Livraison soignée.
Merci
Je recommande.+++++

Dominik Neurohr 
Deutschland, 03/09/2021

Hallo

Einfach Spitze

miguel vanderoost 
Belgique/Belgie, 26/08/2021

réception rapide et conforme de ma commande.

Thomas Lombard 
France, 25/08/2021

Livraison rapide bonne qualité

Jacobus 0roode 
Nederland, 20/08/2021

Zoals gewoonlijk een snelle levering van topproducten

Dominic Götz 
Deutschland, 20/08/2021

Costume made Jute sleeve for arm and leg for the suit fits perfect and fat delivery to Germany.

Juan Guillermo PEREZ AVALOS 
Chile, 19/08/2021

calidad de los equipos sin cuestionamientos, atención al cliente de un alto performance, the Best

Juan Perez avalos 
Chile, 19/08/2021

Atención, rapidez, calidad.
100%

Jonathan Gilot 
Belgique/Belgie, 19/08/2021

Service et produit de qualité !

Linda Masale 
Ireland, 19/08/2021

Fast delivery and good quality products.

Marij Klopping 
Belgique/Belgie, 19/08/2021

Super vlot binnen en goede kwaliteit.
Bedankt.

Jacobus 0roode 
Nederland, 18/08/2021

Altijd een goed artikel en een correcte service

Megan Moore 
United States, 15/08/2021

Great products! Truly love the pink tactical vest and matching collar and sleeves/tugs!

Ton Doornink 
Nederland, 12/08/2021

Goede pasvorm lekker warm voor de winter

florence chalopin 
France, 12/08/2021

j espere que les produits commandes seront top comme le service que vous proposez

Ton Mooij 
Nederland, 12/08/2021

kwaliteit prijs en levering prima.

Yvane Marquier 
France, 10/08/2021

Rapidité et bonne qualité des produits!

Brigitte Boer 
Nederland, 09/08/2021

Zaterdag mijn winterjas Etna ontvangen, zoals eerder weer netjes en snel geleverd, een mooie stevige winterjas voor de winterse trainingen met mijn Mecheltjes

Monique Baten 
Nederland, 08/08/2021

Prima levering, goede producten, fijne service!

lucien georges 
Belgique/Belgie, 08/08/2021

Très joli. Répond à mes attentes.

florence chalopin 
France, 01/08/2021

très contente du service fourni

Laure LITTEE 
France, 01/08/2021

Superbes produits

Juan Guillermo perez avalos 
Chile, 29/07/2021

se agradece la optimización de los tiempos respecto a la conformación de las cajas y envíos, se nota la depuracion de os procesos y se suma la excelente calidad de los equipos

Ingrid Verduyn 
Belgique/Belgie, 28/07/2021

Prima, snelle levering !!

dennis ceuppens 
Belgique/Belgie, 28/07/2021

Degelijk en goed materiaal

Claude Henry 
Belgique/Belgie, 27/07/2021

Le service est toujours parfait.
Merci pour le très bon matériel que vous proposez.

Margrit Van Hoef 
Belgique/Belgie, 27/07/2021

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. Vooral de mouw in neopreen, want nu heb ik tenminste geen blauwe arm als bezig ben met de hond.

Nicky Kuipers 
Nederland, 27/07/2021

Heb de producten altijd snel in huis! Goed en comfortabel materiaal, dat met het oog op de gebruiker is ontwikkeld.
Dank jullie wel!

Marc Berwouts 
Belgique/Belgie, 27/07/2021

Zeer goede service !!

veerle bollen 
Belgique/Belgie, 27/07/2021

snelle levering

Delphine Goujon 
France, 27/07/2021

Achat bien reçu, dans des délais raisonnables. Très satisfaite

Matteo Ragazzon  
Italia, 27/07/2021

Perfect shipment and product

Tommaso Testi 
Italia, 16/07/2021

It's a nice product but i think it's only for puppy because i bought it for my 7 months malinois but i can easly feel some pain when he bite. So i recommend the sleeve n° 2 for 4/5/6 months puppies but if you have a dog with a strong bite buy an harder sleeve also if the dog have 7/8 months. Thanks

S L  
Nederland, 15/07/2021

Altijd top producten , goede service en snelle verzending 👍

ANNEKE DELAMILLIEURE 
Belgique/Belgie, 15/07/2021

Snelle levering - toch wat zoeken op de website om het juiste product te vinden. Breng binnenkort een bezoek aan de winkel.

Rudy Mulder  
Nederland, 15/07/2021

Super goed en erg snel

Bee Clancy 
Ireland, 13/07/2021

Very efficient. Training jacket arrived promptly from Belgium to Ireland.

Kathleen Keukelinck  
Belgique/Belgie, 10/07/2021

Snelle levering alles voldoet zoals vermeld staat

Baptiste Tisba 
France, 10/07/2021

Commande reçue rapidement, emballage impeccable, produits de grande qualité, le sans faute 👍

Theo Boomsma 
Nederland, 08/07/2021

Top op maat gemaakt 💪💪👍

Romain Paulo 
France, 08/07/2021

Produit au top. Livraison rapide et sérieuse.

Kévin Mocellin 
France, 08/07/2021

J'ai acheté un harnais pour mon malinois, la qualité et le style sont vraiment top !
Je vous recommande à des personnes qui ont des chiens 👌

claire DRIEUX 
France, 07/07/2021

Parfait
Merci de m'envoyer la facture correspondante
Cordialement
Claire drieux

Julie Lefevre 
Belgique/Belgie, 04/07/2021

Envoi rapide et articles conformes

Bertil Leezer 
Nederland, 02/07/2021

A wonderful bite suite and a super protection and for the dog a very good grip to build your dog on the bite !

Emma Emma 
Nederland, 01/07/2021

Goede site, snelle levering

Aukje Compeer 
Nederland, 30/06/2021

Super snelle bestelling . Zeer te vreden

Jan Vannieuwenhuyse 
Belgique/Belgie, 29/06/2021

Mooi product correct geprijsd

Theo Daffe 
Belgique/Belgie, 26/06/2021

Bonjour, étant bientôt maître chien je cherchais un futur équipementier pour mon chien et c’est chose faites. Quelle qualité exceptionnelle, à voir apres utilisation mais déjà visuellement ça a l’air costaud. À très bientôt pour de prochaine commande.

Tineke Vhvdeijsselmond 
Nederland, 26/06/2021

Snelle levering en goed produkt!
Er komen meer bestellingen aan..;-)

Catherine CARA 
Belgique/Belgie, 25/06/2021

Qualité du produit

Linda Veldman 
Nederland, 25/06/2021

Levering binnen een week en zeer tevreden over de voedings- supplementen.

Benedict van Westing 
Nederland, 24/06/2021

Uitstekende service

Stephan Vandercasteelen 
Belgique/Belgie, 24/06/2021

Commande super, super bestelling, prima qualiteit, qualité première, merci bedankt Nikky.

Frans Alphen 
Nederland, 23/06/2021

Past goed en snel geleverd. Kleine tip misschien zo labelen dat de naad aan de buitenzijde van het mouwtje zit. Ik ga het in iedergeval binnenste buiten dragen.

Benedict van Westing 
Nederland, 23/06/2021

Uitstekende service

Manuel Rosa 
Espana, 20/06/2021

muy satisfecho con el servicio

Xavier Toussaint 
Belgique/Belgie, 20/06/2021

Produits conformes et de qualité et livraison rapide

Mari Verschure 
Nederland, 19/06/2021

mooi stevig tuig. Fijn met het handvat en ook de 4 ringen om de lijn te bevestigen erg prettig.
Sluiting is stevig en laat ook niet zomaar los
Verder sluit het tuig mooi aan mede doordat het tuig te verstellen is.
Wij hebben maat xl gedaan voor een dobermann, l was voor onze dobermann net te klein

Ole Egeland 
Norge, 18/06/2021

Super service and the best equipment ever

Mohamed Boudaoud 
France, 17/06/2021

Envoi conforme à la commande et très rapidement expédié je recommande ce site

William Delfosse 
Belgique/Belgie, 16/06/2021

Très satisfait. Délai de livraison respecté.
Je recommande.

Nicole gersdorf 
Deutschland, 15/06/2021

Erstklassige Ware. Der Versand hat etwas zu lange gedauert.

Jack Meulblok 
Nederland, 15/06/2021

Snelle levering en een topproduct ben er blij mee

Anneriet Keijzer 
Nederland, 15/06/2021

Snelle levering. Kwalitatief goede producten. Regelmatig kortingcodes.

Julien LITTEE 
France, 15/06/2021

Très bon produit.

laurence cyrulik 
France, 14/06/2021

excellent produit et livraison rapide. Toujours ravie depuis des années.

Tineke vanAssen-van El 
Nederland, 12/06/2021

Snelle levering, produkten zijn top!

Bennie Luppes 
Nederland, 12/06/2021

Heel mooi produkt ontvangen, voldoet volledig aan mijn wensen, goed verzorgd en snel geleverd. Prima service

Elvis Samata 
Ireland, 12/06/2021

Products are amazing and top quality, the delivery prices tho are extortionate.

Sarah Dieu 
Belgique/Belgie, 11/06/2021

Qualité top , rien a redire ! Déjà commandé plusieurs manche pour chien adulte , junior et ici pour chiot .
Le top du top!

M Rosa 
Espana, 11/06/2021

muy contentos con el trato y con el material

Marijke Klopping 
Belgique/Belgie, 11/06/2021

Super goed materiaal en super vlotte service.
Ik ben een tevreden klant

Lenka Kunšteková 
Ceska Republika, 11/06/2021

Great shop, great communication and fast delivered goods. All right. Thank You EURO JOE :-)

Charlotte Jochum 
Deutschland, 11/06/2021

voll zufrieden

Emma Emma 
Nederland, 10/06/2021

Goede site, snelle levering

Ann Geukens 
Belgique/Belgie, 10/06/2021

Zeer snelle levering en vorige keer netjes een mailtje gehad dat de bestelling net iets anders was (ipv 1kg -> 5x200gr) .

Petra Dijkstra 
Nederland, 10/06/2021

Product snel geleverd.
Website mag wel een update hebben, het is lastig zoeken en vooral op een telefoon. In categorieën zou het ook fijn zijn als je meer kunt verfijnen.

C.H. van de Graaf 
Nederland, 08/06/2021

juiste product ,snelle levering ,netjes afgeleverd en goed verpakt.

Claude Henry 
Belgique/Belgie, 05/06/2021

C'est toujours un plaisir de faire du commerce avec la firme euro joe. Je ne regrette aucun de mes achats de marque euro joe. Pour la qualité des produits, on ne peut pas dire que les prix sont surévalués.
Je recommande à chaque occasion votre firme, souvent des propriétaire me demandent où j'ai acheter cette laisse, ce boudin.
Merci.

Aukje Compeer 
Nederland, 04/06/2021

Top !! Snelle levering

Romeo Nortan 
Nederland, 04/06/2021

Ben zeer tevreden met mijn bestelde spullen.
De aflevering verliep ook erg snel

Monique Hagebout 
Nederland, 03/06/2021

Snelle correcte levering.

Jan Holmqvist 
Sverige, 02/06/2021

Always fast delivery, no problems and good support. Best regards Jan Holmqvist

Leopold Mengl 
Oesterreich, 01/06/2021

Sehr gutes Protukte. Schnelle Lieferung.

Didi Oprah  
Espana, 31/05/2021

Mucha calidad, muy seguro

Bica Broeksma 
Nederland, 31/05/2021

Goede service, prijs/kwaliteit!
Snel geleverd en compleet.

Manu Ros 
Espana, 31/05/2021

Muy contentos con el material y el envío

L de Wit 
Nederland, 31/05/2021

Erg snelle levering.

Ingrid Passchier 
Nederland, 31/05/2021

Goede, snelle service!

Simon DELABARRE 
France, 31/05/2021

Très content, commande reçu en avance

Thomas Fertschnig 
Deutschland, 31/05/2021

Produkte sind klasse verarbeitet, Preise sind vollkommen angemessen, Lieferung war unkompliziert und schnell. Ich bin vollkommen zufrieden 😃

Kevin Sempels 
Belgique/Belgie, 31/05/2021

Correcte afhandeling.
met de nodige opvolging, artikel niet in stock klant wordt hier onmiddellijk op de hoogte van gebracht met de info dat het binnen x tijd wordt geleverd

Diana V 
Nederland, 26/05/2021

Snelle levering
Producten netjes verpakt.

Eddy Nijssen 
Belgique/Belgie, 26/05/2021

zoals iedere keer weer mooi afgehandeld .
Vlotte levering.

Manuel R 
Espana, 25/05/2021

muy contento con la compra y el envío

Joris Heerwegh 
Belgique/Belgie, 23/05/2021

Zeer goed verpakt wat je besteld online en zeer goed geleverd ?
En zeer sterk materiaal zeer goede kwaliteit .

Antoine Bail 
Belgique/Belgie, 21/05/2021

Artikel: Flexi life Forte
Très bon produit.
Utilisé pour soulager la boiterie due à une inflammation, causées par un accident avec un véhicule, sur mon Malinois.
La chienne ne boite plus lors de l’utilisation du traitement.
Cela la soulage énormément entre deux rdv chez le vétérinaire ostéopathe.

Francine Van gestel 
Belgique/Belgie, 20/05/2021

Perfecte levering

Petra Houtgraaf 
Nederland, 19/05/2021

Fijn dat de maatvoering kleding zo goed klopt. Ik heb dames mt 50 en dan is de XXL van de vesten goed en broek mt 50 past prima, bij andere outdoor merken gaan ze niet verder dan 46 alsof zwaardere mensen niet sporten.. Snelle levering en prettige service.

Joris Heerwegh 
Belgique/Belgie, 18/05/2021

De verpakking is zeer stevig .
En zeer vlugge levering van het gevraagde goed .

Ruben Dejonghe  
Belgique/Belgie, 18/05/2021

Prima service! 👍🏻

Donald Morris 
Bulgaria, 18/05/2021

Great service
Nicky is always there to help.

Leopold Mengl 
Oesterreich, 18/05/2021

Bin sehr zufrieden. Tolles Protukte die Etna y jacke

Nancy Taeymans 
Belgique/Belgie, 18/05/2021

Heel goed en vlot verloop vanaf de bestelling tot en met de levering.
Misschien er eens over nadenken om de kleinere produkten op te sturen in een speciale enveloppe, en dan te verturen als brievenbuspakket in we plaats van in zo een grote doos.
Vriendelijke groeten

Alfons Ruiz Manzanares 
Espana, 18/05/2021

Todo perfecto

Erik 050 DCG 
Nederland, 18/05/2021

Goede kwaliteit lijnen, doorgestikt door en door. Betere als andere winkels die bezuinigen op materialen. Snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Loïc Bailly 
Belgique/Belgie, 18/05/2021

Commande parfaitement emballée. Arrivée très vite chez moi via LaPoste.
Article de très bonne qualité.

Seule amélioration possible, mettre un film plastique a l'intérieur de la caisse afin d'éviter que les articles sois mouillé si le carton venait a l'être lui.

Bas Luten 
Nederland, 18/05/2021

Snelle levering. werd gemailt voor een kleinigheid en is netjes opgelost heel blij met jullie materiaal ook echt gewoon goed thnx

Nynke Sellier 
Belgique/Belgie, 18/05/2021

Altijd top afgeleverde producten die lang mee gaan en veel keuze.
Goede service zowel in de winkel, bij bestellingen als in het contact. 👍

Ingrid Passchier-Poort 
Nederland, 18/05/2021

snelle service, keurige afhandeling

BEN MESKERS 
Nederland, 18/05/2021

netjes op tijd geleverd.

Dongchan Shin 
South Korea, 11/05/2021

Thank you for your kind response.
Always looking forward to Eurojoe.

Meir Hazon 
Nederland, 10/05/2021

You are great, you are charging a lot for the shipment and you are not chip but you are good.

Lars Krieger 
Deutschland, 06/05/2021

Danke für die schnelle Lieferung

Becky Kealy 
Ireland, 06/05/2021

Very good products, very happy

Antoine Bail 
Belgique/Belgie, 04/05/2021

Une petite erreur de taille sur un collier suisse.
Je fais un e-mail, je n’ai pas de réponse mais mon application BPost me signale qu’un colis est en route depuis... Euro Joe !
Bref, matériel de qualité, envoi rapide, réactivité en cas de soucis au top !

Dennis Van den Bergh 
Belgique/Belgie, 04/05/2021

Super snelle levering en extra service aangezien ik een
groter waakbord wou hebben. Echt helemaal verliefd op 🤩

Ole T Egeland 
Norge, 04/05/2021

We are verry satisfied whit the the goods and the service.6/6..
Only problem we have is the transportation company fedex....
Euro Joe is the best

Juliette Delpy 
France, 30/04/2021

Harnais très confortable pour ma ba. La poignée me permet un bon contrôle en intervention. Le réglage se fait facilement.
Les moins : se dérègle si on ne fixe pas les sangles avec de l'adhésif. Les anneaux entre les pattes sont gênants, je les ai scotchés aussi.

Angelo Te Plate  
Nederland, 28/04/2021

De kwaliteit van de geleverde goederen is goed.
Omdat 1 onderdeel niet voorradig was is er contact met me opgenomen en dit tot volle tevredenheid opgelost door Mayli.
Dank hier voor 👌👌

Petra Bakker 
Nederland, 28/04/2021

Prettig gesprek aan de telefoon, veel keuze op de site en een vlotte toezending na bestelling. Heel blij mee.

Mario Scheidbach 
Oesterreich, 26/04/2021

Alles Top!!

Ap kloese 
Nederland, 25/04/2021

goedendag mijn beoordeling is zo als ik van u gewend ben zeer goed een 10 voor de de zeer snelle levering en perfect serves.
met vriendelijke ap kloese.

MARC CAMILLIERE 
France, 23/04/2021

TRES BIEN : livraison correspondant parfaitement à la commande, réalisée dans les délais annoncés.

Bianca Gubbels 
Nederland, 23/04/2021

Snelle levering, zonder verdere opmerkingen

Kurt Stüble 
Deutschland, 23/04/2021

Super schnelle Lieferung und Artikel genau wie abgebildet.
Danke immer wieder.
LG Kurt

Tamara Bogemans 
Belgique/Belgie, 23/04/2021

Bonjour juste on a pas toujours un article à acheté dans les 3 ou 6 prochain mois même si vous avez besoin que l'on achete je comprend tout à fait mais si vous pouviez augmenté le temps pour les bon de réduction pour les prochaine commande 😉 si non c'est top merci à vous.

ilse deborger 
Belgique/Belgie, 20/04/2021

supersnelle levertijd.
er zat een kleine vergissing in de order maar dit werd heel correct opgelost, ook snelle reacties op mijn mails.
de opendeurkortingen waren heel gunstig.

Dongchan Shin 
South Korea, 20/04/2021

Perfect.
I also ordered the new products. I'm looking forward to it

Calin Gerorge 
Romania, 17/04/2021

Top !!!

Bertil Leezer 
Nederland, 16/04/2021

The best there is i am so happy with it !
from the moment i started to give this to my dogs they stopped eating grass and the coat is more shiny and the stool is Always very good

Wietse Scheyving 
Belgique/Belgie, 16/04/2021

Top service, snelle levering, vriendelijk, snelle reactie op mails. Bedankt!

Adrian De hombre 
Espana, 16/04/2021

Muy buen producto

Jaime Prieto Gabela 
Espana, 15/04/2021

Muy satisfecho con el producto, rápida entrega. Espero adquirir algún otro producto. Buenas tardes

Carla Willemsen 
Nederland, 15/04/2021

Zoals altijd weer helemaal perfect! Snelle levering, goede service en mooie artikelen en veel keus.

Youri Blansaer  
Belgique/Belgie, 15/04/2021

Duidelijke website, snelle en vlotte levering.

Besteld materiaal is van prima kwaliteit

Evelyn Rippold 
Belgique/Belgie, 14/04/2021

Super service et très rapide👍👍👍

Nathalie Van Vugt 
Nederland, 14/04/2021

Mijn eerste aankoop gedaan en super snelle levering !! Goed materiaal en dat voor een scherpe prijs. Mijn volgende keer wordt zeker weer bij Euro Joe 👌👌👌

Bedankt Nathalie

Carla Willemsen 
Nederland, 14/04/2021

Zoals altijd weer helemaal perfect! Snelle levering, goede service en mooie artikelen en veel keus.

Lucian C 
Romania, 14/04/2021

👌 I am very happy with my EuroJoe dog equipments !!! 👍

Anja Menzel 
Deutschland, 14/04/2021

Sehr freundlich und unkompliziert. Schnelle Lieferung und gute Qualität.

Judith Verdonck 
Nederland, 14/04/2021

Niets over te klagen, dus doen we dat zeker niet

Peter van der Horst 
Nederland, 14/04/2021

Bijtmouw crocodile gekocht en dit is een superfijne bijtmouw waar zeer zware bijters goed op kunnen bijten en de mouwdrager toch goed beschermd is .

Kathleen Desmaele 
Belgique/Belgie, 14/04/2021

Super tevreden over kwaliteit en het ruime aanbod!

Daniela Raccis 
Danmark, 14/04/2021

Hüter service 🙂

Ashley Elema 
Nederland, 13/04/2021

Super kwaliteit! Heel erg tevreden :)

Gregory Demeyere 
Belgique/Belgie, 13/04/2021

Top. Herm Sprenger dealer!!
Snelle en correcte levering!

G Smit 
Nederland, 13/04/2021

Netjes verpakt

kaled LOUCHENE 
France, 13/04/2021

Super matériel, livraison rapide et soigné franchement satisfait

Britt Barvelink  
Nederland, 13/04/2021

Keurig op tijd de bestelling ontvangen. Één van de artikelen week af van de omschrijving op de site. Ik kreeg snel reactie op mijn mail. Het goede artikel werd kosteloos opgestuurd en ik mocht het reeds ontvangen artikel houden. Topservice!

Jennifer OMeara  
Ireland, 13/04/2021

Perfect excellent delivery & products

Jana Vets 
Eesti, 13/04/2021

Happy with the product!

Bieke Van aertselaer 
Belgique/Belgie, 13/04/2021

Super goeie service

Sabrina Louchard 
Belgique/Belgie, 08/04/2021

Commande sans problème et livraison rapide c'est nickel.

Johan Gijs 
Belgique/Belgie, 06/04/2021

Super om te trainen met lang harige honden kan ook makkelijk overstappen naar de band met click slot of de fun tech 👍

Maja Wasowicz 
Ireland, 05/04/2021

Great and quick service

De hombre Adrian 
Espana, 04/04/2021

Es una de la mejor marca estoy contento.

Jans Speelman 
Nederland, 03/04/2021

Ik heb al een aantal keren iets besteld bij EURO-JOE.
En zoals bij elke webshop gaat er wel eens iets niet helemaal zoals het moet. Bij EURO-JOE is dat geen probleem, samen met de klant wordt naar een oplossing gezocht.
Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar ook service verlenen kost geld dus dat strepen we dan maar tegen elkaar weg.
Kortom een tevreden klant.

Calin Petre 
Romania, 03/04/2021

Top !!!

Anke Gareis 
Deutschland, 03/04/2021

Hat super geklappt

Evelyn Rippold 
Belgique/Belgie, 02/04/2021

Super et très rapide pour le service et j'y très content de mon achat👍👍

Marie-Amélie Gally 
France, 02/04/2021

Super boudin, c'est parti pour renforcer les exercices de

Dany MENESTREY 
France, 02/04/2021

Expédition très rapide.
Emballage très soigné.
Très contente .

Joëlle and the rotties D. 
Portugal, 02/04/2021

Large choix de produits, toujours de qualité, avec un service rapide, super communication et suivi. Merci!

Dongchan Shin 
South Korea, 01/04/2021

Thank you for all the cool products.
Eurojoe is also popular in Korea.

Andre Vanreyten 
Belgique/Belgie, 31/03/2021

soepel
geen gedoe met talk aan de handen.
geweldig in gebruik
wil geen ander meer

Tom Verbist 
Belgique/Belgie, 29/03/2021

Goede afhandeling bestelling,degelijk materiaal

Raquel Patricio 
Portugal, 28/03/2021

Everything went well, you were quick to answer questions as well as sending and tracking the order that arrived correctly.
Best Regards.

Gregory Demeyere 
Belgique/Belgie, 27/03/2021

Shop met professionele tools. Herm Sprenger verdeler!! Top. Snelle service.

Jos Van Brunschot 
Nederland, 26/03/2021

Blij mee. Prima verzorgd en snelle levering

Wim Delovani malinois 
Nederland, 22/03/2021

Uitgebreid, breed assortiment. Goede prijzen en snelle levering met fijne after sales service.

Hans-Joachim Henze 
Deutschland, 21/03/2021

Super Weste bin sehr zufrieden
Kann ich nur weiter empfehlen!!!!

Ulrike Sperling 
Deutschland, 19/03/2021

Sehr schnelle Lieferung,kann man nur empfehlen!

Petre Calin 
Romania, 19/03/2021

Always great quality !

Ton Loos 
Nederland, 18/03/2021

Uitstekende prijs-kwaliteit. Super snelle levering

Monique Vd kolk 
Nederland, 17/03/2021

Prima . Snelle levering

Brigitte Boer 
Nederland, 17/03/2021

Zojuist vest en t-shirt ontvangen, ik had een zwart t-shirt besteld maar deze was er niet meer, ik ben keurig netjes door een heel vriendelijke dame gebeld om te overleggen. Ben helemaal blij met met vest en t-shirt

Claudia Althaus  
Deutschland, 17/03/2021

Total Klasse
Super Angebote
Gerne wieder

Netty Vos 
Nederland, 17/03/2021

Super snelle levering!

Vincent Voué 
Belgique/Belgie, 17/03/2021

Service nickel 👍. Et livraison dans les temps ! Impeccable !. Merci euro Joe.

Anton Minko 
France, 17/03/2021

Thank you for a very quick and accurate delivery !

Jana Bahnmuller 
Belgique/Belgie, 16/03/2021

Snelle levering en prima kwaliteit!

Raimondas Simaitis 
Ireland, 15/03/2021

Super service & fast delivery

Louise Nielsen 
Danmark, 13/03/2021

Bought from Euro Joe twice, and the collars and puppy sleeves are very good. Good materials, and good prices.
Freight to Denmark is very expensive, but thats it.
I will buy from Euro Joe again. Customer service answers the ticket. I have no problems recomending Euro Joe.

vincent mourareau 
France, 11/03/2021

Réception rapide et produits de très bonne qualité.
Je recommande.

Auriane Speth 
Afghanestan, 11/03/2021

Top service, article arrivé le lendemain de la commande :-)

Erwin Pijffers 
Nederland, 11/03/2021

Prima service en communicatie over de bezorging. Erg blij met het product en zal snel weer een bestelling plaatsen. Aan jullie kunnen velen een voorbeeld nemen. Dank

Anita Rietveld 
Nederland, 11/03/2021

Snelle levering en leuk altijd een cadeautje :-)

Rodica Pliscu 
Espana, 11/03/2021

Muy buenos productos

Henky Deckmyn 
Belgique/Belgie, 11/03/2021

Super tevreden over bestelling en levering ons Tosca is ook super tevreden 😜

Rodica Pliscu 
Espana, 08/03/2021

Todo muy bien !

Carol Deschoolmeester 
Belgique/Belgie, 06/03/2021

Pas de soucis de livraison, commande conforme!

Y.E te Braak 
Nederland, 05/03/2021

De kwaliteit van de riemen , de service en de bezorging is goed. Ik heb al vaker bij Euro Joe besteld en zal dit in de toekomst vaker doen

Guy De Middelaer 
Belgique/Belgie, 05/03/2021

snelle levering

Marleen Jarych 
Belgique/Belgie, 05/03/2021

Beste, ik heb bij jullie een prikstropketting gekocht en ben hier heel tevreden mee, mijn hond kent het al hij trekt minder.
Ik heb 2 schakels moeten uithalen en zoals u zei was dit makkelijk. Dank u wel. Marleen

Sylvain MILLET 
France, 02/03/2021

Excellent service.

Stéphanie Dietrich 
France, 27/02/2021

Envoi rapide et produit de qualité !

Michel Castaing 
Nederland, 27/02/2021

Hallo jullie site is duidelijk overzichtelijk ben goed geholpen en snelle levering . Dank jullie wel.

Christiane Cloes 
Belgique/Belgie, 26/02/2021

Très bon produit qui correspond à mon attente. Livraison très rapide. Bref tout est parfait!

Frédérique Besson  
France, 26/02/2021

Bonjour, très satisfaite de mon achat. Paraît très résistant. Site super sérieux et rapide. Je recommande vivement ce site. C était ma 1ère commande et certainement pas la dernière. En plus une petite attention dans le colis qui fait toujours plaisir.

Sabine Keßler 
Deutschland, 26/02/2021

War soweit alles in Ordnung

Manuel Nassenstein - Graffe 
Deutschland, 25/02/2021

Top Ware und super schnelle Lieferung - vielen Dank!!!

Benjamin BLUIN 
France, 25/02/2021

👍🏻

Markus Krug 
Oesterreich, 25/02/2021

Super Qualität
Sehr sehr gerne wieder
Lieferzeiten super toller Shop
Fotos folgen 😊

Manuel Rosa 
Espana, 23/02/2021

very good material

Sanna Fält 
Suomi, 22/02/2021

I´m really happy of my new euro joe training equipment´s :)

Jack Jeroense  
Nederland, 22/02/2021

Zeer goede service

Michael Deliens 
Belgique/Belgie, 18/02/2021

Super Matos harnais tactique au top pour mon Malou je recommande à tous le monde et très rapid pour la livraison

Jordi Tempels 
Belgique/Belgie, 18/02/2021

Duidelijke website, online betaalsysteem en snelle verzending. Top producten

Frank Stommels 
Nederland, 17/02/2021

Snel en correct verzonden. Fijne jas!!

Andreas Mulder 
Nederland, 17/02/2021

Jas goed en snel ontvangen👌
Ziet er goed uit.
Past goed.
Super tevreden.

Nancy Taeymans 
Belgique/Belgie, 17/02/2021

Duidelijke website, vele verschillende betalings mogelijkheden, snelle levering, goed materiaal en kwaliteit
Het verzendingsbedrag van 9,9? vind ik aan de hoge kant voor een klein en lichtgewicht produkt

Raimondas Simaitis 
Ireland, 17/02/2021

Top quality super service & fast delivery

Ingrid Passchier 
Nederland, 17/02/2021

Pillen glucosamine goed en snel ontvangen en nu afwachten hoe en of het werkt!

Karim Vlassenbroeck 
Belgique/Belgie, 17/02/2021

What can i say , nice people , always ready to help , everything you need for your dog and fast delivery !
If you need something for your dog , Euro Joe is the place to by .
Amazing people always ready to share their years of experience and expertise with you !
Thank you Nicky and May-Li

frank vroemen 
Nederland, 17/02/2021

zeer tevreden. makkelihk te bestellen en snelle levering

Jenny Griffin 
New Zealand, 16/02/2021

Great equipment as per usual thanks very happy

Weng Chan 
Belgique/Belgie, 09/02/2021

Quick delivery and quality products as always.

Sebastián Arriagada Labra 
Chile, 07/02/2021

excelente calidad!!

Wendy Michiels 
Belgique/Belgie, 04/02/2021

Vlotte communicatie, snelle levering, past perfect

luc druwe 
Belgique/Belgie, 03/02/2021

snel geleverd en precies wat ik bestelde.

Joshua Onclin 
Belgique/Belgie, 03/02/2021

Top

hendrik klassen 
Belgique/Belgie, 01/02/2021

supper sevis raad het iedereen aan

Marcus Ståhlgren 
Sverige, 01/02/2021

Fast delivery of good gear!

Bianca Smeets 
Belgique/Belgie, 29/01/2021

Het was wel lang wachten op de levering, maar het was toch fijn dat bij het tussenliggend contact gevraagd werd of de bestelling doorging. Dan zou het bedrag teruggestort worden, dit was niet van toepassing. De gepersonaliseerde hondentrainingsvest is prachtig. Bedankt

christopher Vangoethem 
Belgique/Belgie, 29/01/2021

Top reçus 2 jours après commande.

Manuel Nassenstein 
Deutschland, 29/01/2021

Schneller Versand und guter Informationsfluss

Greetje Melessen 
Nederland, 28/01/2021

Maandagavond besteld. Woensdag al geleverd. Gewoon super.

Calin Petre 
Romania, 28/01/2021

Good quality dog training equipment !

Stefan Verduyn 
Belgique/Belgie, 28/01/2021

Mooie zweep, iets langer touw dan ik gewent ben maar went snel. Ik heb deze in het blauw en ben zeer tevreden van de qualiteit.

Kathleen Beuls  
Belgique/Belgie, 27/01/2021

Super snelle levering en prima kwaliteit

Annemiek Pince van der Aa 
Nederland, 27/01/2021

Vlotte verzending!

GJ Stolte 
Nederland, 27/01/2021

Mooi product, solide vorm gegeven en goede pasvorm. Het lettertype van de bijgeleverde labels en de kwaliteit van de labels vind ik persoonlijk wat minder. Dit had wel een iets stoerder lettertype mogen zijn.

peter hansen 
Nederland, 27/01/2021

Goede duurzame en kwalitatieve producten. Prijs is ook netjes en de levering is altijd met 1 dag.
Ben super tevreden met Euro-joe in alle opzichten !!

Dimitri Van den Bosch 
Belgique/Belgie, 27/01/2021

Snelle levering .en goed product .

PASCALE IZAMBARD 
France, 23/01/2021

LIVRAISON RAPIDE ET CONFORME CEPENDANT ELLE PORRAIT ETRE GRATUITE EN FONCTION DU MONTANT DE LA COMMANDE

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Snelle levering en mooie afwerking zoals ik gewoon ben van EURO JOE 👍👍👍, goede kwaliteit van gebruikte materialen en kleuren alsook de bedrukking.

Michiel Ginneberge 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Zeer vlot besteld & thuisgeleverd!

Justine Bertimes 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Très bonne qualité, commande reçue dans un temps record !

Andreas Goormans 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

prima kwaliteit, snelle levering, top !

Christopher Vangoethem 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Matériel arrivé en 2 jours rien à dire , je recommande à 100 pour 100 , matos robuste pour initiations de pistage avec mon petit malou,un tous grand merci pour le service , je reviendrai 😊

Owen Van Kerckhove  
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Top kwaliteit en nog betere service!

Patrick Van den Berghe 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Topservice, supersnelle levering !!

Ralf Tummers  
Nederland, 22/01/2021

Trainingsvest malinois besteld, zeer snelle correcte levering en het product is van zeer goede kwaliteit.
Zeer tevreden dus heel erg bedankt.
Met vriendelijke groet,
RTK9 dogtraining.

Marc Pied 
France, 22/01/2021

Très bon produit. Délai livraison ok.

Andreas Goormans 
Belgique/Belgie, 19/01/2021

Mooie kwaliteit voor de winterjas , super !! Ook de wolverine vest met wol een dikke pluim !
Daarbij nog een snelle levering !

Fabrice Remels 
Belgique/Belgie, 18/01/2021

commande recue rapidement et tres conforme avec le descriptif , je recommande

Guido Moes 
Nederland, 18/01/2021

Bestel regelmatig bij Euro Joe. Dit omdat er her en der wel eens een halsband vervangen moet worden of er een bal verdwijnt in een boom of sloot tijdens het spelen met de honden. Had nu een nieuwe halsband besteld die voorlopig niet leverbaar bleek. Na een mail bericht van Euro Joe ontving ik zonder bijkomende kosten het duurdere model met handvat. Dat noem ik nog eens service !

Philo Weytjens 
Belgique/Belgie, 17/01/2021

Snelle levering. Vriendelijke behandeling aan telefoon.

erika laros 
Nederland, 15/01/2021

super mooie jassen de winter jassen erna goeie kwaliteit.ik hoop er veel plezier van te hebben .jassen zaten netjes verpakt en belangrijk veel zakken en een lekkere warme jas in deze kou super bedankt

Nancy Deijkers 
Nederland, 15/01/2021

Ik heb voor de Etna jas gekozen.
Je kan gewoon de maattabel aan houden.
Zelf had ik 1 maat groter genomen ivm een trui of vest eronder maar dat is met deze jas niet nodig.
Goede warme jas waarvan de binnenvoering eruit kan.
Jas is best zwaar.
Ik moet alleen even wennen aan de kraag die best hoog blijft staan.
Levering is zeer snel

Denis RÉLU 
France, 15/01/2021

des photos complémentaires sur le casque seraient les bienvenues

Roger Lepers 
France, 15/01/2021

RAS

Ramon Rezaei 
Sverige, 15/01/2021

Fast shipping and delivery, excellent service. Will definitely order again.

Andy Willems 
Belgique/Belgie, 15/01/2021

Steeds juist en optijd ontvangen. Dank

Andreas Goormans 
Belgique/Belgie, 15/01/2021

Kwalitatief materiaal ( jas en trainingsvesten ) en snelle en correcte levering !

Ap kloese 
Nederland, 14/01/2021

geweldig voor de snelle en perfecte levering.
gr ap kloesxe.

Emmie Waage-Abbink 
Nederland, 12/01/2021

Bedankt voor de snelle levering. Product voldoet aan de gestelde eisen

Colette LEGRAND 
France, 12/01/2021

commande 19555 . Bonjour, j'ai commandé un apportable .avec tige de fil Suis déçue ... je pensais avoir commandé celui dont la pièce à mordre en bois est plate (système knut Fuchs). Celui ci est rond....

Par contre la pièce plastique est bien.

Comment puis je faire ? Doit on commander cette pièce à part ? ne souhaite pas repayer un port à près de 10 euros pour une petite pièce...
Merci de votre retour.
Cordialement.

Christine Simon 
Belgique/Belgie, 11/01/2021

Très satisfaite des marchandises reçues. Top qualité. Envoi rapide. Bien emballé. Un grand merci ;-)

Didier DAVOINE 
France, 09/01/2021

Suite à la commande d'une Parka hiver ETNA, superbe veste, excellente qualités. Première commande et très content de toute l'équipe d'EURO-JOE.
Le seul bémol est que la réception de la commande a été retardée car le colis à été endommagé et reconditionné par CHRONOPOST.
Mais la veste n'a pas été endommagée.
Super site de matériel canin.
Je recommanderai.

Henry-Philippe Emmery 
Belgique/Belgie, 08/01/2021

bonjour,
est-il possible d'avoir des maillons supplémentaire car je pence l'avoir commandé trop petit; MERCI

Joe MC Donnell 
Ireland, 08/01/2021

Just received my order today. Delighted with my purchase. As always top class products and very professional service. Many thanks Joe

Gerasimos Korakianitis 
Ellas or Ellada, 06/01/2021

Excellent quality, very helpfull and trustworthy

Mario de Caluwe 
Nederland, 04/01/2021

Zoals ik gewend ben top service.
Voor Kringgroep Terneuzen Hiq3 bijtmouw gekocht er hebben al meerdere honden op gebeten
Kan niks anders zeggen top product is zeer goed uit gebalanceerd zeer licht in gewicht.
Ga zo door!

wilma laarakkers 
Nederland, 04/01/2021

Super produkt, snelle verzending. Helaas was er iets mis gegaan bij DHL en heb ik de jas nog niet ontvangen. De eerste bestelling daarentegen ging zonder problemen. Had de jas binnen 3 dagen in huis.

Jana Hořejší 
Ceska Republika, 01/01/2021

Everythink went well, as always. Thanks for a calendar. Wish you happy and prosperous new year 2021 ! Looking forward to meet you in person again !

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 31/12/2020

Snelle levering van topkwaliteit hondensport materiaal zoals ik gewoon ben van EURO JOE.
Euro Joe = dogsport!

Els Maes 
Belgique/Belgie, 31/12/2020

Goede en snelle service!

Peter Jacobs 
Belgique/Belgie, 30/12/2020

Snelle en correcte service wederom.
Top!!!!

Hridi R 
Belgique/Belgie, 30/12/2020

Zeer goede en vlotte levering, degelijke ketting van Sprenger.

Maria Gilis 
Belgique/Belgie, 30/12/2020

Op jullie website kan je alles goed vinden .Een goede en vlotte levering

Ruud van Dijk 
Nederland, 30/12/2020

We zijn heel blij met de mooie jassen
En de honden zijn erg blij met hun bal en nieuwe riempje die we er gratis bij kregen
Ontzettend bedankt daar voor
En aangename verrassing was dat
Gr ruud en marlies van dijk

Annie Penninga 
Nederland, 30/12/2020

Hele fijne warme jas. Die zeer snel verzonden is. Binnen 2 dagen in Nederland.

Lotus Cheng Brown 
United States, 26/12/2020

Excellent service and very prompt delivery. Thank you for the refund on excess postage. Excellent product (beautiful color and excellent quality) except sizing chart was confusing. Not clear whether it was garment measurement or body measurement & never received response to my email. Consequently ordered too small and will need to exchange.

Peter Hendriks 
Belgique/Belgie, 25/12/2020

Mijn Mechelaar Luka is trots wat zijn baasje heeft besteld en ook een nieuwe harnas als ik groot ben , bedankt woef woef

Kathleen Keukelinck 
Belgique/Belgie, 24/12/2020

Snelle en verzorgde levering

Martine Pondrix 
Belgique/Belgie, 23/12/2020

Zeer snelle levering en producten topkwaliteit.

Isabelle Carasco 
France, 22/12/2020

Service client réactif ma commande est bien arrivée dans les temps et le costume est très bien taillé merci pour tout

Jan Van Goethem 
Belgique/Belgie, 22/12/2020

goede en vlotte levering

Alison Brannen 
United Kingdom, 21/12/2020

Lovely coat, warm and looks pretty tough! The ball, voucher, lead and candle a nice surprise . Thank you.

Elien Cools 
Belgique/Belgie, 21/12/2020

Goede en professionele keuze

Bo Vroegop 
Nederland, 18/12/2020

Top

Kathleen Keukelinck 
Belgique/Belgie, 18/12/2020

Goede en vlotte levering

Dirk VB 
Belgique/Belgie, 18/12/2020

Goede uitleg gekregen en snelle levering.

Axel Van der Borght 
Belgique/Belgie, 17/12/2020

Altijd correct en altijd snel.

Christine Simon 
Belgique/Belgie, 16/12/2020

Envoi super rapide. Bien emballé. Top

Donne Lucas 
South Africa, 15/12/2020

I was kept up to date at all times on my order, and delivered as promised on time. thank you

Geoffrey Borms 
Belgique/Belgie, 15/12/2020

Alles dik in orde. Top service

Mickael Loze 
France, 15/12/2020

Colis reçu rapidement. Utilisation du boudin le jour même et très vite adopté pour l’éducation

Patrick D 
France, 14/12/2020

Très bon site, rapide et très professionnel

Dieter Stael  
Belgique/Belgie, 14/12/2020

Goede service , ook na verkoop !

Alan Reault 
France, 11/12/2020

Très satisfait, harnais résistant et très esthétique. Taille L parfaite pour mon Malinois. Je travaille dans la sécurité, la poignée est bien placée donc très pratique. Je recommande

Sonja Wesner 
Deutschland, 11/12/2020

Ich war sehr zufrieden.
Tolles Sortiment, schöne Produkte, schneller Service und Versand. Werde wieder Bestellen.

Stephan Vandercasteelen 
Belgique/Belgie, 10/12/2020

Hello, nog bedankt voor alles, de kaars, de snoepjes, de artikelen zijn prima qualiteit 👍😉 merci beaucoup.

Shari callens 
Belgique/Belgie, 10/12/2020

Super snelle correcte levering
Heel tevreden van de aankoop !

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 09/12/2020

Zoals steeds topkwaliteit aan een betaalbare prijs en snel geleverd.
Hondensport = EURO JOE.

Jenny Griffin 
New Zealand, 09/12/2020

As always easy to deal with and equipment is always good quality.

Florin Paraschiv 
Ireland, 09/12/2020

Good service, thanks

Mirjam Waenink 
Nederland, 08/12/2020

Snel geleverd en netjes verpakt Top!!

S V 
Nederland, 08/12/2020

Goede service en een fijne winterjas met veel zakken! Niks op aan te merken. Bedankt!

Jean FLORKIN 
Belgique/Belgie, 08/12/2020

L'article de qualité qui correspond a mes attentes.
Service rapide

Kees Visser  
Nederland, 08/12/2020

Zeer goed snelle levering dankjewel 👍🏻

Justin Nvt. 
Nederland, 08/12/2020

2 jassen besteld vanuit Nederland, super snel geleverd en ook nog eens super goede jassen!

Jean Vandebeek 
Belgique/Belgie, 08/12/2020

De bestelling lost de verwachting in. alles top.

Shellie Daniels 
United States, 08/12/2020

Amazing high quality products and excellent customer service. Highly recommend!

Marc Berwouts 
Belgique/Belgie, 07/12/2020

professioneel materiaal , super !!!

Rachel Roulin 
Belgique/Belgie, 05/12/2020

Bon service, envoi rapide!

Hanneke Karel 
Nederland, 04/12/2020

Mooi tuig!
Voelt heel stevig en zwaar aan. Precies dat wat je wilt met een echte power dog. Het gevoel dat je materiaal aankan dat wat je ervan vraagt.
Goed op maat te maken.
Fijn dat u bij de foto's van de voorbeelden de maten erbij had gezet.
Ik heb een flinke mechelaar en L zit als gegoten.

Rachel Roulin 
Belgique/Belgie, 04/12/2020

Bon service, envoi rapide!

Hillie Slager 
Nederland, 04/12/2020

Snelle levering en goede communicatie omdat 1 artikel wat langer duurde. Uiteindelijk sneller dan gedacht het pakket in huis.

Andrea Imhof 
Deutschland, 03/12/2020

Schnelle Lieferung und gute Artikel
Gerne wieder

Sonja Wesner 
Deutschland, 03/12/2020

Ware ist sehr schnell bei uns angekommen.
Informationen beim Bestellvorgang wurden sofort beantwortet. Wir sind sehr zufrieden.

Heike Hackert 
Deutschland, 01/12/2020

Super Service.
Immer wieder gerne

jean-louis knops 
Uganda, 01/12/2020

super depuis des année merci a bientôt

Jos Van brunschot 
Nederland, 01/12/2020

Ik wacht nog op mijn zending
Vrijdag besteld en verstuurd
Dhl zegt achterstand te hebben

Hristo Platnarov 
Bulgaria, 01/12/2020

Quick response to questions!
Quick to ship the order!
Many high quality products to find here!

Astrid Bosmand 
Nederland, 01/12/2020

Heel er tevreden, snelle levering bedankt

Alexis Avond 
France, 01/12/2020

Je viens de commander un gilet sublime, service très réactif par mail j'attends de recevoir le produit mais je suis très satisfait !

Sonja Wesner 
Deutschland, 01/12/2020

Ware ist sehr schnell bei uns angekommen.
Informationen beim Bestellvorgang wurden sofort beantwortet. Wir sind sehr zufrieden.

Philipp Jäger  
Deutschland, 28/11/2020

Super freundlich, entgegenkommend uns wirklich top Ware und in bester Qualität

Calin Petre 
Romania, 27/11/2020

High quality !

Jenny Griffin 
New Zealand, 27/11/2020

as always great quality

P Harder 
Nederland, 25/11/2020

Hij is te groot jammer maar een mooie jas

Christine Simon 
Belgique/Belgie, 25/11/2020

Envoi rapide. Tout est parfait. Merci bcp

sandrine gloanec 
France, 20/11/2020

Rapide et conforme

Nico Koesveld 
Nederland, 18/11/2020

Gewoon goed, advies aan de telefoon was duidelijk. Bestelling vanuit België naar Nederland in 2 dagen met DHL.

Marleen Schepens 
Belgique/Belgie, 17/11/2020

Prima artikel aan zeer interessante prijs!

Paula Toret 
Nederland, 11/11/2020

Artikel: Winterjas Etna
Ik heb de winter jas euro joe outdoor. Super kwaliteit. Snel besteld en gekregen.

Ivon Visscher 
Nederland, 11/11/2020

Prima product en snelle levering.

Francesca Sterckx 
Belgique/Belgie, 10/11/2020

Stipte en correcte levering.

Ivan Ivanov 
Bulgaria, 07/11/2020

Hello! The order came to me. I am very happy. Thank you ! Be healthy!

Jean-Luc POIGNARD  
France, 05/11/2020

Articles conformes. Tres bonne qualité. Livraison rapide. Merci à vous

Gina Kastrup 
Deutschland, 05/11/2020

Zügige Lieferung, lediglich die Schnellverschlüsse an den Leinen haken etwas.

Sven Koza 
Deutschland, 05/11/2020

Super schnell und super Qualität !!!

brigitte van de gender 
Belgique/Belgie, 04/11/2020

goede en vlotte levering

Tom Verbist 
Belgique/Belgie, 04/11/2020

Goede service,uitgebreide keuze artikelen,professioneel

Didier Debroyer 
Belgique/Belgie, 04/11/2020

Content de la présentation du produit. Qualité et rapidité du délai de luvraison

Michael Benoist 
Deutschland, 04/11/2020

Schnelle Lieferung, Ware Top, gerne wieder

Wesley Tonnessen 
Nederland, 01/11/2020

Goede snelle service en goede spullen

Alexandre Slidequick 
France, 31/10/2020

Très bon produit.
Très bonne disponibilité

Alvaro Cordovilla 
Espana, 30/10/2020

Buena calidad y muy bonito. La entrega fue rápida y satisface lo esperado. Como única mejora posible podría ser que viniera con menos serigrafía

arilmar de souza 
Brasil, 29/10/2020

Artikel: Spring foal
eu quero

simone de vis  
Nederland, 28/10/2020

perfect service

Anton Alphenaar 
Nederland, 28/10/2020

een fijne webwinkel met prima spullen en dito service

Inge K 
Nederland, 28/10/2020

Snelle service, product snel ontvangen en netjes ingepakt

Juan Guillermo perez avalos 
Chile, 27/10/2020

excelente atención y resolución de los diferentes requerimientos aludidos al proceso de importación, además de la calidad sin igual de todos los artículos.

Derfel HUghes 
United Kingdom, 26/10/2020

First class service, excellent communication and genuine product. Received item within 3 days of ordering. Highly recommended and will shop again.
Thanks

Arlette Vienne 
Belgique/Belgie, 26/10/2020

Snelle levering. Mooi materiaal

Timothy DELAMEILLIEURE 
Belgique/Belgie, 22/10/2020

Rien à dire, tout était parfait ! Rapide et efficace.

Bart Goris 
Belgique/Belgie, 21/10/2020

Zeer goede service alles netjes in orde en op tijd geleverd.

Antonn Alphenaar 
Nederland, 21/10/2020

Prima assortiment, mooie producten, snelle service en verzending en niet onbelangrijk een zeer tevreden hond

Y.E Braak 
Nederland, 21/10/2020

Een snelle en goed verzorgde bestelling

K.E. van Brakel 
Nederland, 17/10/2020

Snelle verzending. Goede service. 10/10

Kris VERVAECKE 
Belgique/Belgie, 17/10/2020

Ben zeer tevreden van de snelle en correcte bestelling

Lafont Patricia 
France, 16/10/2020

Excellent suivi et matériel de qualité

Bart Goris 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

Top service

Marco Beckers 
Nederland, 16/10/2020

De bestelde Inox Sprenger prikketting voor hondentraining was zoals verwacht.
Correcte levering en snelle bezorging.
Euro-Joe heeft er een klant bij.

M. Aukes 
Nederland, 16/10/2020

Had een bijtmouw gekocht bij Euro Joe. Bijtmouw was snel geleverd, netjes verpakt en ook nog van mooie kwaliteit.. Niet alleen ik blij, maar mijn hond ook...…

Joëlle WILLAERT 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

Rapidité dans l’envoi du produit commandé

Sandro Gebbia 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

Comme toujours super satisfait des articles et rapidité du colis je recommande...

TINEKE VAN ASSEN. Vhvdeijsselmond 
Nederland, 16/10/2020

Snelle levering. Mooie aktie van overtreken voor de mouw.

Willem de Ruijter 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

goede service, besteld en snelle levering top

Filip Vancmpernolle 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

Correcte levering met enige vertraging

Nancy Robijn 
Belgique/Belgie, 14/10/2020

Zeer correcte communicatie en snelle levering !
TOP service

Ivan Ivanov 
Bulgaria, 12/10/2020

I received the order and was pleasantly surprised. Thanks to your team for the great work. I highly recommend Euro Joe 😀

Sandra Vanhaeren 
Belgique/Belgie, 11/10/2020

Snelle service, top product ... m'n winterjas Etna !!!!!

Raymond Discret 
Belgique/Belgie, 08/10/2020

Super matériel et commande expédiée très rapidement. Merci

Jean-Emmanuel Bouron 
France, 08/10/2020

Très bien. Produits de super qualité,livraison rapide.J'ai commandé une manchette numéro 5 Nylcot,très bon produit. Et j'ai eu le plaisir de recevoir avec 2 cadeaux : un petit boudin très solide et sympa ,et une petite laisse. Je recommande vivement cette enseigne . Merci à vous.

Sascha Teutrine 
Afghanestan, 08/10/2020

Sehr gut.

Bertrand Willocq 
Belgique/Belgie, 08/10/2020

Prix correct, livraison rapide, matériel de qualité. Rien à dire, 5 étoiles méritées

Christian Kloos 
Oesterreich, 08/10/2020

Schnelle Lieferung Ware Top Danke

Oliver Dziamski 
Deutschland, 08/10/2020

Great Job!
Fast delivery to Germany and really good product.
I'm very happy with this.

Henk Velema  
Nederland, 08/10/2020

Ik.heb een jas bij jullie gekocht en heb hem gisteren voor het eerst aan gehad een goed product lekker warm aan en wind en waterdicht ik ben er zeer tevreden mee

Françoise Hubeaux  
Belgique/Belgie, 07/10/2020

Commande facile à passer et livraison ultra rapide !
À recommander !

dimphie weterings 
Nederland, 07/10/2020

mooie kwaliteit,snel geleverd

Johan Gijs 
Belgique/Belgie, 07/10/2020

Super toffe samenwerking dankjewel

Charlotte Diestelmans 
Belgique/Belgie, 07/10/2020

Goede service en na een vraag
Vrijwel meteen een goed en duidelijk antwoord.

Fijn om hondensport artikelen aan te kopen bij euro joe!

OLIVIER FOURRIER 
France, 04/10/2020

excellent rapport qualité prix. Solide, légère, aérée.

Heino Hardenbol  
Nederland, 01/10/2020

super je hebt bedrijven due goede service hebben maar Euro-joe gaat daar voor mij nog overheen. Ik was moeilijk maar alles supersnel geregeld en meer.
Euro-joe dankjewel

Jan lentfert 
Nederland, 01/10/2020

Prima en snelle afwikkeling.

Brenda Molenaar 
Nederland, 01/10/2020

Top winkel! Zeer tevreden.

Joris Heerwegh 
Belgique/Belgie, 28/09/2020

zeer vriendelijk als men telefonisch contact op neemt voor iets te vragen

luc Druwe 
Belgique/Belgie, 28/09/2020

de juiste producten heel snel geleverd.

Mario Scheidbach 
Oesterreich, 27/09/2020

Artikelcod: OAJ 2x
Oberarm 65cm
Länge 43cm
Unterarm 51

Ivan Ivanov 
Bulgaria, 26/09/2020

Hello,
the order arrived at me on Friday. I am very happy. Thank you for being correct and for the fast delivery. Everything on the order is OK. Definitely in the future I will order from you with the greatest pleasure.
Thank you very much!
With greetings:
Ivan Ivanov

Veronique Pardaen 
Belgique/Belgie, 25/09/2020

Snelle en correcte levering.
Fantastische vest, super handig en mooi op de kop toe.

Petre Calin 
Romania, 25/09/2020

All the time highest quality !

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 24/09/2020

Snelle levering en de gevraagde aanpassing van één van mijn bestelde artikelen was "dik" in orde. De volledige bestelling is Topkwaliteit hondensport materiaal zoals ik gewoon ben van EURO JOE.

Aj Laloli 
Nederland, 24/09/2020

Spullen zijn zo als afgebeeld zijn goede kwaliteit
Snelle levering

Johan Baree 
Belgique/Belgie, 24/09/2020

Snelle service. Uitstekend

Carla Van der Meer 
Nederland, 24/09/2020

Snel geleverd en handig met track and tracé.

Nelleke Duinkerken 
Nederland, 24/09/2020

Perfecte en kwalitatief hele goede trainingsjas en snel bezorgd!

Ramona Van Panwijk  
Nederland, 24/09/2020

Keurige snelle levering

Joëlle Deke 
Portugal, 23/09/2020

Top! Super personalised and fast service and top quality products.

Thore Klässig 
Deutschland, 22/09/2020

Super schnelle Lieferung.
Hervorragende Qualität der Artikel,immer wieder gerne .

Lori Amlehn 
New Zealand, 21/09/2020

Nicky you have been very patient and amazing through the ordering process and getting the embroidery done on my vest...it is now on it's way and I am very excited ...
Thankyou very much
Lori Amlehn

Ap kloese 
Nederland, 16/09/2020

zeer snelle en perfecte verzorging van het bestelde.
zeker aanbevelend gr AP Kloese

Edgar Dupré 
France, 16/09/2020

commande très rapide,
matériel toujours très soigné,
Euro Joe trés sérieux

Olga Raznoshynska 
Deutschland, 16/09/2020

Schnelle Lieferung, angenehme Kommunikation, hohe Produktqualität - Euro Joe hat alles!

Erika Jans 
Belgique/Belgie, 15/09/2020

Snelle en goede levering

Julbert Maes 
Belgique/Belgie, 15/09/2020

Ik heb voor het eerst een bestelling, halsketting voor mijn Duitse Herder, geplaatst bij Euro Joe. Je hebt een ruime keuze en de bestelling wordt op korte tijd geleverd. Top.

Lucia Armbruster 
Schweiz (German), Suisse (French), Svizzera (Italian), 15/09/2020

Leider wurde die Adresse nicht richtig angegeben!
Meine Kundenr. fehlte

Diane Brady 
United Kingdom, 15/09/2020

The Training Jacket I ordered came within a few days, on time and even though I updated the order via email, I received the updated size I wanted. The jacket is great also, really good quality. A friend also ordered the same jacket after seeing mine.

Christian H 
Deutschland, 15/09/2020

Ware TOP - Versandkosten ein bisschen hoch...

Holger Lindner 
Deutschland, 15/09/2020

Guter Service, war alles bestens. Qualität, Verpackung, Lieferung und der Umtausch wegen falscher Bestellung

Thomas Altenburger 
Deutschland, 14/09/2020

Super 👍

Myriam Matagne  
Belgique/Belgie, 14/09/2020

Livraison rapide et produits conformes et de qualité

Sven Dewinter 
Belgique/Belgie, 14/09/2020

Alles netjes geleverd, kwalitatieve producten, alleen de verzending is aan de hoge kant.

Rani Vercammen 
Belgique/Belgie, 14/09/2020

Heel blij met deze aankoop! Gekregen wat we verwacht hadden! Wel jammer van de dure verzendingskosten

Brenda Molenaar 
Nederland, 14/09/2020

Uitstekende service en kwaliteit van spullen. Ik ben zéér tevreden!!!

Couwelier Nick 
Belgique/Belgie, 11/09/2020

Zeer tevreden over de zeer snelle service !!

Peter Hendriks 
Belgique/Belgie, 10/09/2020

goede levering en goed ingepakt

Paul Dülfer 
Deutschland, 09/09/2020

Leinen liegen gut in der Hand, wurden mir von einem Vereinskollege empfohlen!
Gerne werde ich wieder was bestellen
Z.B. ein Dresurhalsband😉
Grüße
Paul Dülfer

Stéphanie Mathys  
Belgique/Belgie, 07/09/2020

Très contente du colis reçu, livraison rapide

Fransisca Furda 
Nederland, 07/09/2020

Met deze jas km ik zeker door een hele koude winter door. Fijn dat de bodywarmer er ook uit te halen is. Waardoor er nog meer jaargetijden ervan genoten kan worden. Zo kunnen we met slecht weer ook prima trainen. Nu nog op zoek naar een passende broek, dan kunnen we de koude natte periode ook weer goed aan. Fantastisch hoe de jas zit en met al die zakken kan ik ook goed trainen, met voertjes of speeltjes. Ben er erg blij mee.

gilbert bachot 
Belgique/Belgie, 06/09/2020

Heb al jaren zulke ringlijn ,super handig en gekocht bij Euro Joe

marc ilands 
Belgique/Belgie, 06/09/2020

uitstekend geleverd .snelle geleverd

Robert Oldaker 
United States, 06/09/2020

The nicest people, best equipment, and fastest shipping ever! Thank you for all of your help!

NAT BOURGEOIS 
France, 05/09/2020

Très bon contact avec le service client.
Livraison conforme : dans les temps.

Leo Van Meir 
Belgique/Belgie, 03/09/2020

Alles correct verlopen.

Gregory Demeyere 
Belgique/Belgie, 02/09/2020

Snel en correct! Top service.

Peter Penders 
Nederland, 02/09/2020

Prima service en ook een snelle levering.

Stéphanie Mathys  
Belgique/Belgie, 02/09/2020

Commande arrivée rapidement, conforme au descriptif... mon chien adore

Helena Van Leuven 
Belgique/Belgie, 02/09/2020

Heel snelle levering

Daphne Versluis 
Nederland, 02/09/2020

super! Snel geleverd en goeie kwaliteit

Dongchan Shin 
South Korea, 29/08/2020

Eurojoe is also popular in Korea.
They are kind and quick to deal with.
Thank you always

Take care.

Emma Svensson 
Sverige, 26/08/2020

Best customer service!
Fast delivery and if something is wrong you fix it with fuss!

Frans Van Dingenen 
Belgique/Belgie, 25/08/2020

Correct en snel geleverd. Dank U

Wilma Doglover 
Nederland, 18/08/2020

Snelle levering. Top! 👍

Riina Ruven 
Eesti, 17/08/2020

Good price with good quality .

Carla Willemsen 
Nederland, 17/08/2020

Veel keus goede kwaliteit/ prijs verhouding. Snelle bezorging en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Miriam Ramcharan 
Nederland, 15/08/2020

Goede service, goed product.

Tara Taylor 
United Kingdom, 13/08/2020

Great quality and great price.

Peter Van Der Veken 
Nederland, 11/08/2020

Snelle service en verzending!
Tevens vlotte communicatie.

STEVEN BIRKBECK 
France, 11/08/2020

First class service and prompt delivery. Excellent range of goods.

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 11/08/2020

Topkwaliteit hondensport materiaal zoals ik gewoon ben van EURO JOE en zeer snelle levering en bijkomend advies.

Rebecca Burlaud 
France, 10/08/2020

Très bon articles, solides et bien finis.

jh kalvenhaar-Arts 
Nederland, 07/08/2020

alles goed ,in deze tijd toch snelle levering.
prima.

Jean Gruet 
France, 06/08/2020

Très satisfait super produit .

Luc Lemmens 
Belgique/Belgie, 06/08/2020

Snelle levering, sneller dan ik gedacht had! Het product op zich was toppie, het is zelfs beter dan verwacht. Dit is een firma dat zeker 5 sterren verdiend.

Amarjit Chopra 
United Kingdom, 06/08/2020

I like your online system as I can still purchase as a guest and I have tried other site and the payment system freezes and I like the quality and price of sum of the products

C Henzen 
Nederland, 06/08/2020

Super duidelijke web site
Snelle levering

Angie Gray 
United Kingdom, 06/08/2020

So happy with my purchases!! Love the surprise poo bag dispenser! 😊 Everything fitted perfectly! Very fast delivery to UK. Will definately be buying from you again in the near future. Wished the gsd training vest in the sale had bigger sizes left 🙄😁👍

Sargentini Security Services Sargentini 
Nederland, 06/08/2020


Uitstekend. Fijne service goed geleverd. Bedankt

Elin Hillberg 
Sverige, 05/08/2020

Very good service and fast shipping! 10/10

Sully deswarte  
France, 04/08/2020

Harnais au top

Dongchan Shin 
South Korea, 03/08/2020

Always kind and nice.

Randal Van De Gehuchte 
Belgique/Belgie, 31/07/2020

Top service, snel geleverd! Het product dat ik besteld heb was quasi nergens anders te vinden. Bedankt!

S T 
Nederland, 29/07/2020

Goede service en snel geleverd

Angelique Dalhoeven 
Nederland, 29/07/2020

Zeer goede service en snelle levering !

Marc Berwouts 
Belgique/Belgie, 29/07/2020

perfecte service

Sonja Louwers 
Nederland, 29/07/2020

Uitstekend. Fijne service goed geleverd. Bedankt

Michel Plisnier 
Belgique/Belgie, 29/07/2020

Tres rapide.

Calin Petre 
Romania, 29/07/2020

Super quality !

bram van oordt 
Nederland, 28/07/2020

prima levering

fabrizio Romagnoli 
Belgique/Belgie, 28/07/2020

Top service

Lars Jønsson 
Danmark, 28/07/2020

1 stk Fleece Jacket Wolverine XXL

Kevin Smekens 
Belgique/Belgie, 23/07/2020

Snelle levering
En mooi stevig verpakt,super!

MICHEL CABIDOS 
France, 22/07/2020

Bonjour. Le colis est bien arrivé . Merci a toute l'équipe pour votre sérieux et rapidité au niveau de ma commande,.
Continuez comme cela . Et encore MERCI.
Cordialement.

cedric cordier 
Belgique/Belgie, 17/07/2020

envoie tres rapide, recu avant d avoir le suivi du trasporteur

Sebastien Maheu 
Belgique/Belgie, 17/07/2020

Rapide et tres bon produits

Nathalie Urbain 
Belgique/Belgie, 17/07/2020

snelle levering... vriendelijk.. echt een aanrader

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 09/07/2020

Mooie kwaliteit en snelle levering!
Perfecte afwerking tot in de details.
Euro Joe dogsport équipement is HET ADRES voor al je hondensport materiaal.

Jozee Segers 
Belgique/Belgie, 09/07/2020

goede levering, tevreden over de producten, alleen spijtig dat de kortingbon zo kort geldig is.

KELLY HERZET 
Belgique/Belgie, 09/07/2020

Trainingsjas was goed & snel geleverd.

Helaas is het toch niet echt wat ik zocht en miste ik voornamelijk een zakje voor mijn gsm,
Dus heb ik deze teruggestuurd. Afhandeling is nog in behandeling dus de naservice kan ik nog niet beoordelen.

Stijn Van molle 
Belgique/Belgie, 06/07/2020

Ok

Astrid Simons 
Belgique/Belgie, 03/07/2020

Snelle leveringen.
Spijtig van de verkeerde info op de site ivm de kong teddybeer met koort. Ik had de L besteld en er stond dat deze 33,66cm was. Bleek foutieve info te zijn. MAAR dit zal het plezier van mijn Duitse Herder zeker en vast niet wegnemen! Hartelijk bedankt ook voor een extraatje voor zijn 1ste verjaardag! Hier kom ik zeker nog eens terug.

Malisko Dogsport 
Belgique/Belgie, 02/07/2020

Heel snelle levering & kwalitatieve producten.

Peter H.  
Nederland, 01/07/2020

Product voldoet volledig aan zowel de beschrijving als aan onze verwachtingen. Super snelle levering en uitstekende service. Well done en tot een volgende keer!

QBert Tan 
Malaysia, 01/07/2020

Thanks

Luc Druwe 
Belgique/Belgie, 01/07/2020

Snel geleverd in prima conditie.

Linda van der Hoek 
Nederland, 30/06/2020

Super snel geleverd, zoals altijd!

Willy Cupers 
Belgique/Belgie, 30/06/2020

Enorme kwalitatieve keuze, snel geleverd.

vanderoost miguel 
Belgique/Belgie, 27/06/2020

Artikel: Borstharnas leer
Colis reçu très rapidement.
Le harnais correspond exactement à ce que j'attendais.
Rien à redire.
Merci
Miguel

Margriet Wouters 
Nederland, 26/06/2020

super snel en zonder problemen geleverd
goede Website
goede service
op en top bedrijf
hou dit vol

Susanne Martin-Schmitt 
Deutschland, 26/06/2020

Guter Service! Gute Produkte!

Nathalie Vanlandeghem 
Belgique/Belgie, 26/06/2020

Heel tevreden, goeie kwaliteit en snelle service. Een aanrader!

Stéfanie Stoyanoff 
France, 26/06/2020

Je suis toujours aussi satisfaite des produits Euro Joe, ainsi que tu service client et du suivi de ma commande... merci à toute l’équipe.
Stéfanie

jocelyne gOUGEON 
France, 24/06/2020

site très sérieux et correct !! je recommande

Sylvain Sylvain 
France, 22/06/2020

Très bon service.

Dirk Suys 
Belgique/Belgie, 22/06/2020

Super produit super qualité merci à vous .
Dirk suys

yannick le gallou 
France, 21/06/2020

chien de defense


Joris Heerwegh 
Belgique/Belgie, 21/06/2020

Ik heb het pakket zeer goed ontvangen .
Het pakket was zeer goed ingepakt ik moest goed kijk en voor het te openen .. Ik ben zeer tevreden over jullie manier van verzenden .

Roland Adams 
Nederland, 20/06/2020

Goede service, ga zo door.

Géraldine Robert 
Belgique/Belgie, 19/06/2020

Très rapide

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 19/06/2020

Snelle levering

Pieter van Boxel 
Belgique/Belgie, 16/06/2020

Ik ben hier op zich vrij tevreden mee, voor een grote Beauceron van 70cm schofthoogte en zo'n 45 kg zwaar. Ik heb wel de XL genomen om extra zeker te zijn. Mijn hond is nog maar 1 jaar en 2 maanden, dus ik vermoed dat hij nog zwaarder gaat worden. En er zit serieus wat power en trekkracht in zijn lijf.
Daarom is het wel heel belangrijk dat er GETRAIND MEE moet worden bij dit gebruik. Als een hond van dit type ineens vooruit schiet terwijl de rollijn bijna volledig uitgerold is, dan heb je een probleem. Je moet hem dus echt wel het commando "WACHT" of "STOP" aan leren op 6 à 7 meter bij een rollijn van 8 meter. Je kan heb beter eerst leren loslopen. Als je hond goed kan loslopen en ondanks bepaalde prikkels (andere honden, wild, vogels, fietsers,....) toch onmiddellijk kan leren wachten, stoppen en/of terug komen, dan kan je deze lijn perfect gebruiken in gebieden (bv. natuurgebieden) waar het echt niet mag om je hond los te laten. De riep ook niet gebruiken in een dorspcentrum, in de stad, langs drukke weg of op een fietspad. (zelfs al luistert hij goed, eer hij bij jou terug in de zit is, zit de aankomende fietser al lang verwikkeld in de lijn (zeker met die elektrische fietsen en speedbikes en dergelijke).
Dus ja, een aanrader mits bepaalde voorwaarden rond training en locatie van gebruik. Dit zou in de beschrijving moeten staan, daarom geef ik maar 3 sterren, hoewel het product op zich wel 4 sterren waard is, maar verder wel een aanrader.

Katy Howard 
United Kingdom, 15/06/2020

Great products at great prices, super fast delivery.

Suze Swarts-Florusse 
Nederland, 12/06/2020

Helaas kan ik er nog geen beoordeling over geven omdat de bezorging van mijn pakket steeds wordt uitgesteld. Ik hoop dat mijn pakket wel geleverd wordt op de nu gestelde datum!!

Marja van Leeuwen 
Nederland, 11/06/2020

Keurig afgeleverd

Jason Monborgne 
France, 09/06/2020

Un Seul petit défaut " le poids un peut lourd "
Sinon très bonne qualité et très bonne finition !!!

Francis Lemmens 
Belgique/Belgie, 09/06/2020

Snel,efficient en praktisch !! TOP !!

Mario de Caluwe 
Nederland, 09/06/2020

Zoals ik het gewend ben,toppie kwaliteit.
Netjes laten weten dat het product niet op voorraad was
dus er iets meer tijd overging.
Ga zo door!!

Anton Nikolov 
Nederland, 09/06/2020

Everything was great, products were as expected

Joaquín Santamaría sala  
Espana, 06/06/2020

Buen material y acabado

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 05/06/2020

Topkwaliteit en toch zeer goed geprijsd.
Zeer snelle levering (zondag besteld, woensdag geleverd.) Hondensport = EURO JOE!

Dirk Suys 
Belgique/Belgie, 04/06/2020

Super la qualité est au rendez vous merci à vous.

Carla Elzinga 
Nederland, 04/06/2020

Bestelling was snel verwerkt en snel geleverd.
Bestelling zelf: trainingsvest en HS slipketting.
Goede nette kwaliteitsketting voor een juiste prijs.
Mooi vest met goede pasvorm (zelf goed meten, dan past hij bijna gegarandeerd). Net afgewerkt vest.

Juan Pérez  
Chile, 03/06/2020

Gracias por su especial atención y cordialidad, hemos estado esperando el momento para poder comprar a euro joe y estoy seguro que seguiremos cooperando en la venta de sus fantásticos equipos.
Juan
Training k9

Christophe Champagne 
Belgique/Belgie, 02/06/2020

Goede kwaliteit snelle levering en het mooie is bij mijn eerste bestelling kreeg ik al meteen 5 euro korting die ik bij mijn volgende bestelling kon gebruiken. Fantastisch Groetjes Christophe

lucien georges 
Belgique/Belgie, 31/05/2020

Très bonne qualité des vêtements achetés jusqu'à présent. Excellents contacts téléphoniques. Je continuerai à acheter chez Euro Joe et le recommanderai à d'autres clients éventuels.

Carol Blumlein 
United States, 29/05/2020

Euro Joe you are the best! Great innovative products for my sport and awesome customer service.

I am very pleased with everything I have ordered. 👍🏼

Lucien Mortier 
Belgique/Belgie, 28/05/2020

Super tevreden over harnas en leiband

Elin Hillberg 
Sverige, 28/05/2020

Very good service and fast shipping! 10/10

Jurrie Otter 
Nederland, 28/05/2020

Goede service en snelle levering.

Adrie Laloli 
Nederland, 28/05/2020

Goede service goeie produkten
Snelle levering

Wichai Khamboos 
Thailand, 28/05/2020

Thank you for product. Euro joe

Sincerely hope to join the business next time.

Wichai K.

Manfred Rückert 
Deutschland, 27/05/2020

Ich bin hoch zufrieden mit der Weste und die Stickerei einfach super,
Musste nur ein bisschen lange drauf warten.
Aber sonst alles Super

Stephen Romeo 
United States, 25/05/2020

Love the Max sleeves!

Sigrid Valgaeren 
Belgique/Belgie, 25/05/2020

Super service!!

Urszula Wozniak 
Belgique/Belgie, 22/05/2020

Super snel pakket geleverd!Doe zo verder!

Urszula👍🙂

Joelle Arcelin Lund 
France, 19/05/2020

Pakket goed aangekomen. Alweer alles in orde. Dank u wel.
MvG

tom assenmaker 
Belgique/Belgie, 19/05/2020

Bon matériel !

Alex Vandersanden 
Belgique/Belgie, 19/05/2020

Producten goed en snel geleverd. Jammer dat ik wss de verkeerde apporteerblokken heb besteld

Stéfanie Stoyanoff 
France, 14/05/2020

Toujours satisfaite de vos produits.
Merci l’équipe euro Joe.
Stéfanie

hj kalvenhaar 
Nederland, 13/05/2020

goede producten ,snelle bezorging. . mooie site waar alles op te vinden is en overzichtelijk.

marc heylen 
Afghanestan, 13/05/2020

bedankt voor de snelle levering

Patricia Habils 
Belgique/Belgie, 13/05/2020

Heel tevreden van mijn artikel dat jullie mij hebben aangeraden.

Chelsea Steeman 
Belgique/Belgie, 08/05/2020

Snelle service en super materiaal. Goede kwaliteit.

Edmond Van Coppenolle 
Belgique/Belgie, 08/05/2020

Le service et de première et la rapidité d'expédition au top des tops

Colum Donnelly 
United Kingdom, 07/05/2020

Really quick dispatch and delivery time

Manfred Rückert 
Deutschland, 06/05/2020

Die Ware ist wie immer super ausgefallen, nur die Weste für meine Frau ist zu groß ausgefallen, die muss ich zurück schicken und kleiner neu bestellen
Aber wohin schicke ich die zurück?
Der Absender auf dem Paket ist überklebt worden

Ann Carlier 
Belgique/Belgie, 06/05/2020

Super 👍

Dominique DUERINCKX 
Belgique/Belgie, 06/05/2020

merci pour la rapidité de vos services et la qualité de vos produits

Dylqn Merkantia  
France, 05/05/2020

Super contact ! J'ai eu besoin d'informations par téléphone, l'échange à été rapide et clair j'ai eu toutes les réponses que je cherchais.
J'ai pu commander et avoir une livraison vraiment rapide même en temps de confinement !

Carla Elzinga 
Nederland, 04/05/2020

Goede pasvorm, degelijk materiaal, degelijke sluiting.
Onze jonge Duitse herder heeft inmiddels 3 halsbanden met kunststof sluiting stuk getrokken. Ga er vanuit dat dat bij deze niet lukt.

Ronny Beuls 
Belgique/Belgie, 30/04/2020

Alles mooi en snel geleverd en het materiaal is van topkwaliteit

Dirk Suys 
Belgique/Belgie, 29/04/2020

Super sérieux et efficace super qualité un grand merci à vous,prenez bien soin de vous bonne fin de journée.

Jason Monborgne 
France, 29/04/2020

Très professionnel en ces temps difficile. Merci.

Jessica Sarot 
France, 28/04/2020

Artikel: Black pigment +
Très contente du produit c’est la deuxième fois que j’en achète et j’ai vu une pigmentation plus intense sur ma chienne
Livraison et emballage impeccable

Dieter Van Der Capellen 
Belgique/Belgie, 28/04/2020

Snelle levering - goede kwaliteit van goederen!

PIERRE CLABOST 
Belgique/Belgie, 27/04/2020

Zeer snelle levering.
Bedankt.

geert van laere 
Belgique/Belgie, 24/04/2020

Correct en volt

Conny Welvaert 
Belgique/Belgie, 22/04/2020

Prima kwaliteit van de supplementen en snelle levering ! Uitzonderlijke service.

Erik van der Schans 
Nederland, 20/04/2020

Goedendag

Prima,professionele Hondensport artikelen.
Ik ben er zeer tevreden mee.
Mvg,Erik van der Schans

Davide Iori 
Italia, 20/04/2020

Perfect material,very nice people,and perfect shipping...Trust this brand and buy from them ✌️😎

Clara Baron 
France, 19/04/2020

Je n'ai jamais était déçu de mes commandes

Ann Danckaert 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Zeer tevreden

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Topkwaliteit hondensport materiaal zoals ik gewoon ben van EURO JOE en voor een goede prijs, en een grote meerwaarde bij EURO JOE is dat indien nodig ze het ook kunnen herstellen, dit zie je niet veel meer in onze wegwerpmaatschappij.

Myriam Matagne 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Commandes toujours conformes, articles de qualité et livraison rapide + communication proactive du service clientèle. Très satisfaite !

Daniel Landell 
Sverige, 17/04/2020

Very good products!

Marina Struys 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Plus que parfait.... 😊😊😊😊😊

Wim Reyns 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Superb quality gear for working dogs, thank you 👍

Laurence Fontaine 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Livraison très rapide et matériel au top.

Henky Deckmyn 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Dank voor de snelle behandeling van de bestelling en de snelle levering. Super tevreden,
En nog altijd héél tevreden met onze puppy van bij jullie

Grtjes Henky & Petra

Adrián De Hombre 
Espana, 17/04/2020

Buen material.

lindsay Brisko 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Super contente service rapide
Et très solide

Stéfanie Stoyanoff 
France, 17/04/2020

Merci beaucoup à l’équipe Euro Joe, toujours au Top.

Michael De Bruyne  
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Heel tevreden van de producten maar om de 1 of andere reden verandert de leverancier steeds het opgegeven adres en zijn er problemen met de levering. Maar de producten zelf is mijn hond heel tevreden van 😁

frank Dobbels 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

tt c est bien passer,merci

Manuel Castro 
Espana, 17/04/2020

Pedido recibido en el plazo fijado. Los productos ofertados se corresponden con los entregados. Muy buen servicio y excelente atención al cliente.

Patrick Jeangout 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Tip top snel service

Christophe Champagne 
Belgique/Belgie, 16/04/2020

Euro Joe heeft mijn bestelling snel geleverd en het speelgoed van mijn hond is van degelijke kwaliteit

Sylvie Duyck 
Belgique/Belgie, 16/04/2020

Prima service!

lindsay Brisko 
Belgique/Belgie, 16/04/2020

Super contente livraison rapide et un large choix

Dongchan Shin 
South Korea, 14/04/2020

Euro-joe is loved a lot in Korea, too!
I look forward to good products in the future.
I'm always using it well

Jan van Zweeden 
Nederland, 28/03/2020

Tevreden, geen opmerkingen.

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 26/03/2020

Op deze bestelling heb ik een beetje langer moeten wachten dan gewoonlijk, maar ik werd steeds op de hoogte gebracht van al dan niet leveren (bedankt hiervoor).
Maar het iets langer wachten doet niets af van de kwaliteit die is zoals altijd TOP.

Kenny Pieters 
Belgique/Belgie, 26/03/2020

1min puntje gratis levering zou al mogen vanaf 50 euro.
Voor de rest TOP, snelle levering, en vooral top producten voor de honden 👍

Mariska Tieleman 
Belgique/Belgie, 25/03/2020

Goede service. Goede producten.

Eddy Nijssen 
Belgique/Belgie, 20/03/2020

Zoals steeds goede levering , alleen vermelding van wanneer iets niet voorradig is kan sneller gebeuren.

Kevin Boriau 
Belgique/Belgie, 19/03/2020

- Snelle levering & proper verpakt
- Goede & kwalitatieve producten

- Webshop werkt soms niet naar behoren (enkel bij laatste bestelling, daar voor geen problemen gehad). Als je iets wilt wijzigen in uw winkelmandje, loopt hij vast. Als je soms iets aanklikt om te kopen, zet hij het dubbel in uw winkelmandje.

evert v.d.Werfhorst 
Nederland, 19/03/2020

Ik vind de site mooi goed ingericht en de bestelling is naar wens
Groetend: E.v.d.Werfhorst

Brigitte Jenart 
Belgique/Belgie, 19/03/2020

super rapide et commande conforme à la photo du site.
Je recommande

Ryan Gibson 
United Kingdom, 13/03/2020

It’s always so easy and items arrive so fast with euro joe such a wonderful experience

Delphine RUELLE 
France, 10/03/2020

Très satisfaite des deux commandes faites chez vous (beau et bon matériels) livraison rapide, je recommande. Merci

Monique Spruit 
Nederland, 09/03/2020

Snelle service en zeer tevreden met de producten.

yassine krim 
France, 09/03/2020

très satisfait,je recommande le site EURO JOE a tout mon entourage
c'est le paradis pour mon chien

olivier nagels 
Belgique/Belgie, 05/03/2020

commande et livraison sans problème.
aucune remarque négative,
produits conformes à la commande.
livraison 48 heures comme prévu et sans soucis.

Delphine R. 
France, 03/03/2020

Livraison rapide (commandé un dimanche reçu le mercredi)
Très contente de cette jambière, double scratchs donc ferme facilement et parfaitement, une taille parfaite que ce soit en circonférence qu en hauteur, nous en commandons une deuxième.
4 étoiles car commandé il y a peu donc nous verrons dans le temps si elle mérite la 5ème
Nos chiots se régalent !!!

Monique Spruit 
Nederland, 19/02/2020

Snelle levering, hartelijk dank!

Siska Vandamme 
Belgique/Belgie, 14/02/2020

Artikel: Flexi life gold
Onweerstaanbare smaak en geur (als je een hond bent)!
De recuperatie gaat sneller en precies iets meer uithouding dan voor het nemen van het supplement.
We blijven het gebruiken.

lucien georges 
Belgique/Belgie, 09/02/2020

Je voudrais juste dire que cet écusson est très beau mais que le Boxer ne peut plus avoir les oreilles coupées et que si possible vous pourriez en mettre avec les oreilles tombantes. Merci. A bon entendeur!!!

Tyson Jol 
United States, 07/02/2020

Awesome sleeves. Thank you

DANNY VAN LOO 
Belgique/Belgie, 04/02/2020

Gewoon correct, zoals het hoort, maar zoals je niet veel meer vindt .... Heel goede supplementen op natuurlijke basis voor de honden waar je echt resultaat mee boekt.

Monique Duizendstra 
Nederland, 04/02/2020

Alleen kortongcode die bij pskket in zat die kon ik niet aktiveren bij de tweede bestelling hrlaas.
Voor de rest top product en snelle levering

Angelique Dalhoeven 
Nederland, 04/02/2020

Artikel: Winterjas Etna
Hele fijne jas, winddicht en heerlijk warm.
Een aanrader!!!
En heel snel geleverd, top!

Anda Kalkhoven 
Nederland, 03/02/2020

Goede kwaliteit en ook snel bezorgd!

Christina Kjær 
Danmark, 30/01/2020

Great service and info from company. Fast delivery. Not the last time I will be shopping here :)

Nathalie Ribouchon 
Belgique/Belgie, 29/01/2020

Très satisfait

Alain Taïeb 
France, 29/01/2020

très sérieux et sympathique

Riccardo Bonino 
Italia, 29/01/2020

Ottimo servizio veloce ottimo materiale consigliato

Jellie de Haan 
Nederland, 28/01/2020

Mooi product en snelle levering. Perfect!

Robert Kuh 
Nederland, 28/01/2020

Alleged bestellingen snel en goed ingepakt afgeleverd

Astrid Duncker 
Nederland, 26/01/2020

Prima service en snel en correct afgeleverd.
Dank u wel!

Jan Willem Jansen 
Nederland, 25/01/2020

Prima product en zeer snel geleverd

Carla Willemsen-van Bakel 
Nederland, 24/01/2020

Prima product, snel ontvangen. Geweldige winkel met veel keus

Robert Kuh 
Nederland, 23/01/2020

Weer zeer snel geleverd perfecte service

Hansueli Beer 
Schweiz (German), Suisse (French), Svizzera (Italian), 23/01/2020

Hat ganz gut geklappt.

Michael Keller 
United Kingdom, 22/01/2020

hallo, tolle Bedienung, tolle Artikel, tolle Qualitaet und Preise ….nur einmal hatte ich ein Boetcher spezial bestellt und ein normales bekommen….

ansonsten Top!

Gruss Michael

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 21/01/2020

Topkwaliteit materiaal zoals altijd en indien een artikel om de één of andere reden niet voorradig is krijg je daar bijna onmiddellijk een bericht van. Kortom wie aktief is in de hondensport één adres "EURO JOE"

Nadia van Gucht 
Belgique/Belgie, 21/01/2020

Alles vlot en correct
Ben zeer tevreden

Robert Kuh 
Nederland, 21/01/2020

Snel en super geleverd

Jan Willem Jansen 
Nederland, 16/01/2020

Perfect! Niet alleen meegedacht bij een vraag, maar ook snel geleverd!

Véronique Rovenne 
Belgique/Belgie, 16/01/2020

Vêtement très confortable de qualité comme toujours excellente description du produit.Délais de livraison :très rapide

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 16/01/2020

Snel geleverd 👍👍

Ria Thomassen 
Nederland, 14/01/2020

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling en ik kreeg ook nog een kortingsbon.

Kathleen Beuls  
Belgique/Belgie, 10/01/2020

Snelle en correcte levering . Goede kwaliteit

Dan Balderson 
United Kingdom, 08/01/2020

As always, first-class service to accompany first-class products!

Comme toujours, un service de première classe pour accompagner des produits de première classe!

Zoals altijd, eersteklas service bij eersteklas producten!

Ap kloese 
Nederland, 07/01/2020

perfect

Martin Nothdurft 
Deutschland, 07/01/2020

Guter Service, im Onlineshop manchmal nicht ganz klar beschrieben, sonst alles gut

Marie-Noëlle Saudoyer 
Belgique/Belgie, 06/01/2020

très satisfaite du collier de dressage.

Dries De Sutter 
Belgique/Belgie, 03/01/2020

Snelle levering, als het voorradig is tenminste...

Karim Othman 
Belgique/Belgie, 31/12/2019

Top👍👌
Supersnelle levering en kwaliteit

Joaquín Millán  
Espana, 31/12/2019

Recibido el pedido hoy día 31 diciembre.
Todo correcto y satusfactorio
Gracias

Dirk Van Bruyssel 
Belgique/Belgie, 30/12/2019

Een goede keuze gemaakt van mijn bestelling en goed ontvangen.

Carmona Raul 
Espana, 30/12/2019

Muy buenas , estoy muy conforme con la compra y con la rapidez .Un poco caro el transporte .

Manuela Göschick 
Deutschland, 21/12/2019

Es hat alles super geklappt. Das Halsband ist wie erwartet super. Klare Kaufempfehlung..

Marie noelle Leprince 
France, 20/12/2019

Bonjour, 1ere commande est très satisfaite.merci

Eric Zenner 
Belgique/Belgie, 17/12/2019

Snelle levering. Wel iets duurder dan een ander verkooppunt.

Jean-Marie Ropert 
France, 13/12/2019

Au top, travail soigné, résultat à la hauteur de mes attentes, vraiment super.

Michael Murray 
United Kingdom, 12/12/2019

Very helpful and kept me updated.

willy janssen 
Nederland, 12/12/2019

geweldig zeer snelle levering kan vanavond all profiteren van de r x 4 bijtmouw bedankt euro joe

Frank Hiermann  
Deutschland, 11/12/2019

Gute Ware, schnelker Versabd

Andrew Ford 
South Africa, 11/12/2019

Service outstanding!!! Difficult to imagine how it could be improved.

Berlinda Van Roy 
Belgique/Belgie, 10/12/2019

Altijd goede service en snelle levering

DANNY VAN LOO 
Belgique/Belgie, 10/12/2019

Altijd correcte info, topproducten en correcte levering

Yves-Marie Béghin 
France, 10/12/2019

Première commande chez Euro-Joe.
Pleinement satisfait de la qualité des produits et de la rapidité de traitement de la commande.
Par contre les Transports GLS choisis pour l'expédition sont NULS !

Lianne Bolhuis  
Nederland, 06/12/2019

Goed product! Alleen dat er niet een beschrijving bij hoe je de haag in elkaar moest zetten...

wim kuipers 
Nederland, 05/12/2019

niks mis mee prima

gery martens 
Belgique/Belgie, 04/12/2019

bestelling zeer snel ontvangen in goede orde
met dank

Audrey Olivier 
France, 29/11/2019

Que du positif : la prix, la qualité, le délai de livraison et même un petit cadeau qui fait toute la différence !
je recommanderai sans hésiter.

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 21/11/2019

Supersnelle levering (vandaag besteld morgen geleverd) met de gekende topkwaliteit van EURO JOE,voor een scherpe prijs zonder in te boeten op kwaliteit.

Jeannette Kostense 
Nederland, 17/11/2019

snelle levering

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 16/11/2019

Beoordeling bestelling #13880 : opnieuw topkwaliteit zoals ik het gewoon ben van EURO JOE, met een onmiddellijke melding van een artikel dat tijdelijk niet beschikbaar was zodat ik mij niet ongerust moet maken over een eventuele langere levertijd. Nogmaals bedankt hiervoor en tot een volgende bestelling. Groetjes Patrick.

Jean-François PILLIAT 
France, 13/11/2019

Bonjour, cela doit être ma troisième commande et toujours super satisfait , conforme et rapide!
Merci!!!

Rini van Kaathoven 
Nederland, 13/11/2019

Mooi product en snelle levering. Perfect

Marinus Moerland  
Nederland, 08/11/2019

Snelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden. Jammer dat de verzendkosten zo ontzettend hoog zijn anders was het 5 sterren.

Gerard Duijfjes 
Nederland, 07/11/2019

Snel en efficiënt, zonder poespas uitstekend

Linda van der Hoek 
Nederland, 06/11/2019

Weer netjes en snel geleverd, top!

Joshua Onclin 
Belgique/Belgie, 06/11/2019

Prima in orde

Arthur Calbo 
Nederland, 01/11/2019

-
Correcte en adequate afhandeling van de bestelling van de EuroJoe jas "Etna".
Heb zelf een kleine verbetering moeten aanbrengen aan de jas.

Carlo Hossey 
Belgique/Belgie, 31/10/2019

Snelle en vlotte levering Top Euro-Joe !!!

Frank Bergevoet 
Nederland, 30/10/2019

Super service. En producten zijn van hele goede kwaliteit. Deze site is echt een aanrader👍🏻

Steven De Vusser 
Belgique/Belgie, 30/10/2019

prima feedback over vraag gekregen en 2 dagen later was he geleverd, top !

Daphné Courdioux  
France, 28/10/2019

Livraison parfaite et dans les temps. Satisfaite du produit acheté à savoir une veste de travail.

DANNY VAN LOO 
Belgique/Belgie, 25/10/2019

Top voedingssupplementen op natuurlijke basis waar elders geen aandacht aan wordt gegeven. Dikke vette aanrader waar je viervoeter zich ook beter mee zal voelen !! En correcte levering.

Dongchan shin 
South Korea, 15/10/2019

Thank you for your kindnese.
I'm always satisfied with the quality of the Eurojoe's goods.

Petre Calin 
Romania, 12/10/2019

Top Quality !

Michael Stalter 
United States, 12/10/2019