0

Beoordelingen

826 beoordelingen
Gemiddelde score van 4,7 sterren

Bas Luten 
Nederland, 18/05/2021

Snelle levering. werd gemailt voor een kleinigheid en is netjes opgelost heel blij met jullie materiaal ook echt gewoon goed thnx

Nynke Sellier 
Belgique/Belgie, 18/05/2021

Altijd top afgeleverde producten die lang mee gaan en veel keuze.
Goede service zowel in de winkel, bij bestellingen als in het contact. 👍

Ingrid Passchier-Poort 
Nederland, 18/05/2021

snelle service, keurige afhandeling

BEN MESKERS 
Nederland, 18/05/2021

netjes op tijd geleverd.

Dongchan Shin 
South Korea, 11/05/2021

Thank you for your kind response.
Always looking forward to Eurojoe.

Meir Hazon 
Nederland, 10/05/2021

You are great, you are charging a lot for the shipment and you are not chip but you are good.

Lars Krieger 
Deutschland, 06/05/2021

Danke für die schnelle Lieferung

Becky Kealy 
Ireland, 06/05/2021

Very good products, very happy

Antoine Bail 
Belgique/Belgie, 04/05/2021

Une petite erreur de taille sur un collier suisse.
Je fais un e-mail, je n’ai pas de réponse mais mon application BPost me signale qu’un colis est en route depuis... Euro Joe !
Bref, matériel de qualité, envoi rapide, réactivité en cas de soucis au top !

Dennis Van den Bergh 
Belgique/Belgie, 04/05/2021

Super snelle levering en extra service aangezien ik een
groter waakbord wou hebben. Echt helemaal verliefd op 🤩

Ole T Egeland 
Norge, 04/05/2021

We are verry satisfied whit the the goods and the service.6/6..
Only problem we have is the transportation company fedex....
Euro Joe is the best

Juliette Delpy 
France, 30/04/2021

Harnais très confortable pour ma ba. La poignée me permet un bon contrôle en intervention. Le réglage se fait facilement.
Les moins : se dérègle si on ne fixe pas les sangles avec de l'adhésif. Les anneaux entre les pattes sont gênants, je les ai scotchés aussi.

Angelo Te Plate  
Nederland, 28/04/2021

De kwaliteit van de geleverde goederen is goed.
Omdat 1 onderdeel niet voorradig was is er contact met me opgenomen en dit tot volle tevredenheid opgelost door Mayli.
Dank hier voor 👌👌

Petra Bakker 
Nederland, 28/04/2021

Prettig gesprek aan de telefoon, veel keuze op de site en een vlotte toezending na bestelling. Heel blij mee.

Mario Scheidbach 
Oesterreich, 26/04/2021

Alles Top!!

Ap kloese 
Nederland, 25/04/2021

goedendag mijn beoordeling is zo als ik van u gewend ben zeer goed een 10 voor de de zeer snelle levering en perfect serves.
met vriendelijke ap kloese.

MARC CAMILLIERE 
France, 23/04/2021

TRES BIEN : livraison correspondant parfaitement à la commande, réalisée dans les délais annoncés.

Bianca Gubbels 
Nederland, 23/04/2021

Snelle levering, zonder verdere opmerkingen

Kurt Stüble 
Deutschland, 23/04/2021

Super schnelle Lieferung und Artikel genau wie abgebildet.
Danke immer wieder.
LG Kurt

Tamara Bogemans 
Belgique/Belgie, 23/04/2021

Bonjour juste on a pas toujours un article à acheté dans les 3 ou 6 prochain mois même si vous avez besoin que l'on achete je comprend tout à fait mais si vous pouviez augmenté le temps pour les bon de réduction pour les prochaine commande 😉 si non c'est top merci à vous.

ilse deborger 
Belgique/Belgie, 20/04/2021

supersnelle levertijd.
er zat een kleine vergissing in de order maar dit werd heel correct opgelost, ook snelle reacties op mijn mails.
de opendeurkortingen waren heel gunstig.

Dongchan Shin 
South Korea, 20/04/2021

Perfect.
I also ordered the new products. I'm looking forward to it

Calin Gerorge 
Romania, 17/04/2021

Top !!!

Bertil Leezer 
Nederland, 16/04/2021

The best there is i am so happy with it !
from the moment i started to give this to my dogs they stopped eating grass and the coat is more shiny and the stool is Always very good

Wietse Scheyving 
Belgique/Belgie, 16/04/2021

Top service, snelle levering, vriendelijk, snelle reactie op mails. Bedankt!

Adrian De hombre 
Espana, 16/04/2021

Muy buen producto

Jaime Prieto Gabela 
Espana, 15/04/2021

Muy satisfecho con el producto, rápida entrega. Espero adquirir algún otro producto. Buenas tardes

Carla Willemsen 
Nederland, 15/04/2021

Zoals altijd weer helemaal perfect! Snelle levering, goede service en mooie artikelen en veel keus.

Youri Blansaer  
Belgique/Belgie, 15/04/2021

Duidelijke website, snelle en vlotte levering.

Besteld materiaal is van prima kwaliteit

Evelyn Rippold 
Belgique/Belgie, 14/04/2021

Super service et très rapide👍👍👍

Nathalie Van Vugt 
Nederland, 14/04/2021

Mijn eerste aankoop gedaan en super snelle levering !! Goed materiaal en dat voor een scherpe prijs. Mijn volgende keer wordt zeker weer bij Euro Joe 👌👌👌

Bedankt Nathalie

Carla Willemsen 
Nederland, 14/04/2021

Zoals altijd weer helemaal perfect! Snelle levering, goede service en mooie artikelen en veel keus.

Lucian C 
Romania, 14/04/2021

👌 I am very happy with my EuroJoe dog equipments !!! 👍

Anja Menzel 
Deutschland, 14/04/2021

Sehr freundlich und unkompliziert. Schnelle Lieferung und gute Qualität.

Judith Verdonck 
Nederland, 14/04/2021

Niets over te klagen, dus doen we dat zeker niet

Peter van der Horst 
Nederland, 14/04/2021

Bijtmouw crocodile gekocht en dit is een superfijne bijtmouw waar zeer zware bijters goed op kunnen bijten en de mouwdrager toch goed beschermd is .

Kathleen Desmaele 
Belgique/Belgie, 14/04/2021

Super tevreden over kwaliteit en het ruime aanbod!

Daniela Raccis 
Danmark, 14/04/2021

Hüter service 🙂

Ashley Elema 
Nederland, 13/04/2021

Super kwaliteit! Heel erg tevreden :)

Gregory Demeyere 
Belgique/Belgie, 13/04/2021

Top. Herm Sprenger dealer!!
Snelle en correcte levering!

G Smit 
Nederland, 13/04/2021

Netjes verpakt

kaled LOUCHENE 
France, 13/04/2021

Super matériel, livraison rapide et soigné franchement satisfait

Britt Barvelink  
Nederland, 13/04/2021

Keurig op tijd de bestelling ontvangen. Één van de artikelen week af van de omschrijving op de site. Ik kreeg snel reactie op mijn mail. Het goede artikel werd kosteloos opgestuurd en ik mocht het reeds ontvangen artikel houden. Topservice!

Jennifer OMeara  
Ireland, 13/04/2021

Perfect excellent delivery & products

Jana Vets 
Eesti, 13/04/2021

Happy with the product!

Bieke Van aertselaer 
Belgique/Belgie, 13/04/2021

Super goeie service

Sabrina Louchard 
Belgique/Belgie, 08/04/2021

Commande sans problème et livraison rapide c'est nickel.

Johan Gijs 
Belgique/Belgie, 06/04/2021

Super om te trainen met lang harige honden kan ook makkelijk overstappen naar de band met click slot of de fun tech 👍

Maja Wasowicz 
Ireland, 05/04/2021

Great and quick service

De hombre Adrian 
Espana, 04/04/2021

Es una de la mejor marca estoy contento.

Jans Speelman 
Nederland, 03/04/2021

Ik heb al een aantal keren iets besteld bij EURO-JOE.
En zoals bij elke webshop gaat er wel eens iets niet helemaal zoals het moet. Bij EURO-JOE is dat geen probleem, samen met de klant wordt naar een oplossing gezocht.
Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar ook service verlenen kost geld dus dat strepen we dan maar tegen elkaar weg.
Kortom een tevreden klant.

Calin Petre 
Romania, 03/04/2021

Top !!!

Anke Gareis 
Deutschland, 03/04/2021

Hat super geklappt

Evelyn Rippold 
Belgique/Belgie, 02/04/2021

Super et très rapide pour le service et j'y très content de mon achat👍👍

Marie-Amélie Gally 
France, 02/04/2021

Super boudin, c'est parti pour renforcer les exercices de

Dany MENESTREY 
France, 02/04/2021

Expédition très rapide.
Emballage très soigné.
Très contente .

Joëlle and the rotties D. 
Portugal, 02/04/2021

Large choix de produits, toujours de qualité, avec un service rapide, super communication et suivi. Merci!

Dongchan Shin 
South Korea, 01/04/2021

Thank you for all the cool products.
Eurojoe is also popular in Korea.

Andre Vanreyten 
Belgique/Belgie, 31/03/2021

soepel
geen gedoe met talk aan de handen.
geweldig in gebruik
wil geen ander meer

Tom Verbist 
Belgique/Belgie, 29/03/2021

Goede afhandeling bestelling,degelijk materiaal

Raquel Patricio 
Portugal, 28/03/2021

Everything went well, you were quick to answer questions as well as sending and tracking the order that arrived correctly.
Best Regards.

Gregory Demeyere 
Belgique/Belgie, 27/03/2021

Shop met professionele tools. Herm Sprenger verdeler!! Top. Snelle service.

Jos Van Brunschot 
Nederland, 26/03/2021

Blij mee. Prima verzorgd en snelle levering

Wim Delovani malinois 
Nederland, 22/03/2021

Uitgebreid, breed assortiment. Goede prijzen en snelle levering met fijne after sales service.

Hans-Joachim Henze 
Deutschland, 21/03/2021

Super Weste bin sehr zufrieden
Kann ich nur weiter empfehlen!!!!

Ulrike Sperling 
Deutschland, 19/03/2021

Sehr schnelle Lieferung,kann man nur empfehlen!

Petre Calin 
Romania, 19/03/2021

Always great quality !

Ton Loos 
Nederland, 18/03/2021

Uitstekende prijs-kwaliteit. Super snelle levering

Monique Vd kolk 
Nederland, 17/03/2021

Prima . Snelle levering

Brigitte Boer 
Nederland, 17/03/2021

Zojuist vest en t-shirt ontvangen, ik had een zwart t-shirt besteld maar deze was er niet meer, ik ben keurig netjes door een heel vriendelijke dame gebeld om te overleggen. Ben helemaal blij met met vest en t-shirt

Claudia Althaus  
Deutschland, 17/03/2021

Total Klasse
Super Angebote
Gerne wieder

Netty Vos 
Nederland, 17/03/2021

Super snelle levering!

Vincent Voué 
Belgique/Belgie, 17/03/2021

Service nickel 👍. Et livraison dans les temps ! Impeccable !. Merci euro Joe.

Anton Minko 
France, 17/03/2021

Thank you for a very quick and accurate delivery !

Jana Bahnmuller 
Belgique/Belgie, 16/03/2021

Snelle levering en prima kwaliteit!

Raimondas Simaitis 
Ireland, 15/03/2021

Super service & fast delivery

Louise Nielsen 
Danmark, 13/03/2021

Bought from Euro Joe twice, and the collars and puppy sleeves are very good. Good materials, and good prices.
Freight to Denmark is very expensive, but thats it.
I will buy from Euro Joe again. Customer service answers the ticket. I have no problems recomending Euro Joe.

vincent mourareau 
France, 11/03/2021

Réception rapide et produits de très bonne qualité.
Je recommande.

Auriane Speth 
Afghanestan, 11/03/2021

Top service, article arrivé le lendemain de la commande :-)

Erwin Pijffers 
Nederland, 11/03/2021

Prima service en communicatie over de bezorging. Erg blij met het product en zal snel weer een bestelling plaatsen. Aan jullie kunnen velen een voorbeeld nemen. Dank

Anita Rietveld 
Nederland, 11/03/2021

Snelle levering en leuk altijd een cadeautje :-)

Rodica Pliscu 
Espana, 11/03/2021

Muy buenos productos

Henky Deckmyn 
Belgique/Belgie, 11/03/2021

Super tevreden over bestelling en levering ons Tosca is ook super tevreden 😜

Rodica Pliscu 
Espana, 08/03/2021

Todo muy bien !

Carol Deschoolmeester 
Belgique/Belgie, 06/03/2021

Pas de soucis de livraison, commande conforme!

Y.E te Braak 
Nederland, 05/03/2021

De kwaliteit van de riemen , de service en de bezorging is goed. Ik heb al vaker bij Euro Joe besteld en zal dit in de toekomst vaker doen

Guy De Middelaer 
Belgique/Belgie, 05/03/2021

snelle levering

Marleen Jarych 
Belgique/Belgie, 05/03/2021

Beste, ik heb bij jullie een prikstropketting gekocht en ben hier heel tevreden mee, mijn hond kent het al hij trekt minder.
Ik heb 2 schakels moeten uithalen en zoals u zei was dit makkelijk. Dank u wel. Marleen

Sylvain MILLET 
France, 02/03/2021

Excellent service.

Stéphanie Dietrich 
France, 27/02/2021

Envoi rapide et produit de qualité !

Michel Castaing 
Nederland, 27/02/2021

Hallo jullie site is duidelijk overzichtelijk ben goed geholpen en snelle levering . Dank jullie wel.

Christiane Cloes 
Belgique/Belgie, 26/02/2021

Très bon produit qui correspond à mon attente. Livraison très rapide. Bref tout est parfait!

Frédérique Besson  
France, 26/02/2021

Bonjour, très satisfaite de mon achat. Paraît très résistant. Site super sérieux et rapide. Je recommande vivement ce site. C était ma 1ère commande et certainement pas la dernière. En plus une petite attention dans le colis qui fait toujours plaisir.

Sabine Keßler 
Deutschland, 26/02/2021

War soweit alles in Ordnung

Manuel Nassenstein - Graffe 
Deutschland, 25/02/2021

Top Ware und super schnelle Lieferung - vielen Dank!!!

Benjamin BLUIN 
France, 25/02/2021

👍🏻

Markus Krug 
Oesterreich, 25/02/2021

Super Qualität
Sehr sehr gerne wieder
Lieferzeiten super toller Shop
Fotos folgen 😊

Manuel Rosa 
Espana, 23/02/2021

very good material

Sanna Fält 
Suomi, 22/02/2021

I´m really happy of my new euro joe training equipment´s :)

Jack Jeroense  
Nederland, 22/02/2021

Zeer goede service

Michael Deliens 
Belgique/Belgie, 18/02/2021

Super Matos harnais tactique au top pour mon Malou je recommande à tous le monde et très rapid pour la livraison

Jordi Tempels 
Belgique/Belgie, 18/02/2021

Duidelijke website, online betaalsysteem en snelle verzending. Top producten

Frank Stommels 
Nederland, 17/02/2021

Snel en correct verzonden. Fijne jas!!

Andreas Mulder 
Nederland, 17/02/2021

Jas goed en snel ontvangen👌
Ziet er goed uit.
Past goed.
Super tevreden.

Nancy Taeymans 
Belgique/Belgie, 17/02/2021

Duidelijke website, vele verschillende betalings mogelijkheden, snelle levering, goed materiaal en kwaliteit
Het verzendingsbedrag van 9,9? vind ik aan de hoge kant voor een klein en lichtgewicht produkt

Raimondas Simaitis 
Ireland, 17/02/2021

Top quality super service & fast delivery

Ingrid Passchier 
Nederland, 17/02/2021

Pillen glucosamine goed en snel ontvangen en nu afwachten hoe en of het werkt!

Karim Vlassenbroeck 
Belgique/Belgie, 17/02/2021

What can i say , nice people , always ready to help , everything you need for your dog and fast delivery !
If you need something for your dog , Euro Joe is the place to by .
Amazing people always ready to share their years of experience and expertise with you !
Thank you Nicky and May-Li

frank vroemen 
Nederland, 17/02/2021

zeer tevreden. makkelihk te bestellen en snelle levering

Jenny Griffin 
New Zealand, 16/02/2021

Great equipment as per usual thanks very happy

Weng Chan 
Belgique/Belgie, 09/02/2021

Quick delivery and quality products as always.

Sebastián Arriagada Labra 
Chile, 07/02/2021

excelente calidad!!

Wendy Michiels 
Belgique/Belgie, 04/02/2021

Vlotte communicatie, snelle levering, past perfect

luc druwe 
Belgique/Belgie, 03/02/2021

snel geleverd en precies wat ik bestelde.

Joshua Onclin 
Belgique/Belgie, 03/02/2021

Top

hendrik klassen 
Belgique/Belgie, 01/02/2021

supper sevis raad het iedereen aan

Marcus Ståhlgren 
Sverige, 01/02/2021

Fast delivery of good gear!

Bianca Smeets 
Belgique/Belgie, 29/01/2021

Het was wel lang wachten op de levering, maar het was toch fijn dat bij het tussenliggend contact gevraagd werd of de bestelling doorging. Dan zou het bedrag teruggestort worden, dit was niet van toepassing. De gepersonaliseerde hondentrainingsvest is prachtig. Bedankt

christopher Vangoethem 
Belgique/Belgie, 29/01/2021

Top reçus 2 jours après commande.

Manuel Nassenstein 
Deutschland, 29/01/2021

Schneller Versand und guter Informationsfluss

Greetje Melessen 
Nederland, 28/01/2021

Maandagavond besteld. Woensdag al geleverd. Gewoon super.

Calin Petre 
Romania, 28/01/2021

Good quality dog training equipment !

Stefan Verduyn 
Belgique/Belgie, 28/01/2021

Mooie zweep, iets langer touw dan ik gewent ben maar went snel. Ik heb deze in het blauw en ben zeer tevreden van de qualiteit.

Kathleen Beuls  
Belgique/Belgie, 27/01/2021

Super snelle levering en prima kwaliteit

Annemiek Pince van der Aa 
Nederland, 27/01/2021

Vlotte verzending!

GJ Stolte 
Nederland, 27/01/2021

Mooi product, solide vorm gegeven en goede pasvorm. Het lettertype van de bijgeleverde labels en de kwaliteit van de labels vind ik persoonlijk wat minder. Dit had wel een iets stoerder lettertype mogen zijn.

peter hansen 
Nederland, 27/01/2021

Goede duurzame en kwalitatieve producten. Prijs is ook netjes en de levering is altijd met 1 dag.
Ben super tevreden met Euro-joe in alle opzichten !!

Dimitri Van den Bosch 
Belgique/Belgie, 27/01/2021

Snelle levering .en goed product .

PASCALE IZAMBARD 
France, 23/01/2021

LIVRAISON RAPIDE ET CONFORME CEPENDANT ELLE PORRAIT ETRE GRATUITE EN FONCTION DU MONTANT DE LA COMMANDE

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Snelle levering en mooie afwerking zoals ik gewoon ben van EURO JOE 👍👍👍, goede kwaliteit van gebruikte materialen en kleuren alsook de bedrukking.

Michiel Ginneberge 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Zeer vlot besteld & thuisgeleverd!

Justine Bertimes 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Très bonne qualité, commande reçue dans un temps record !

Andreas Goormans 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

prima kwaliteit, snelle levering, top !

Christopher Vangoethem 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Matériel arrivé en 2 jours rien à dire , je recommande à 100 pour 100 , matos robuste pour initiations de pistage avec mon petit malou,un tous grand merci pour le service , je reviendrai 😊

Owen Van Kerckhove  
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Top kwaliteit en nog betere service!

Patrick Van den Berghe 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Topservice, supersnelle levering !!

Ralf Tummers  
Nederland, 22/01/2021

Trainingsvest malinois besteld, zeer snelle correcte levering en het product is van zeer goede kwaliteit.
Zeer tevreden dus heel erg bedankt.
Met vriendelijke groet,
RTK9 dogtraining.

Marc Pied 
France, 22/01/2021

Très bon produit. Délai livraison ok.

Andreas Goormans 
Belgique/Belgie, 19/01/2021

Mooie kwaliteit voor de winterjas , super !! Ook de wolverine vest met wol een dikke pluim !
Daarbij nog een snelle levering !

Fabrice Remels 
Belgique/Belgie, 18/01/2021

commande recue rapidement et tres conforme avec le descriptif , je recommande

Guido Moes 
Nederland, 18/01/2021

Bestel regelmatig bij Euro Joe. Dit omdat er her en der wel eens een halsband vervangen moet worden of er een bal verdwijnt in een boom of sloot tijdens het spelen met de honden. Had nu een nieuwe halsband besteld die voorlopig niet leverbaar bleek. Na een mail bericht van Euro Joe ontving ik zonder bijkomende kosten het duurdere model met handvat. Dat noem ik nog eens service !

Philo Weytjens 
Belgique/Belgie, 17/01/2021

Snelle levering. Vriendelijke behandeling aan telefoon.

erika laros 
Nederland, 15/01/2021

super mooie jassen de winter jassen erna goeie kwaliteit.ik hoop er veel plezier van te hebben .jassen zaten netjes verpakt en belangrijk veel zakken en een lekkere warme jas in deze kou super bedankt

Nancy Deijkers 
Nederland, 15/01/2021

Ik heb voor de Etna jas gekozen.
Je kan gewoon de maattabel aan houden.
Zelf had ik 1 maat groter genomen ivm een trui of vest eronder maar dat is met deze jas niet nodig.
Goede warme jas waarvan de binnenvoering eruit kan.
Jas is best zwaar.
Ik moet alleen even wennen aan de kraag die best hoog blijft staan.
Levering is zeer snel

Denis RÉLU 
France, 15/01/2021

des photos complémentaires sur le casque seraient les bienvenues

Roger Lepers 
France, 15/01/2021

RAS

Ramon Rezaei 
Sverige, 15/01/2021

Fast shipping and delivery, excellent service. Will definitely order again.

Andy Willems 
Belgique/Belgie, 15/01/2021

Steeds juist en optijd ontvangen. Dank

Andreas Goormans 
Belgique/Belgie, 15/01/2021

Kwalitatief materiaal ( jas en trainingsvesten ) en snelle en correcte levering !

Ap kloese 
Nederland, 14/01/2021

geweldig voor de snelle en perfecte levering.
gr ap kloesxe.

Emmie Waage-Abbink 
Nederland, 12/01/2021

Bedankt voor de snelle levering. Product voldoet aan de gestelde eisen

Colette LEGRAND 
France, 12/01/2021

commande 19555 . Bonjour, j'ai commandé un apportable .avec tige de fil Suis déçue ... je pensais avoir commandé celui dont la pièce à mordre en bois est plate (système knut Fuchs). Celui ci est rond....

Par contre la pièce plastique est bien.

Comment puis je faire ? Doit on commander cette pièce à part ? ne souhaite pas repayer un port à près de 10 euros pour une petite pièce...
Merci de votre retour.
Cordialement.

Christine Simon 
Belgique/Belgie, 11/01/2021

Très satisfaite des marchandises reçues. Top qualité. Envoi rapide. Bien emballé. Un grand merci ;-)

Didier DAVOINE 
France, 09/01/2021

Suite à la commande d'une Parka hiver ETNA, superbe veste, excellente qualités. Première commande et très content de toute l'équipe d'EURO-JOE.
Le seul bémol est que la réception de la commande a été retardée car le colis à été endommagé et reconditionné par CHRONOPOST.
Mais la veste n'a pas été endommagée.
Super site de matériel canin.
Je recommanderai.

Henry-Philippe Emmery 
Belgique/Belgie, 08/01/2021

bonjour,
est-il possible d'avoir des maillons supplémentaire car je pence l'avoir commandé trop petit; MERCI

Joe MC Donnell 
Ireland, 08/01/2021

Just received my order today. Delighted with my purchase. As always top class products and very professional service. Many thanks Joe

Gerasimos Korakianitis 
Ellas or Ellada, 06/01/2021

Excellent quality, very helpfull and trustworthy

Mario de Caluwe 
Nederland, 04/01/2021

Zoals ik gewend ben top service.
Voor Kringgroep Terneuzen Hiq3 bijtmouw gekocht er hebben al meerdere honden op gebeten
Kan niks anders zeggen top product is zeer goed uit gebalanceerd zeer licht in gewicht.
Ga zo door!

wilma laarakkers 
Nederland, 04/01/2021

Super produkt, snelle verzending. Helaas was er iets mis gegaan bij DHL en heb ik de jas nog niet ontvangen. De eerste bestelling daarentegen ging zonder problemen. Had de jas binnen 3 dagen in huis.

Jana Hořejší 
Ceska Republika, 01/01/2021

Everythink went well, as always. Thanks for a calendar. Wish you happy and prosperous new year 2021 ! Looking forward to meet you in person again !

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 31/12/2020

Snelle levering van topkwaliteit hondensport materiaal zoals ik gewoon ben van EURO JOE.
Euro Joe = dogsport!

Els Maes 
Belgique/Belgie, 31/12/2020

Goede en snelle service!

Peter Jacobs 
Belgique/Belgie, 30/12/2020

Snelle en correcte service wederom.
Top!!!!

Hridi R 
Belgique/Belgie, 30/12/2020

Zeer goede en vlotte levering, degelijke ketting van Sprenger.

Maria Gilis 
Belgique/Belgie, 30/12/2020

Op jullie website kan je alles goed vinden .Een goede en vlotte levering

Ruud van Dijk 
Nederland, 30/12/2020

We zijn heel blij met de mooie jassen
En de honden zijn erg blij met hun bal en nieuwe riempje die we er gratis bij kregen
Ontzettend bedankt daar voor
En aangename verrassing was dat
Gr ruud en marlies van dijk

Annie Penninga 
Nederland, 30/12/2020

Hele fijne warme jas. Die zeer snel verzonden is. Binnen 2 dagen in Nederland.

Lotus Cheng Brown 
United States, 26/12/2020

Excellent service and very prompt delivery. Thank you for the refund on excess postage. Excellent product (beautiful color and excellent quality) except sizing chart was confusing. Not clear whether it was garment measurement or body measurement & never received response to my email. Consequently ordered too small and will need to exchange.

Peter Hendriks 
Belgique/Belgie, 25/12/2020

Mijn Mechelaar Luka is trots wat zijn baasje heeft besteld en ook een nieuwe harnas als ik groot ben , bedankt woef woef

Kathleen Keukelinck 
Belgique/Belgie, 24/12/2020

Snelle en verzorgde levering

Martine Pondrix 
Belgique/Belgie, 23/12/2020

Zeer snelle levering en producten topkwaliteit.

Isabelle Carasco 
France, 22/12/2020

Service client réactif ma commande est bien arrivée dans les temps et le costume est très bien taillé merci pour tout

Jan Van Goethem 
Belgique/Belgie, 22/12/2020

goede en vlotte levering

Alison Brannen 
United Kingdom, 21/12/2020

Lovely coat, warm and looks pretty tough! The ball, voucher, lead and candle a nice surprise . Thank you.

Elien Cools 
Belgique/Belgie, 21/12/2020

Goede en professionele keuze

Bo Vroegop 
Nederland, 18/12/2020

Top

Kathleen Keukelinck 
Belgique/Belgie, 18/12/2020

Goede en vlotte levering

Dirk VB 
Belgique/Belgie, 18/12/2020

Goede uitleg gekregen en snelle levering.

Axel Van der Borght 
Belgique/Belgie, 17/12/2020

Altijd correct en altijd snel.

Christine Simon 
Belgique/Belgie, 16/12/2020

Envoi super rapide. Bien emballé. Top

Donne Lucas 
South Africa, 15/12/2020

I was kept up to date at all times on my order, and delivered as promised on time. thank you

Geoffrey Borms 
Belgique/Belgie, 15/12/2020

Alles dik in orde. Top service

Mickael Loze 
France, 15/12/2020

Colis reçu rapidement. Utilisation du boudin le jour même et très vite adopté pour l’éducation

Patrick D 
France, 14/12/2020

Très bon site, rapide et très professionnel

Dieter Stael  
Belgique/Belgie, 14/12/2020

Goede service , ook na verkoop !

Alan Reault 
France, 11/12/2020

Très satisfait, harnais résistant et très esthétique. Taille L parfaite pour mon Malinois. Je travaille dans la sécurité, la poignée est bien placée donc très pratique. Je recommande

Sonja Wesner 
Deutschland, 11/12/2020

Ich war sehr zufrieden.
Tolles Sortiment, schöne Produkte, schneller Service und Versand. Werde wieder Bestellen.

Stephan Vandercasteelen 
Belgique/Belgie, 10/12/2020

Hello, nog bedankt voor alles, de kaars, de snoepjes, de artikelen zijn prima qualiteit 👍😉 merci beaucoup.

Shari callens 
Belgique/Belgie, 10/12/2020

Super snelle correcte levering
Heel tevreden van de aankoop !

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 09/12/2020

Zoals steeds topkwaliteit aan een betaalbare prijs en snel geleverd.
Hondensport = EURO JOE.

Jenny Griffin 
New Zealand, 09/12/2020

As always easy to deal with and equipment is always good quality.

Florin Paraschiv 
Ireland, 09/12/2020

Good service, thanks

Mirjam Waenink 
Nederland, 08/12/2020

Snel geleverd en netjes verpakt Top!!

S V 
Nederland, 08/12/2020

Goede service en een fijne winterjas met veel zakken! Niks op aan te merken. Bedankt!

Jean FLORKIN 
Belgique/Belgie, 08/12/2020

L'article de qualité qui correspond a mes attentes.
Service rapide

Kees Visser  
Nederland, 08/12/2020

Zeer goed snelle levering dankjewel 👍🏻

Justin Nvt. 
Nederland, 08/12/2020

2 jassen besteld vanuit Nederland, super snel geleverd en ook nog eens super goede jassen!

Jean Vandebeek 
Belgique/Belgie, 08/12/2020

De bestelling lost de verwachting in. alles top.

Shellie Daniels 
United States, 08/12/2020

Amazing high quality products and excellent customer service. Highly recommend!

Marc Berwouts 
Belgique/Belgie, 07/12/2020

professioneel materiaal , super !!!

Rachel Roulin 
Belgique/Belgie, 05/12/2020

Bon service, envoi rapide!

Hanneke Karel 
Nederland, 04/12/2020

Mooi tuig!
Voelt heel stevig en zwaar aan. Precies dat wat je wilt met een echte power dog. Het gevoel dat je materiaal aankan dat wat je ervan vraagt.
Goed op maat te maken.
Fijn dat u bij de foto's van de voorbeelden de maten erbij had gezet.
Ik heb een flinke mechelaar en L zit als gegoten.

Rachel Roulin 
Belgique/Belgie, 04/12/2020

Bon service, envoi rapide!

Hillie Slager 
Nederland, 04/12/2020

Snelle levering en goede communicatie omdat 1 artikel wat langer duurde. Uiteindelijk sneller dan gedacht het pakket in huis.

Andrea Imhof 
Deutschland, 03/12/2020

Schnelle Lieferung und gute Artikel
Gerne wieder

Sonja Wesner 
Deutschland, 03/12/2020

Ware ist sehr schnell bei uns angekommen.
Informationen beim Bestellvorgang wurden sofort beantwortet. Wir sind sehr zufrieden.

Heike Hackert 
Deutschland, 01/12/2020

Super Service.
Immer wieder gerne

jean-louis knops 
Uganda, 01/12/2020

super depuis des année merci a bientôt

Jos Van brunschot 
Nederland, 01/12/2020

Ik wacht nog op mijn zending
Vrijdag besteld en verstuurd
Dhl zegt achterstand te hebben

Hristo Platnarov 
Bulgaria, 01/12/2020

Quick response to questions!
Quick to ship the order!
Many high quality products to find here!

Astrid Bosmand 
Nederland, 01/12/2020

Heel er tevreden, snelle levering bedankt

Alexis Avond 
France, 01/12/2020

Je viens de commander un gilet sublime, service très réactif par mail j'attends de recevoir le produit mais je suis très satisfait !

Sonja Wesner 
Deutschland, 01/12/2020

Ware ist sehr schnell bei uns angekommen.
Informationen beim Bestellvorgang wurden sofort beantwortet. Wir sind sehr zufrieden.

Philipp Jäger  
Deutschland, 28/11/2020

Super freundlich, entgegenkommend uns wirklich top Ware und in bester Qualität

Calin Petre 
Romania, 27/11/2020

High quality !

Jenny Griffin 
New Zealand, 27/11/2020

as always great quality

P Harder 
Nederland, 25/11/2020

Hij is te groot jammer maar een mooie jas

Christine Simon 
Belgique/Belgie, 25/11/2020

Envoi rapide. Tout est parfait. Merci bcp

sandrine gloanec 
France, 20/11/2020

Rapide et conforme

Nico Koesveld 
Nederland, 18/11/2020

Gewoon goed, advies aan de telefoon was duidelijk. Bestelling vanuit België naar Nederland in 2 dagen met DHL.

Marleen Schepens 
Belgique/Belgie, 17/11/2020

Prima artikel aan zeer interessante prijs!

Paula Toret 
Nederland, 11/11/2020

Artikel: Winterjas Etna
Ik heb de winter jas euro joe outdoor. Super kwaliteit. Snel besteld en gekregen.

Ivon Visscher 
Nederland, 11/11/2020

Prima product en snelle levering.

Francesca Sterckx 
Belgique/Belgie, 10/11/2020

Stipte en correcte levering.

Ivan Ivanov 
Bulgaria, 07/11/2020

Hello! The order came to me. I am very happy. Thank you ! Be healthy!

Jean-Luc POIGNARD  
France, 05/11/2020

Articles conformes. Tres bonne qualité. Livraison rapide. Merci à vous

Gina Kastrup 
Deutschland, 05/11/2020

Zügige Lieferung, lediglich die Schnellverschlüsse an den Leinen haken etwas.

Sven Koza 
Deutschland, 05/11/2020

Super schnell und super Qualität !!!

brigitte van de gender 
Belgique/Belgie, 04/11/2020

goede en vlotte levering

Tom Verbist 
Belgique/Belgie, 04/11/2020

Goede service,uitgebreide keuze artikelen,professioneel

Didier Debroyer 
Belgique/Belgie, 04/11/2020

Content de la présentation du produit. Qualité et rapidité du délai de luvraison

Michael Benoist 
Deutschland, 04/11/2020

Schnelle Lieferung, Ware Top, gerne wieder

Wesley Tonnessen 
Nederland, 01/11/2020

Goede snelle service en goede spullen

Alexandre Slidequick 
France, 31/10/2020

Très bon produit.
Très bonne disponibilité

Alvaro Cordovilla 
Espana, 30/10/2020

Buena calidad y muy bonito. La entrega fue rápida y satisface lo esperado. Como única mejora posible podría ser que viniera con menos serigrafía

arilmar de souza 
Brasil, 29/10/2020

Artikel: Spring foal
eu quero

simone de vis  
Nederland, 28/10/2020

perfect service

Anton Alphenaar 
Nederland, 28/10/2020

een fijne webwinkel met prima spullen en dito service

Inge K 
Nederland, 28/10/2020

Snelle service, product snel ontvangen en netjes ingepakt

Juan Guillermo perez avalos 
Chile, 27/10/2020

excelente atención y resolución de los diferentes requerimientos aludidos al proceso de importación, además de la calidad sin igual de todos los artículos.

Derfel HUghes 
United Kingdom, 26/10/2020

First class service, excellent communication and genuine product. Received item within 3 days of ordering. Highly recommended and will shop again.
Thanks

Arlette Vienne 
Belgique/Belgie, 26/10/2020

Snelle levering. Mooi materiaal

Timothy DELAMEILLIEURE 
Belgique/Belgie, 22/10/2020

Rien à dire, tout était parfait ! Rapide et efficace.

Bart Goris 
Belgique/Belgie, 21/10/2020

Zeer goede service alles netjes in orde en op tijd geleverd.

Antonn Alphenaar 
Nederland, 21/10/2020

Prima assortiment, mooie producten, snelle service en verzending en niet onbelangrijk een zeer tevreden hond

Y.E Braak 
Nederland, 21/10/2020

Een snelle en goed verzorgde bestelling

K.E. van Brakel 
Nederland, 17/10/2020

Snelle verzending. Goede service. 10/10

Kris VERVAECKE 
Belgique/Belgie, 17/10/2020

Ben zeer tevreden van de snelle en correcte bestelling

Lafont Patricia 
France, 16/10/2020

Excellent suivi et matériel de qualité

Bart Goris 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

Top service

Marco Beckers 
Nederland, 16/10/2020

De bestelde Inox Sprenger prikketting voor hondentraining was zoals verwacht.
Correcte levering en snelle bezorging.
Euro-Joe heeft er een klant bij.

M. Aukes 
Nederland, 16/10/2020

Had een bijtmouw gekocht bij Euro Joe. Bijtmouw was snel geleverd, netjes verpakt en ook nog van mooie kwaliteit.. Niet alleen ik blij, maar mijn hond ook...…

Joëlle WILLAERT 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

Rapidité dans l’envoi du produit commandé

Sandro Gebbia 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

Comme toujours super satisfait des articles et rapidité du colis je recommande...

TINEKE VAN ASSEN. Vhvdeijsselmond 
Nederland, 16/10/2020

Snelle levering. Mooie aktie van overtreken voor de mouw.

Willem de Ruijter 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

goede service, besteld en snelle levering top

Filip Vancmpernolle 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

Correcte levering met enige vertraging

Nancy Robijn 
Belgique/Belgie, 14/10/2020

Zeer correcte communicatie en snelle levering !
TOP service

Ivan Ivanov 
Bulgaria, 12/10/2020

I received the order and was pleasantly surprised. Thanks to your team for the great work. I highly recommend Euro Joe 😀

Sandra Vanhaeren 
Belgique/Belgie, 11/10/2020

Snelle service, top product ... m'n winterjas Etna !!!!!

Raymond Discret 
Belgique/Belgie, 08/10/2020

Super matériel et commande expédiée très rapidement. Merci

Jean-Emmanuel Bouron 
France, 08/10/2020

Très bien. Produits de super qualité,livraison rapide.J'ai commandé une manchette numéro 5 Nylcot,très bon produit. Et j'ai eu le plaisir de recevoir avec 2 cadeaux : un petit boudin très solide et sympa ,et une petite laisse. Je recommande vivement cette enseigne . Merci à vous.

Sascha Teutrine 
Afghanestan, 08/10/2020

Sehr gut.

Bertrand Willocq 
Belgique/Belgie, 08/10/2020

Prix correct, livraison rapide, matériel de qualité. Rien à dire, 5 étoiles méritées

Christian Kloos 
Oesterreich, 08/10/2020

Schnelle Lieferung Ware Top Danke

Oliver Dziamski 
Deutschland, 08/10/2020

Great Job!
Fast delivery to Germany and really good product.
I'm very happy with this.

Henk Velema  
Nederland, 08/10/2020

Ik.heb een jas bij jullie gekocht en heb hem gisteren voor het eerst aan gehad een goed product lekker warm aan en wind en waterdicht ik ben er zeer tevreden mee

Françoise Hubeaux  
Belgique/Belgie, 07/10/2020

Commande facile à passer et livraison ultra rapide !
À recommander !

dimphie weterings 
Nederland, 07/10/2020

mooie kwaliteit,snel geleverd

Johan Gijs 
Belgique/Belgie, 07/10/2020

Super toffe samenwerking dankjewel

Charlotte Diestelmans 
Belgique/Belgie, 07/10/2020

Goede service en na een vraag
Vrijwel meteen een goed en duidelijk antwoord.

Fijn om hondensport artikelen aan te kopen bij euro joe!

OLIVIER FOURRIER 
France, 04/10/2020

excellent rapport qualité prix. Solide, légère, aérée.

Heino Hardenbol  
Nederland, 01/10/2020

super je hebt bedrijven due goede service hebben maar Euro-joe gaat daar voor mij nog overheen. Ik was moeilijk maar alles supersnel geregeld en meer.
Euro-joe dankjewel

Jan lentfert 
Nederland, 01/10/2020

Prima en snelle afwikkeling.

Brenda Molenaar 
Nederland, 01/10/2020

Top winkel! Zeer tevreden.

Joris Heerwegh 
Belgique/Belgie, 28/09/2020

zeer vriendelijk als men telefonisch contact op neemt voor iets te vragen

luc Druwe 
Belgique/Belgie, 28/09/2020

de juiste producten heel snel geleverd.

Mario Scheidbach 
Oesterreich, 27/09/2020

Artikelcod: OAJ 2x
Oberarm 65cm
Länge 43cm
Unterarm 51

Ivan Ivanov 
Bulgaria, 26/09/2020

Hello,
the order arrived at me on Friday. I am very happy. Thank you for being correct and for the fast delivery. Everything on the order is OK. Definitely in the future I will order from you with the greatest pleasure.
Thank you very much!
With greetings:
Ivan Ivanov

Veronique Pardaen 
Belgique/Belgie, 25/09/2020

Snelle en correcte levering.
Fantastische vest, super handig en mooi op de kop toe.

Petre Calin 
Romania, 25/09/2020

All the time highest quality !

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 24/09/2020

Snelle levering en de gevraagde aanpassing van één van mijn bestelde artikelen was "dik" in orde. De volledige bestelling is Topkwaliteit hondensport materiaal zoals ik gewoon ben van EURO JOE.

Aj Laloli 
Nederland, 24/09/2020

Spullen zijn zo als afgebeeld zijn goede kwaliteit
Snelle levering

Johan Baree 
Belgique/Belgie, 24/09/2020

Snelle service. Uitstekend

Carla Van der Meer 
Nederland, 24/09/2020

Snel geleverd en handig met track and tracé.

Nelleke Duinkerken 
Nederland, 24/09/2020

Perfecte en kwalitatief hele goede trainingsjas en snel bezorgd!

Ramona Van Panwijk  
Nederland, 24/09/2020

Keurige snelle levering

Joëlle Deke 
Portugal, 23/09/2020

Top! Super personalised and fast service and top quality products.

Thore Klässig 
Deutschland, 22/09/2020

Super schnelle Lieferung.
Hervorragende Qualität der Artikel,immer wieder gerne .

Lori Amlehn 
New Zealand, 21/09/2020

Nicky you have been very patient and amazing through the ordering process and getting the embroidery done on my vest...it is now on it's way and I am very excited ...
Thankyou very much
Lori Amlehn

Ap kloese 
Nederland, 16/09/2020

zeer snelle en perfecte verzorging van het bestelde.
zeker aanbevelend gr AP Kloese

Edgar Dupré 
France, 16/09/2020

commande très rapide,
matériel toujours très soigné,
Euro Joe trés sérieux

Olga Raznoshynska 
Deutschland, 16/09/2020

Schnelle Lieferung, angenehme Kommunikation, hohe Produktqualität - Euro Joe hat alles!

Erika Jans 
Belgique/Belgie, 15/09/2020

Snelle en goede levering

Julbert Maes 
Belgique/Belgie, 15/09/2020

Ik heb voor het eerst een bestelling, halsketting voor mijn Duitse Herder, geplaatst bij Euro Joe. Je hebt een ruime keuze en de bestelling wordt op korte tijd geleverd. Top.

Lucia Armbruster 
Schweiz (German), Suisse (French), Svizzera (Italian), 15/09/2020

Leider wurde die Adresse nicht richtig angegeben!
Meine Kundenr. fehlte

Diane Brady 
United Kingdom, 15/09/2020

The Training Jacket I ordered came within a few days, on time and even though I updated the order via email, I received the updated size I wanted. The jacket is great also, really good quality. A friend also ordered the same jacket after seeing mine.

Christian H 
Deutschland, 15/09/2020

Ware TOP - Versandkosten ein bisschen hoch...

Holger Lindner 
Deutschland, 15/09/2020

Guter Service, war alles bestens. Qualität, Verpackung, Lieferung und der Umtausch wegen falscher Bestellung

Thomas Altenburger 
Deutschland, 14/09/2020

Super 👍

Myriam Matagne  
Belgique/Belgie, 14/09/2020

Livraison rapide et produits conformes et de qualité

Sven Dewinter 
Belgique/Belgie, 14/09/2020

Alles netjes geleverd, kwalitatieve producten, alleen de verzending is aan de hoge kant.

Rani Vercammen 
Belgique/Belgie, 14/09/2020

Heel blij met deze aankoop! Gekregen wat we verwacht hadden! Wel jammer van de dure verzendingskosten

Brenda Molenaar 
Nederland, 14/09/2020

Uitstekende service en kwaliteit van spullen. Ik ben zéér tevreden!!!

Couwelier Nick 
Belgique/Belgie, 11/09/2020

Zeer tevreden over de zeer snelle service !!

Peter Hendriks 
Belgique/Belgie, 10/09/2020

goede levering en goed ingepakt

Paul Dülfer 
Deutschland, 09/09/2020

Leinen liegen gut in der Hand, wurden mir von einem Vereinskollege empfohlen!
Gerne werde ich wieder was bestellen
Z.B. ein Dresurhalsband😉
Grüße
Paul Dülfer

Stéphanie Mathys  
Belgique/Belgie, 07/09/2020

Très contente du colis reçu, livraison rapide

Fransisca Furda 
Nederland, 07/09/2020

Met deze jas km ik zeker door een hele koude winter door. Fijn dat de bodywarmer er ook uit te halen is. Waardoor er nog meer jaargetijden ervan genoten kan worden. Zo kunnen we met slecht weer ook prima trainen. Nu nog op zoek naar een passende broek, dan kunnen we de koude natte periode ook weer goed aan. Fantastisch hoe de jas zit en met al die zakken kan ik ook goed trainen, met voertjes of speeltjes. Ben er erg blij mee.

gilbert bachot 
Belgique/Belgie, 06/09/2020

Heb al jaren zulke ringlijn ,super handig en gekocht bij Euro Joe

marc ilands 
Belgique/Belgie, 06/09/2020

uitstekend geleverd .snelle geleverd

Robert Oldaker 
United States, 06/09/2020

The nicest people, best equipment, and fastest shipping ever! Thank you for all of your help!

NAT BOURGEOIS 
France, 05/09/2020

Très bon contact avec le service client.
Livraison conforme : dans les temps.

Leo Van Meir 
Belgique/Belgie, 03/09/2020

Alles correct verlopen.

Gregory Demeyere 
Belgique/Belgie, 02/09/2020

Snel en correct! Top service.

Peter Penders 
Nederland, 02/09/2020

Prima service en ook een snelle levering.

Stéphanie Mathys  
Belgique/Belgie, 02/09/2020

Commande arrivée rapidement, conforme au descriptif... mon chien adore

Helena Van Leuven 
Belgique/Belgie, 02/09/2020

Heel snelle levering

Daphne Versluis 
Nederland, 02/09/2020

super! Snel geleverd en goeie kwaliteit

Dongchan Shin 
South Korea, 29/08/2020

Eurojoe is also popular in Korea.
They are kind and quick to deal with.
Thank you always

Take care.

Emma Svensson 
Sverige, 26/08/2020

Best customer service!
Fast delivery and if something is wrong you fix it with fuss!

Frans Van Dingenen 
Belgique/Belgie, 25/08/2020

Correct en snel geleverd. Dank U

Wilma Doglover 
Nederland, 18/08/2020

Snelle levering. Top! 👍

Riina Ruven 
Eesti, 17/08/2020

Good price with good quality .

Carla Willemsen 
Nederland, 17/08/2020

Veel keus goede kwaliteit/ prijs verhouding. Snelle bezorging en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Miriam Ramcharan 
Nederland, 15/08/2020

Goede service, goed product.

Tara Taylor 
United Kingdom, 13/08/2020

Great quality and great price.

Peter Van Der Veken 
Nederland, 11/08/2020

Snelle service en verzending!
Tevens vlotte communicatie.

STEVEN BIRKBECK 
France, 11/08/2020

First class service and prompt delivery. Excellent range of goods.

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 11/08/2020

Topkwaliteit hondensport materiaal zoals ik gewoon ben van EURO JOE en zeer snelle levering en bijkomend advies.

Rebecca Burlaud 
France, 10/08/2020

Très bon articles, solides et bien finis.

jh kalvenhaar-Arts 
Nederland, 07/08/2020

alles goed ,in deze tijd toch snelle levering.
prima.

Jean Gruet 
France, 06/08/2020

Très satisfait super produit .

Luc Lemmens 
Belgique/Belgie, 06/08/2020

Snelle levering, sneller dan ik gedacht had! Het product op zich was toppie, het is zelfs beter dan verwacht. Dit is een firma dat zeker 5 sterren verdiend.

Amarjit Chopra 
United Kingdom, 06/08/2020

I like your online system as I can still purchase as a guest and I have tried other site and the payment system freezes and I like the quality and price of sum of the products

C Henzen 
Nederland, 06/08/2020

Super duidelijke web site
Snelle levering

Angie Gray 
United Kingdom, 06/08/2020

So happy with my purchases!! Love the surprise poo bag dispenser! 😊 Everything fitted perfectly! Very fast delivery to UK. Will definately be buying from you again in the near future. Wished the gsd training vest in the sale had bigger sizes left 🙄😁👍

Sargentini Security Services Sargentini 
Nederland, 06/08/2020


Uitstekend. Fijne service goed geleverd. Bedankt

Elin Hillberg 
Sverige, 05/08/2020

Very good service and fast shipping! 10/10

Sully deswarte  
France, 04/08/2020

Harnais au top

Dongchan Shin 
South Korea, 03/08/2020

Always kind and nice.

Randal Van De Gehuchte 
Belgique/Belgie, 31/07/2020

Top service, snel geleverd! Het product dat ik besteld heb was quasi nergens anders te vinden. Bedankt!

S T 
Nederland, 29/07/2020

Goede service en snel geleverd

Angelique Dalhoeven 
Nederland, 29/07/2020

Zeer goede service en snelle levering !

Marc Berwouts 
Belgique/Belgie, 29/07/2020

perfecte service

Sonja Louwers 
Nederland, 29/07/2020

Uitstekend. Fijne service goed geleverd. Bedankt

Michel Plisnier 
Belgique/Belgie, 29/07/2020

Tres rapide.

Calin Petre 
Romania, 29/07/2020

Super quality !

bram van oordt 
Nederland, 28/07/2020

prima levering

fabrizio Romagnoli 
Belgique/Belgie, 28/07/2020

Top service

Lars Jønsson 
Danmark, 28/07/2020

1 stk Fleece Jacket Wolverine XXL

Kevin Smekens 
Belgique/Belgie, 23/07/2020

Snelle levering
En mooi stevig verpakt,super!

MICHEL CABIDOS 
France, 22/07/2020

Bonjour. Le colis est bien arrivé . Merci a toute l'équipe pour votre sérieux et rapidité au niveau de ma commande,.
Continuez comme cela . Et encore MERCI.
Cordialement.

cedric cordier 
Belgique/Belgie, 17/07/2020

envoie tres rapide, recu avant d avoir le suivi du trasporteur

Sebastien Maheu 
Belgique/Belgie, 17/07/2020

Rapide et tres bon produits

Nathalie Urbain 
Belgique/Belgie, 17/07/2020

snelle levering... vriendelijk.. echt een aanrader

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 09/07/2020

Mooie kwaliteit en snelle levering!
Perfecte afwerking tot in de details.
Euro Joe dogsport équipement is HET ADRES voor al je hondensport materiaal.

Jozee Segers 
Belgique/Belgie, 09/07/2020

goede levering, tevreden over de producten, alleen spijtig dat de kortingbon zo kort geldig is.

KELLY HERZET 
Belgique/Belgie, 09/07/2020

Trainingsjas was goed & snel geleverd.

Helaas is het toch niet echt wat ik zocht en miste ik voornamelijk een zakje voor mijn gsm,
Dus heb ik deze teruggestuurd. Afhandeling is nog in behandeling dus de naservice kan ik nog niet beoordelen.

Stijn Van molle 
Belgique/Belgie, 06/07/2020

Ok

Astrid Simons 
Belgique/Belgie, 03/07/2020

Snelle leveringen.
Spijtig van de verkeerde info op de site ivm de kong teddybeer met koort. Ik had de L besteld en er stond dat deze 33,66cm was. Bleek foutieve info te zijn. MAAR dit zal het plezier van mijn Duitse Herder zeker en vast niet wegnemen! Hartelijk bedankt ook voor een extraatje voor zijn 1ste verjaardag! Hier kom ik zeker nog eens terug.

Malisko Dogsport 
Belgique/Belgie, 02/07/2020

Heel snelle levering & kwalitatieve producten.

Peter H.  
Nederland, 01/07/2020

Product voldoet volledig aan zowel de beschrijving als aan onze verwachtingen. Super snelle levering en uitstekende service. Well done en tot een volgende keer!

QBert Tan 
Malaysia, 01/07/2020

Thanks

Luc Druwe 
Belgique/Belgie, 01/07/2020

Snel geleverd in prima conditie.

Linda van der Hoek 
Nederland, 30/06/2020

Super snel geleverd, zoals altijd!

Willy Cupers 
Belgique/Belgie, 30/06/2020

Enorme kwalitatieve keuze, snel geleverd.

vanderoost miguel 
Belgique/Belgie, 27/06/2020

Artikel: Borstharnas leer
Colis reçu très rapidement.
Le harnais correspond exactement à ce que j'attendais.
Rien à redire.
Merci
Miguel

Margriet Wouters 
Nederland, 26/06/2020

super snel en zonder problemen geleverd
goede Website
goede service
op en top bedrijf
hou dit vol

Susanne Martin-Schmitt 
Deutschland, 26/06/2020

Guter Service! Gute Produkte!

Nathalie Vanlandeghem 
Belgique/Belgie, 26/06/2020

Heel tevreden, goeie kwaliteit en snelle service. Een aanrader!

Stéfanie Stoyanoff 
France, 26/06/2020

Je suis toujours aussi satisfaite des produits Euro Joe, ainsi que tu service client et du suivi de ma commande... merci à toute l’équipe.
Stéfanie

jocelyne gOUGEON 
France, 24/06/2020

site très sérieux et correct !! je recommande

Sylvain Sylvain 
France, 22/06/2020

Très bon service.

Dirk Suys 
Belgique/Belgie, 22/06/2020

Super produit super qualité merci à vous .
Dirk suys

yannick le gallou 
France, 21/06/2020

chien de defense


Joris Heerwegh 
Belgique/Belgie, 21/06/2020

Ik heb het pakket zeer goed ontvangen .
Het pakket was zeer goed ingepakt ik moest goed kijk en voor het te openen .. Ik ben zeer tevreden over jullie manier van verzenden .

Roland Adams 
Nederland, 20/06/2020

Goede service, ga zo door.

Géraldine Robert 
Belgique/Belgie, 19/06/2020

Très rapide

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 19/06/2020

Snelle levering

Pieter van Boxel 
Belgique/Belgie, 16/06/2020

Ik ben hier op zich vrij tevreden mee, voor een grote Beauceron van 70cm schofthoogte en zo'n 45 kg zwaar. Ik heb wel de XL genomen om extra zeker te zijn. Mijn hond is nog maar 1 jaar en 2 maanden, dus ik vermoed dat hij nog zwaarder gaat worden. En er zit serieus wat power en trekkracht in zijn lijf.
Daarom is het wel heel belangrijk dat er GETRAIND MEE moet worden bij dit gebruik. Als een hond van dit type ineens vooruit schiet terwijl de rollijn bijna volledig uitgerold is, dan heb je een probleem. Je moet hem dus echt wel het commando "WACHT" of "STOP" aan leren op 6 à 7 meter bij een rollijn van 8 meter. Je kan heb beter eerst leren loslopen. Als je hond goed kan loslopen en ondanks bepaalde prikkels (andere honden, wild, vogels, fietsers,....) toch onmiddellijk kan leren wachten, stoppen en/of terug komen, dan kan je deze lijn perfect gebruiken in gebieden (bv. natuurgebieden) waar het echt niet mag om je hond los te laten. De riep ook niet gebruiken in een dorspcentrum, in de stad, langs drukke weg of op een fietspad. (zelfs al luistert hij goed, eer hij bij jou terug in de zit is, zit de aankomende fietser al lang verwikkeld in de lijn (zeker met die elektrische fietsen en speedbikes en dergelijke).
Dus ja, een aanrader mits bepaalde voorwaarden rond training en locatie van gebruik. Dit zou in de beschrijving moeten staan, daarom geef ik maar 3 sterren, hoewel het product op zich wel 4 sterren waard is, maar verder wel een aanrader.

Katy Howard 
United Kingdom, 15/06/2020

Great products at great prices, super fast delivery.

Suze Swarts-Florusse 
Nederland, 12/06/2020

Helaas kan ik er nog geen beoordeling over geven omdat de bezorging van mijn pakket steeds wordt uitgesteld. Ik hoop dat mijn pakket wel geleverd wordt op de nu gestelde datum!!

Marja van Leeuwen 
Nederland, 11/06/2020

Keurig afgeleverd

Jason Monborgne 
France, 09/06/2020

Un Seul petit défaut " le poids un peut lourd "
Sinon très bonne qualité et très bonne finition !!!

Francis Lemmens 
Belgique/Belgie, 09/06/2020

Snel,efficient en praktisch !! TOP !!

Mario de Caluwe 
Nederland, 09/06/2020

Zoals ik het gewend ben,toppie kwaliteit.
Netjes laten weten dat het product niet op voorraad was
dus er iets meer tijd overging.
Ga zo door!!

Anton Nikolov 
Nederland, 09/06/2020

Everything was great, products were as expected

Joaquín Santamaría sala  
Espana, 06/06/2020

Buen material y acabado

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 05/06/2020

Topkwaliteit en toch zeer goed geprijsd.
Zeer snelle levering (zondag besteld, woensdag geleverd.) Hondensport = EURO JOE!

Dirk Suys 
Belgique/Belgie, 04/06/2020

Super la qualité est au rendez vous merci à vous.

Carla Elzinga 
Nederland, 04/06/2020

Bestelling was snel verwerkt en snel geleverd.
Bestelling zelf: trainingsvest en HS slipketting.
Goede nette kwaliteitsketting voor een juiste prijs.
Mooi vest met goede pasvorm (zelf goed meten, dan past hij bijna gegarandeerd). Net afgewerkt vest.

Juan Pérez  
Chile, 03/06/2020

Gracias por su especial atención y cordialidad, hemos estado esperando el momento para poder comprar a euro joe y estoy seguro que seguiremos cooperando en la venta de sus fantásticos equipos.
Juan
Training k9

Christophe Champagne 
Belgique/Belgie, 02/06/2020

Goede kwaliteit snelle levering en het mooie is bij mijn eerste bestelling kreeg ik al meteen 5 euro korting die ik bij mijn volgende bestelling kon gebruiken. Fantastisch Groetjes Christophe

lucien georges 
Belgique/Belgie, 31/05/2020

Très bonne qualité des vêtements achetés jusqu'à présent. Excellents contacts téléphoniques. Je continuerai à acheter chez Euro Joe et le recommanderai à d'autres clients éventuels.

Carol Blumlein 
United States, 29/05/2020

Euro Joe you are the best! Great innovative products for my sport and awesome customer service.

I am very pleased with everything I have ordered. 👍🏼

Lucien Mortier 
Belgique/Belgie, 28/05/2020

Super tevreden over harnas en leiband

Elin Hillberg 
Sverige, 28/05/2020

Very good service and fast shipping! 10/10

Jurrie Otter 
Nederland, 28/05/2020

Goede service en snelle levering.

Adrie Laloli 
Nederland, 28/05/2020

Goede service goeie produkten
Snelle levering

Wichai Khamboos 
Thailand, 28/05/2020

Thank you for product. Euro joe

Sincerely hope to join the business next time.

Wichai K.

Manfred Rückert 
Deutschland, 27/05/2020

Ich bin hoch zufrieden mit der Weste und die Stickerei einfach super,
Musste nur ein bisschen lange drauf warten.
Aber sonst alles Super

Stephen Romeo 
United States, 25/05/2020

Love the Max sleeves!

Sigrid Valgaeren 
Belgique/Belgie, 25/05/2020

Super service!!

Urszula Wozniak 
Belgique/Belgie, 22/05/2020

Super snel pakket geleverd!Doe zo verder!

Urszula👍🙂

Joelle Arcelin Lund 
France, 19/05/2020

Pakket goed aangekomen. Alweer alles in orde. Dank u wel.
MvG

tom assenmaker 
Belgique/Belgie, 19/05/2020

Bon matériel !

Alex Vandersanden 
Belgique/Belgie, 19/05/2020

Producten goed en snel geleverd. Jammer dat ik wss de verkeerde apporteerblokken heb besteld

Stéfanie Stoyanoff 
France, 14/05/2020

Toujours satisfaite de vos produits.
Merci l’équipe euro Joe.
Stéfanie

hj kalvenhaar 
Nederland, 13/05/2020

goede producten ,snelle bezorging. . mooie site waar alles op te vinden is en overzichtelijk.

marc heylen 
Afghanestan, 13/05/2020

bedankt voor de snelle levering

Patricia Habils 
Belgique/Belgie, 13/05/2020

Heel tevreden van mijn artikel dat jullie mij hebben aangeraden.

Chelsea Steeman 
Belgique/Belgie, 08/05/2020

Snelle service en super materiaal. Goede kwaliteit.

Edmond Van Coppenolle 
Belgique/Belgie, 08/05/2020

Le service et de première et la rapidité d'expédition au top des tops

Colum Donnelly 
United Kingdom, 07/05/2020

Really quick dispatch and delivery time

Manfred Rückert 
Deutschland, 06/05/2020

Die Ware ist wie immer super ausgefallen, nur die Weste für meine Frau ist zu groß ausgefallen, die muss ich zurück schicken und kleiner neu bestellen
Aber wohin schicke ich die zurück?
Der Absender auf dem Paket ist überklebt worden

Ann Carlier 
Belgique/Belgie, 06/05/2020

Super 👍

Dominique DUERINCKX 
Belgique/Belgie, 06/05/2020

merci pour la rapidité de vos services et la qualité de vos produits

Dylqn Merkantia  
France, 05/05/2020

Super contact ! J'ai eu besoin d'informations par téléphone, l'échange à été rapide et clair j'ai eu toutes les réponses que je cherchais.
J'ai pu commander et avoir une livraison vraiment rapide même en temps de confinement !

Carla Elzinga 
Nederland, 04/05/2020

Goede pasvorm, degelijk materiaal, degelijke sluiting.
Onze jonge Duitse herder heeft inmiddels 3 halsbanden met kunststof sluiting stuk getrokken. Ga er vanuit dat dat bij deze niet lukt.

Ronny Beuls 
Belgique/Belgie, 30/04/2020

Alles mooi en snel geleverd en het materiaal is van topkwaliteit

Dirk Suys 
Belgique/Belgie, 29/04/2020

Super sérieux et efficace super qualité un grand merci à vous,prenez bien soin de vous bonne fin de journée.

Jason Monborgne 
France, 29/04/2020

Très professionnel en ces temps difficile. Merci.

Jessica Sarot 
France, 28/04/2020

Artikel: Black pigment +
Très contente du produit c’est la deuxième fois que j’en achète et j’ai vu une pigmentation plus intense sur ma chienne
Livraison et emballage impeccable

Dieter Van Der Capellen 
Belgique/Belgie, 28/04/2020

Snelle levering - goede kwaliteit van goederen!

PIERRE CLABOST 
Belgique/Belgie, 27/04/2020

Zeer snelle levering.
Bedankt.

geert van laere 
Belgique/Belgie, 24/04/2020

Correct en volt

Conny Welvaert 
Belgique/Belgie, 22/04/2020

Prima kwaliteit van de supplementen en snelle levering ! Uitzonderlijke service.

Erik van der Schans 
Nederland, 20/04/2020

Goedendag

Prima,professionele Hondensport artikelen.
Ik ben er zeer tevreden mee.
Mvg,Erik van der Schans

Davide Iori 
Italia, 20/04/2020

Perfect material,very nice people,and perfect shipping...Trust this brand and buy from them ✌️😎

Clara Baron 
France, 19/04/2020

Je n'ai jamais était déçu de mes commandes

Ann Danckaert 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Zeer tevreden

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Topkwaliteit hondensport materiaal zoals ik gewoon ben van EURO JOE en voor een goede prijs, en een grote meerwaarde bij EURO JOE is dat indien nodig ze het ook kunnen herstellen, dit zie je niet veel meer in onze wegwerpmaatschappij.

Myriam Matagne 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Commandes toujours conformes, articles de qualité et livraison rapide + communication proactive du service clientèle. Très satisfaite !

Daniel Landell 
Sverige, 17/04/2020

Very good products!

Marina Struys 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Plus que parfait.... 😊😊😊😊😊

Wim Reyns 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Superb quality gear for working dogs, thank you 👍

Laurence Fontaine 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Livraison très rapide et matériel au top.

Henky Deckmyn 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Dank voor de snelle behandeling van de bestelling en de snelle levering. Super tevreden,
En nog altijd héél tevreden met onze puppy van bij jullie

Grtjes Henky & Petra

Adrián De Hombre 
Espana, 17/04/2020

Buen material.

lindsay Brisko 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Super contente service rapide
Et très solide

Stéfanie Stoyanoff 
France, 17/04/2020

Merci beaucoup à l’équipe Euro Joe, toujours au Top.

Michael De Bruyne  
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Heel tevreden van de producten maar om de 1 of andere reden verandert de leverancier steeds het opgegeven adres en zijn er problemen met de levering. Maar de producten zelf is mijn hond heel tevreden van 😁

frank Dobbels 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

tt c est bien passer,merci

Manuel Castro 
Espana, 17/04/2020

Pedido recibido en el plazo fijado. Los productos ofertados se corresponden con los entregados. Muy buen servicio y excelente atención al cliente.

Patrick Jeangout 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Tip top snel service

Christophe Champagne 
Belgique/Belgie, 16/04/2020

Euro Joe heeft mijn bestelling snel geleverd en het speelgoed van mijn hond is van degelijke kwaliteit

Sylvie Duyck 
Belgique/Belgie, 16/04/2020

Prima service!

lindsay Brisko 
Belgique/Belgie, 16/04/2020

Super contente livraison rapide et un large choix

Dongchan Shin 
South Korea, 14/04/2020

Euro-joe is loved a lot in Korea, too!
I look forward to good products in the future.
I'm always using it well

Jan van Zweeden 
Nederland, 28/03/2020

Tevreden, geen opmerkingen.

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 26/03/2020

Op deze bestelling heb ik een beetje langer moeten wachten dan gewoonlijk, maar ik werd steeds op de hoogte gebracht van al dan niet leveren (bedankt hiervoor).
Maar het iets langer wachten doet niets af van de kwaliteit die is zoals altijd TOP.

Kenny Pieters 
Belgique/Belgie, 26/03/2020

1min puntje gratis levering zou al mogen vanaf 50 euro.
Voor de rest TOP, snelle levering, en vooral top producten voor de honden 👍

Mariska Tieleman 
Belgique/Belgie, 25/03/2020

Goede service. Goede producten.

Eddy Nijssen 
Belgique/Belgie, 20/03/2020

Zoals steeds goede levering , alleen vermelding van wanneer iets niet voorradig is kan sneller gebeuren.

Kevin Boriau 
Belgique/Belgie, 19/03/2020

- Snelle levering & proper verpakt
- Goede & kwalitatieve producten

- Webshop werkt soms niet naar behoren (enkel bij laatste bestelling, daar voor geen problemen gehad). Als je iets wilt wijzigen in uw winkelmandje, loopt hij vast. Als je soms iets aanklikt om te kopen, zet hij het dubbel in uw winkelmandje.

evert v.d.Werfhorst 
Nederland, 19/03/2020

Ik vind de site mooi goed ingericht en de bestelling is naar wens
Groetend: E.v.d.Werfhorst

Brigitte Jenart 
Belgique/Belgie, 19/03/2020

super rapide et commande conforme à la photo du site.
Je recommande

Ryan Gibson 
United Kingdom, 13/03/2020

It’s always so easy and items arrive so fast with euro joe such a wonderful experience

Delphine RUELLE 
France, 10/03/2020

Très satisfaite des deux commandes faites chez vous (beau et bon matériels) livraison rapide, je recommande. Merci

Monique Spruit 
Nederland, 09/03/2020

Snelle service en zeer tevreden met de producten.

yassine krim 
France, 09/03/2020

très satisfait,je recommande le site EURO JOE a tout mon entourage
c'est le paradis pour mon chien

olivier nagels 
Belgique/Belgie, 05/03/2020

commande et livraison sans problème.
aucune remarque négative,
produits conformes à la commande.
livraison 48 heures comme prévu et sans soucis.

Delphine R. 
France, 03/03/2020

Livraison rapide (commandé un dimanche reçu le mercredi)
Très contente de cette jambière, double scratchs donc ferme facilement et parfaitement, une taille parfaite que ce soit en circonférence qu en hauteur, nous en commandons une deuxième.
4 étoiles car commandé il y a peu donc nous verrons dans le temps si elle mérite la 5ème
Nos chiots se régalent !!!

Monique Spruit 
Nederland, 19/02/2020

Snelle levering, hartelijk dank!

Siska Vandamme 
Belgique/Belgie, 14/02/2020

Artikel: Flexi life gold
Onweerstaanbare smaak en geur (als je een hond bent)!
De recuperatie gaat sneller en precies iets meer uithouding dan voor het nemen van het supplement.
We blijven het gebruiken.

lucien georges 
Belgique/Belgie, 09/02/2020

Je voudrais juste dire que cet écusson est très beau mais que le Boxer ne peut plus avoir les oreilles coupées et que si possible vous pourriez en mettre avec les oreilles tombantes. Merci. A bon entendeur!!!

Tyson Jol 
United States, 07/02/2020

Awesome sleeves. Thank you

DANNY VAN LOO 
Belgique/Belgie, 04/02/2020

Gewoon correct, zoals het hoort, maar zoals je niet veel meer vindt .... Heel goede supplementen op natuurlijke basis voor de honden waar je echt resultaat mee boekt.

Monique Duizendstra 
Nederland, 04/02/2020

Alleen kortongcode die bij pskket in zat die kon ik niet aktiveren bij de tweede bestelling hrlaas.
Voor de rest top product en snelle levering

Angelique Dalhoeven 
Nederland, 04/02/2020

Artikel: Winterjas Etna
Hele fijne jas, winddicht en heerlijk warm.
Een aanrader!!!
En heel snel geleverd, top!

Anda Kalkhoven 
Nederland, 03/02/2020

Goede kwaliteit en ook snel bezorgd!

Christina Kjær 
Danmark, 30/01/2020

Great service and info from company. Fast delivery. Not the last time I will be shopping here :)

Nathalie Ribouchon 
Belgique/Belgie, 29/01/2020

Très satisfait

Alain Taïeb 
France, 29/01/2020

très sérieux et sympathique

Riccardo Bonino 
Italia, 29/01/2020

Ottimo servizio veloce ottimo materiale consigliato

Jellie de Haan 
Nederland, 28/01/2020

Mooi product en snelle levering. Perfect!

Robert Kuh 
Nederland, 28/01/2020

Alleged bestellingen snel en goed ingepakt afgeleverd

Astrid Duncker 
Nederland, 26/01/2020

Prima service en snel en correct afgeleverd.
Dank u wel!

Jan Willem Jansen 
Nederland, 25/01/2020

Prima product en zeer snel geleverd

Carla Willemsen-van Bakel 
Nederland, 24/01/2020

Prima product, snel ontvangen. Geweldige winkel met veel keus

Robert Kuh 
Nederland, 23/01/2020

Weer zeer snel geleverd perfecte service

Hansueli Beer 
Schweiz (German), Suisse (French), Svizzera (Italian), 23/01/2020

Hat ganz gut geklappt.

Michael Keller 
United Kingdom, 22/01/2020

hallo, tolle Bedienung, tolle Artikel, tolle Qualitaet und Preise ….nur einmal hatte ich ein Boetcher spezial bestellt und ein normales bekommen….

ansonsten Top!

Gruss Michael

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 21/01/2020

Topkwaliteit materiaal zoals altijd en indien een artikel om de één of andere reden niet voorradig is krijg je daar bijna onmiddellijk een bericht van. Kortom wie aktief is in de hondensport één adres "EURO JOE"

Nadia van Gucht 
Belgique/Belgie, 21/01/2020

Alles vlot en correct
Ben zeer tevreden

Robert Kuh 
Nederland, 21/01/2020

Snel en super geleverd

Jan Willem Jansen 
Nederland, 16/01/2020

Perfect! Niet alleen meegedacht bij een vraag, maar ook snel geleverd!

Véronique Rovenne 
Belgique/Belgie, 16/01/2020

Vêtement très confortable de qualité comme toujours excellente description du produit.Délais de livraison :très rapide

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 16/01/2020

Snel geleverd 👍👍

Ria Thomassen 
Nederland, 14/01/2020

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling en ik kreeg ook nog een kortingsbon.

Kathleen Beuls  
Belgique/Belgie, 10/01/2020

Snelle en correcte levering . Goede kwaliteit

Dan Balderson 
United Kingdom, 08/01/2020

As always, first-class service to accompany first-class products!

Comme toujours, un service de première classe pour accompagner des produits de première classe!

Zoals altijd, eersteklas service bij eersteklas producten!

Ap kloese 
Nederland, 07/01/2020

perfect

Martin Nothdurft 
Deutschland, 07/01/2020

Guter Service, im Onlineshop manchmal nicht ganz klar beschrieben, sonst alles gut

Marie-Noëlle Saudoyer 
Belgique/Belgie, 06/01/2020

très satisfaite du collier de dressage.

Dries De Sutter 
Belgique/Belgie, 03/01/2020

Snelle levering, als het voorradig is tenminste...

Karim Othman 
Belgique/Belgie, 31/12/2019

Top👍👌
Supersnelle levering en kwaliteit

Joaquín Millán  
Espana, 31/12/2019

Recibido el pedido hoy día 31 diciembre.
Todo correcto y satusfactorio
Gracias

Dirk Van Bruyssel 
Belgique/Belgie, 30/12/2019

Een goede keuze gemaakt van mijn bestelling en goed ontvangen.

Carmona Raul 
Espana, 30/12/2019

Muy buenas , estoy muy conforme con la compra y con la rapidez .Un poco caro el transporte .

Manuela Göschick 
Deutschland, 21/12/2019

Es hat alles super geklappt. Das Halsband ist wie erwartet super. Klare Kaufempfehlung..

Marie noelle Leprince 
France, 20/12/2019

Bonjour, 1ere commande est très satisfaite.merci

Eric Zenner 
Belgique/Belgie, 17/12/2019

Snelle levering. Wel iets duurder dan een ander verkooppunt.

Jean-Marie Ropert 
France, 13/12/2019

Au top, travail soigné, résultat à la hauteur de mes attentes, vraiment super.

Michael Murray 
United Kingdom, 12/12/2019

Very helpful and kept me updated.

willy janssen 
Nederland, 12/12/2019

geweldig zeer snelle levering kan vanavond all profiteren van de r x 4 bijtmouw bedankt euro joe

Frank Hiermann  
Deutschland, 11/12/2019

Gute Ware, schnelker Versabd

Andrew Ford 
South Africa, 11/12/2019

Service outstanding!!! Difficult to imagine how it could be improved.

Berlinda Van Roy 
Belgique/Belgie, 10/12/2019

Altijd goede service en snelle levering

DANNY VAN LOO 
Belgique/Belgie, 10/12/2019

Altijd correcte info, topproducten en correcte levering

Yves-Marie Béghin 
France, 10/12/2019

Première commande chez Euro-Joe.
Pleinement satisfait de la qualité des produits et de la rapidité de traitement de la commande.
Par contre les Transports GLS choisis pour l'expédition sont NULS !

Lianne Bolhuis  
Nederland, 06/12/2019

Goed product! Alleen dat er niet een beschrijving bij hoe je de haag in elkaar moest zetten...

wim kuipers 
Nederland, 05/12/2019

niks mis mee prima

gery martens 
Belgique/Belgie, 04/12/2019

bestelling zeer snel ontvangen in goede orde
met dank

Audrey Olivier 
France, 29/11/2019

Que du positif : la prix, la qualité, le délai de livraison et même un petit cadeau qui fait toute la différence !
je recommanderai sans hésiter.

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 21/11/2019

Supersnelle levering (vandaag besteld morgen geleverd) met de gekende topkwaliteit van EURO JOE,voor een scherpe prijs zonder in te boeten op kwaliteit.

Jeannette Kostense 
Nederland, 17/11/2019

snelle levering

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 16/11/2019

Beoordeling bestelling #13880 : opnieuw topkwaliteit zoals ik het gewoon ben van EURO JOE, met een onmiddellijke melding van een artikel dat tijdelijk niet beschikbaar was zodat ik mij niet ongerust moet maken over een eventuele langere levertijd. Nogmaals bedankt hiervoor en tot een volgende bestelling. Groetjes Patrick.

Jean-François PILLIAT 
France, 13/11/2019

Bonjour, cela doit être ma troisième commande et toujours super satisfait , conforme et rapide!
Merci!!!

Rini van Kaathoven 
Nederland, 13/11/2019

Mooi product en snelle levering. Perfect

Marinus Moerland  
Nederland, 08/11/2019

Snelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden. Jammer dat de verzendkosten zo ontzettend hoog zijn anders was het 5 sterren.

Gerard Duijfjes 
Nederland, 07/11/2019

Snel en efficiënt, zonder poespas uitstekend

Linda van der Hoek 
Nederland, 06/11/2019

Weer netjes en snel geleverd, top!

Joshua Onclin 
Belgique/Belgie, 06/11/2019

Prima in orde

Arthur Calbo 
Nederland, 01/11/2019

-
Correcte en adequate afhandeling van de bestelling van de EuroJoe jas "Etna".
Heb zelf een kleine verbetering moeten aanbrengen aan de jas.

Carlo Hossey 
Belgique/Belgie, 31/10/2019

Snelle en vlotte levering Top Euro-Joe !!!

Frank Bergevoet 
Nederland, 30/10/2019

Super service. En producten zijn van hele goede kwaliteit. Deze site is echt een aanrader👍🏻

Steven De Vusser 
Belgique/Belgie, 30/10/2019

prima feedback over vraag gekregen en 2 dagen later was he geleverd, top !

Daphné Courdioux  
France, 28/10/2019

Livraison parfaite et dans les temps. Satisfaite du produit acheté à savoir une veste de travail.

DANNY VAN LOO 
Belgique/Belgie, 25/10/2019

Top voedingssupplementen op natuurlijke basis waar elders geen aandacht aan wordt gegeven. Dikke vette aanrader waar je viervoeter zich ook beter mee zal voelen !! En correcte levering.

Dongchan shin 
South Korea, 15/10/2019

Thank you for your kindnese.
I'm always satisfied with the quality of the Eurojoe's goods.

Petre Calin 
Romania, 12/10/2019

Top Quality !

Michael Stalter 
United States, 12/10/2019

Great company to deal with!!!!!

Monique Greiveldinger 
Deutschland, 10/10/2019

Ich hatte die Futtertonnen bestellt und finde sie gut. Nur der Deckel ist irgendwie gewöhnungsbedürftig. Der schliesst sich schwer, zumindest habe ich noch nicht den richtigen Dreh raus, um ihn einfach auf respektive zu zu machen. Sonst erfüllt er seinen Zweck.

Jozee Segers 
Belgique/Belgie, 10/10/2019

Artikel: Musclo Canino
Heel tevreden over de bestelling.
Voor de tweede keer een doos musclo canino gekocht. Want dat heeft mijn hond echt wel nodig,ze staat nu gemakkelijker recht na een inspanning.Ik dacht wel aan een verzuring van haar spieren, waar dit middel dus goed voor werkt.

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 10/10/2019

Zeer snelle en correcte levering

Lore Vandormael 
Belgique/Belgie, 10/10/2019

Snelle, vriendelijke service!!

wilma van Putten 
Nederland, 30/09/2019

Levering is mooi op tijd. Telefonisch werden we netjes te woord gestaan en kregen we duidelijk antwoord op onze vragen.
Ook het mail contact is goed. Wij zijn erg tevreden.

guy nigot 
France, 30/09/2019

Excellent

Chris Fitzgerald 
Ireland, 27/09/2019

Very efficient and professional service. High quality merchandise .

Kellie McCaughan 
United Kingdom, 26/09/2019

Excellent, quick service. Thanks

Tamara Grognet 
Belgique/Belgie, 26/09/2019

Site super.
Commande facile, simple.
Jamais déçu des produits.

D.F. SPIJKER 
Nederland, 26/09/2019

Bestelling snel geleverd, prima prijs en zorgvuldig verpakt

Dorine Meert 
Belgique/Belgie, 26/09/2019

Zeer tevreden van het artikel...past uitstekend

Sylvain Raeymaekers 
Belgique/Belgie, 25/09/2019

goed materiaal, vlug geleverd

Carla Willemsen 
Nederland, 25/09/2019

Prima ketting en riem goede kwaliteit en lekker snel binnen

Linda van der Hoek 
Nederland, 05/09/2019

Super snel geleverd, zoals altijd!

Ute Reik 
Deutschland, 29/08/2019

Super schnelle Bearbeitung und Versand in ihrer Firma -nur gls hat lange gebraucht mit Zustellung

Joao Henrique Dummar 
Brasil, 27/08/2019

The products are very good quality. I'm proud to use eurojoe to train my dog

Patricia van Baarlen 
France, 25/08/2019

snelle levering, keurig verpakt. enige is dat ik niet heb kunnen ontdekken hoeveel gram het bijgeleverde maatschepje bevat.
De Flexilife gebruik ik nu een kleine week en zie nu al resultaat. Super tevreden!

Rachel S. 
Schweiz (German), Suisse (French), Svizzera (Italian), 19/08/2019

Excellent customer service and great products.

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 13/08/2019

Correcte levering , overzichtelijke website

Elske Klompmaker 
Nederland, 13/08/2019

Makkelijk bestellen en snelle levering. Duidelijke communicatie over de levertijden. Enige minpuntje, de website werkt niet heel goed op een mobiele telefoon.

Frank Bergevoet 
Nederland, 12/08/2019

Alles wordt netjes geleverd voor een goede prijs.
En alles tot nu toe is perfect. Zeker de moeite waard om de site eens te bezoeken

Sabine Duchesne 
Belgique/Belgie, 09/08/2019

Top ... correct en snelle levering

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 07/08/2019

Zoals ik gewoon ben van EURO JOE topkwaliteit materiaal waar ik NIETS heb op aan te merken, ik zou gewoon niets anders willen dan materiaal van bij jullie.

Anne Davies 
United Kingdom, 28/07/2019

French collar with handle has made such a difference to training my 8-month-old Malinois. Delighted with it & the speed with which it arrived. Thank you so much.

mady van britsom 
Belgique/Belgie, 25/07/2019

Tevreden, goed verpakt

Christele Brunesseaux 
France, 19/07/2019

Livré en un temps record. Produit d'excellente qualité. Merci

Tanya Perez 
Belgique/Belgie, 18/07/2019

Only improvement I would recommend that would make experience better for the customer is to give an approximate delivery date at the time of the placement of the order.

Thanks!

Sandra von Allmen 
Schweiz (German), Suisse (French), Svizzera (Italian), 15/07/2019

Vielen Dank,
sehr schnelle Lieferung

hj kalvenhaar 
Nederland, 04/07/2019

prima kwaliteit snelle levering. alles goed te vinden op de site.
Tevreden klant.

Kris Vandewalle 
Belgique/Belgie, 04/07/2019

Heel tevreden bestelling zondag geplaatst dinsdag pakketje afgeleverd

Thomas Steckler 
Belgique/Belgie, 03/07/2019

Uitstekend service!

Antonia Aichwalder 
Oesterreich, 03/07/2019

Ich bin sehr zufrieden. Bestellung wurde sehr rasch geliefert. In Produkt war nicht lagernd, ich wurde sofort über eine Alternative informiert.

Einzige Anmerkung: die Abbildung der Trainingsweste orange im Onlineshop ist schlecht. Die Farbe ist wirklich schön, kommt aber am Foto nicht so rüber. Alle anderen Farben entsprechen der Abbildung, nur die orange könnte besser sein.

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 03/07/2019

Snelle levering, topkwaliteit zoals ik het gewoon ben van "EURO JOE" de geleverde bijtmouw wordt al volop gebruikt en zoals beloofd wordt bij een "nylcot" mouw geen bijtsporen te zien.
Een toppertje! Bedankt.

Jan van Laar 
Nederland, 01/07/2019

Zoals van ouds. Goede en snelle levering van hoogwaardige producten.

Mmarian Koning 
Belgique/Belgie, 26/06/2019

Zou leuk zijn als er ook trainingvesten zijn met chihuahua afbeelding op en nog meer rasse
. Ook voor die prijs
S als de me belast boxer duitseherder en zo voorts

Gr MK

Mady Van Britsom 
Belgique/Belgie, 24/06/2019

Tevreden

Ivo Tielens 
Belgique/Belgie, 22/06/2019

super service

Iacob Daniela 
Romania, 19/06/2019

Top quality products !
Dana Iacob
Sara Dog https://www.sara-dog.ro/

Petra Hosumbek 
Deutschland, 17/06/2019

Beste Ware, schnelle Zusendung!

Kristof Valepijn 
Belgique/Belgie, 13/06/2019

Producten van top kwaliteit
snelle verzending en super praktisch dat je achteraf nog leveringsdetails kan wijzigen bij de bezorger

Willem Adriaens 
Nederland, 13/06/2019

Wij zijn heel tevreden klanten. Geen enkel probleem en snel. Wij zullen jullie zeker aanraden bij vrienden.

Carla Willemsen 
Nederland, 13/06/2019

Prima ketting netjes op tijd bezorgt zoals gewoonlijk

Jonas Stål 
Sverige, 12/06/2019

Homepage could benefit from a more up to date update, especially on the technical side.
Good customersupport, a bit hard to get in touch with sometimes.

A. Fdez. Prieto 
Espana, 05/06/2019

Materiales de máxima calidad, muy variadas opciones para adaptarse al entrenamiento de cada perro. Un servicio de atención al cliente y compra extraordinario.

Kevin Van ginneken 
Belgique/Belgie, 02/06/2019

Super service, Kwaliteitsvolle producten,overzichtelijke website. Supplementen besteld en via telefonisch contact een hele degelijke uitleg gekregen. Kortom top!!!👍

Franck Gambie  
France, 17/05/2019

Rien à redire, il raison très rapide et matériel de très bonne qualité

Brigitte Jenart 
Belgique/Belgie, 17/05/2019

Super rapide et très bien emballé bravo

Colette LEGRAND 
France, 17/05/2019

Bonjour
Bien reçu le colis, très bien emballé et dans les temps.

Ma commande correspond tout à fait à mes attentes. La laisse est parfaite.

Cordialement.

ROLAND DECOCK 
Belgique/Belgie, 17/05/2019

Service impeccable, articles conformes au site Internet merci

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 17/05/2019

Goede service en snelle levering

Thomas Steckler 
Belgique/Belgie, 16/05/2019

Uitstekend service, enkel het electronisch betaalsysteem kan beter.

saverio venturo 
Belgique/Belgie, 13/05/2019

Artikel: Musclo Canino
een pot musclo-canino

Michaela Honková 
Ceska Republika, 11/05/2019

Hi,
I would like to order pink vest in S with german sheppard. Is it possible? Thank you

John Stoffels 
Nederland, 30/04/2019

Ik moet het trainingsvest met eigen opdruk nog ontvangen maar het voorbeeld zag er erg gaaf uit.
Leuk een op een contact bij onduidelijkheden.

Benny Cuypers 
Belgique/Belgie, 30/04/2019

Alles was ok

Plez david 
France, 30/04/2019

Très bon site pour les chiens , très bon matériel ! Rien a dire !! délais de livraison respecté
Je recommande fortement !
Elevage Du Clos Des B.A De Salomé

Dirk K. 
United States, 30/04/2019

Donderdag besteld en vandaag bezorgd in de VS. Dit is mijn 2e order. Beide keren een refund gekregen (ik vermoed voor vat/btw). Top!
De laatste bestelling bestond uit 2 flacons vloeibaar schapenvet. Tot onze verrassing zat er een extra flacon bij!
De hond jeukt zichtbaar minder en ze vindt het nog lekker ook.

Michaela Mairle 
Deutschland, 29/04/2019

Super schnelle Lieferung und Ware von der Qualität einfach spitze

Carla Willemsen 
Nederland, 25/04/2019

veel keuze, prima kwaliteit, snelle bezorging en een goede service

Hennie Kotze 
South Africa, 17/04/2019

Very good service and fast delivery!

mady van britsom 
Belgique/Belgie, 15/04/2019

Snelle levering, ook de tekorten snel geleverd,proficiat doe zo verder,bedankt

Hans Hardeman 
Nederland, 15/04/2019

Goede en degelijke materialen en goed service.
En snelle levering.

Emmy Keizer 
Nederland, 11/04/2019

Artikel: Flexi life Forte
Snelle correcte levering. Hond doet het super op de supplementen met groenlipmossel. Aanrader!!

Emmy Keizer 
Nederland, 11/04/2019

Artikel: Flexi life Forte
Snelle correcte levering. Hond doet het super op de supplementen met groenlipmossel. Aanrader!!

Tamara Grognet 
Belgique/Belgie, 11/04/2019

Super site.
Matériel de qualité.
Je recommande.

Tanya Perez Echeverria 
Belgique/Belgie, 11/04/2019

Very good. Items requested not available, email immediately received with information and then order received as expected and in the delay proposed.

Marianne Van de Kerckhof 
Belgique/Belgie, 09/04/2019

Snel bezorgd, super.
1 item zal terug gestuurd moeten worden, omdat het kwalitatief niet voldoet.

evelien de bolster 
Belgique/Belgie, 09/04/2019

antislip leiband , goede kwaliteit en snelle levering

Gael Perrais 
France, 09/04/2019

un peu gros pour sa mâchoire un diamètre plus petit aurait été bien mais elle y arrive quand même elle a 10 mois femelle berger australien. Très bon produit elle l'adore.

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 28/03/2019

Snelle levering en de kwaliteit die ik gewoon ben van jullie (TOPKWALITEIT) die is er ook deze keer.
P. S. Bedankt voor de leuke attentie.
Tot de volgende. Groetjes Patrick.

Marcel van Raad 
Nederland, 25/03/2019

Fijne site om te zoeken met veel informatieve over de te kiezen producten.

Anja Den Hul 
Belgique/Belgie, 23/03/2019

Correcte afhandeling,snelle levering. Top

Ruth Blasco 
Espana, 22/03/2019

En mi caso, encargué pelota magnética azul soft e imán de verano. Én 4 días tuve el paquete en casa, a pesar de que huvo un problema con la empresa distribuidora. En cualquier caso, muy recomendable los productos!

Astrid de Waard 
Afghanestan, 21/03/2019

Snel bezorgd ondanks dat er een ingrediënt niet direct leverbaar was

evelien de bolster 
Belgique/Belgie, 19/03/2019

Men bestelling was op een goede termijn geleverd , maar ik ga ze wel moeten terug sturen want precies toch het verkeerde besteld . Ketting is te fijn , het zou een zwaardere moeten zijn .

Eddy Nijssen 
Belgique/Belgie, 19/03/2019

snelle service alles goed afgehandeld

Melissa Tupanwael 
Nederland, 19/03/2019

Superservice..! Zocht een mooi kado voor ons neefje en werkelijk binnen 24 uur thuisgeleverd, top!

Christian GRENEU 
France, 19/03/2019

Rapide et efficace, très pro

Luc Stalmans 
Belgique/Belgie, 19/03/2019

Snelle levering, kwaliteitsvolle produkten.

Christiane Spinette 
Belgique/Belgie, 18/03/2019

Très satisfaite

pierre saman 
Belgique/Belgie, 18/03/2019

zeer tevreden binnen 24 uur besteld en aan huis geleverd

Natasha CASTIAUX-GRITTEN 
Belgique/Belgie, 18/03/2019

Très bien! Beaucoup de choix, service rapide

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 18/03/2019

Correcte levering , mooie prijzen , leuk cadeautje 👍

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 18/03/2019

Correcte levering , goede prijs

Yves CARRE 
France, 18/03/2019

Livraison rapide, bon suivi de l'acheminement, sécurisation optimal pour le paiement , un seul bémol :avant de passer ma commande je vous ai contacté par courrier électronique pour avoir des précisions et j'attend toujours votre réponse !c'est pour cette raison que je ne vous met pas 5 étoiles pour votre site qui est excellent

Chris Van de Walle 
Belgique/Belgie, 16/03/2019

Artikel: Flexi Life Forte
Onze border collie heeft vooral startpijn, reeds verschillende jaren met betere en slechtere perioden. Na 2 weken inname flexi life forte, mankt hij nog slechts heel af en toe. Voor hem dus afdoend middel, ik bestel meteen 1 kg.

sylvie collet 
Belgique/Belgie, 08/03/2019

Service très rapide et large choix de tres bon produits

Christele GRENEU 
France, 04/03/2019

Site sérieux, commandes arrivées très rapidement, produits conformes à nos attentes, et service de livraison nickel, livreur professionnel et sympa.

mady van britsom 
Belgique/Belgie, 04/03/2019

Heel tevreden

lucy schulz 
Belgique/Belgie, 02/03/2019

topservice topmateriaal!!!!

Irma . 
Nederland, 02/03/2019

Snelle verzending, goede communicatie en super blij service!!!

Kees Kools 
Nederland, 01/03/2019

Super zeer snel en correct geleverd gewoon top

Wim Van ooijen 
Nederland, 01/03/2019

Snelle service

cornelius van der poel 
Nederland, 01/03/2019

netjes afgewerkt pakje keurig op tijd

sergio segura seguracan 
Espana, 22/02/2019

muy buena calidad en material y productos

Jérémie M 
France, 20/02/2019

Service rapide , produit de qualité et en plus une petite surprise en plus dans le colis , le top .

Kevin Cornelis 
Belgique/Belgie, 18/02/2019

Perfect op tijd geleverd.
Bestelling was correct verpakt + leuk extraatje voor de honden.

erika laros 
Nederland, 16/02/2019

snelle levering mooie spullen perfeckt

Cedric Cordier 
Belgique/Belgie, 12/02/2019

Très bon service et très rapide

Irene Wolf 
Belgique/Belgie, 12/02/2019

Perfecte on line aankoop, onberispelijke snelle levering.

Arijn Borzo 
Belgique/Belgie, 12/02/2019

Goede kwaliteit en een snelle service.

tamara de baets 
Belgique/Belgie, 12/02/2019

heel tevreden over mijn besteling de apporteerblokken staander

cyril gest 
France, 08/02/2019

Super!
Et en plus j ai eu quelques cadeaux!

Jolanda Heldoorn 
Nederland, 07/02/2019

Zeer tevreden

thierry verians 
Belgique/Belgie, 06/02/2019

super service de pro,enfin une entreprise sérieuse.
Félicitation et merci.

Tamara Grognet 
Belgique/Belgie, 06/02/2019

Jamais déçue de mes commandes chez vous.
Envoi rapide et soigné.

Je vous recommande autour de moi.

Marcel van Raad 
Nederland, 06/02/2019

De bestelling keurig op tijd ontvangen. Met een leuke attentie erbij. :-).

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 06/02/2019

De snelheid waarmee mijn bestelling geleverd werd kan niet beter, gisteren besteld vandaag geleverd, dat is top ! En de kwaliteit van de materialen is zoals we gewoon zijn van jullie "topkwaliteit". Bedankt en tot de volgende bestelling.

Thomas Renard 
Belgique/Belgie, 06/02/2019

Matériel de qualité, HS sprinter, Top-Matic etc....livraison ultra rapide. Super

Dongchan Shin 
South Korea, 06/02/2019

Thank you for your prompt response.
We look forward to more new products.

Ewa Andersson  
Sverige, 03/02/2019

Thanks for a very fast delivery! Awesome! 😀

Mathias Van riet 
Belgique/Belgie, 01/02/2019

Snelle levering,correcte cominicatie,super kwalitatief materiaal.

Ewa Andersson  
Sverige, 31/01/2019

Big thanks for a very fast delivery! I am more than satisfied!
Thanks again!

Adriana De Gast 
Nederland, 29/01/2019

Snelle service. Goede producten en een leuke verrassing😉

Reinhard Bors 
Oesterreich, 28/01/2019

Sehr zufrieden.

Griet Wils 
Belgique/Belgie, 26/01/2019

Geen slecht woord over Euro-Joe maar de levering via GLS is een ramp. Al twee keer gebeld, al twee keer tevergeefs naar de parcelshop gereden en de track&trace werkt niet. Dus ik ben nog altijd in blijde verwachting van het pakket.

Jan van Laar 
Nederland, 25/01/2019

Snelle en correcte levering. Zeer tevreden

philippe nadaux 
Belgique/Belgie, 24/01/2019

Artikel: Sjaaltje "camo"
merci de me remboursé les frais de port comme prévu au téléphone

Monique B 
Nederland, 23/01/2019

Super snelle en goede levering. Heel tevreden over de producten.

Bjarne Linthout 
Belgique/Belgie, 22/01/2019

Perfecte en snelle levering en zeer goede kwaliteit van het materiaal

Marjorie Magnant 
France, 22/01/2019

Exelle t matériel et livraison très rapide je recommande fortement

Mady Van Britsom 
Belgique/Belgie, 21/01/2019

Tevreden,over de ganse lijn

sCHNEIDENBACH Géraldine 
France, 21/01/2019

Bonsoir, dommage que le produit ne présente pas toutes les tailles !! A moins que cela soit momentané ?

Mario van der Laan 
Nederland, 21/01/2019

Snel geleverd, en exact zoals omschreven.

René Monteau 
France, 21/01/2019

beau produit et livraison très rapide

Wim Henderyckx 
Belgique/Belgie, 21/01/2019

Super ervaring, vlotjes kunnen bestellen en in detail weten waar je pakje blijft. Zelfs een tijd van levering. Waaauww!

Dempsey De Clerck 
Belgique/Belgie, 21/01/2019

helemaal tevreden van de producten ! :)

Petre Calin  
Romania, 18/01/2019

High quality !

Jan van Laar 
Nederland, 15/01/2019

Snelle en correcte levering. Zeer tevreden

Jessica Houet 
Belgique/Belgie, 14/01/2019

Rien à dire. Tout parfait

jean francois petiot 
France, 10/01/2019

Livraison rapide. Rien a dire, je recommande. Sérieux.

Ernesto Gomez 
Belgique/Belgie, 09/01/2019

este producto me pueden mandar 2 color negro y uno en color azul.

Callum Hyland Goodfellow  
United Kingdom, 09/01/2019

Fantastic.. after emailing them to change my order after I had placed it. They change it no problem and very friendly in doing so. I will definitely be ordering from them in the future

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 03/01/2019

Goede website , snelle levering , vriendelijk personeel en prijs kwaliteit een topper

Myriam Matagne 
Belgique/Belgie, 02/01/2019

Proactivité, rapidité, articles correspondent aux descriptions sur le site, qualité des articles

Dries De Sutter 
Belgique/Belgie, 02/01/2019

Prima service, snelle levering!

mireille veillet 
France, 28/12/2018

Bonjour, tout est très bien, je vous renvoie cependant le pantalon pour échange, car il y a un problème de taille. En effet, sur votre site, pour les tailles, les centimètres sont donnés pour le tour de hanche, or c'est là qu'est le problème, dans la réalité, il ne s'agit pas du tour de hanche, mais du tour de taille. Il y a une grande différence entre tour de taille et tour de hanche. Vous devriez corriger ce point afin d'améliorer votre site.
Pour ce qui est du boudin, il est PARFAIT !!!
Pour ce qui est des aimants, ils sont vraiment SURPUISSANTS, c'est extraordinaire. Un grand merci, je recommanderai votre site autour de moi.

Dominique DUERINCKX 
Belgique/Belgie, 27/12/2018

Comme d'habitude emballage impeccable, rapidité d'envoi
merci

Margrit Van Hoef 
Belgique/Belgie, 27/12/2018

Goed materiaal, perfecte service en snel geleverd. Kortom een aanrader!!

Aurelie Desoer 
Belgique/Belgie, 25/12/2018

Altijd heel tevreden!

Johan Verschueren 
Belgique/Belgie, 24/12/2018

Heel tevreden over het molentje.prima kwaliteit.

Magali Sacchetti 
France, 20/12/2018

Magnifique résultat.

Wil Hoogerhuis 
Nederland, 18/12/2018

prachtige bijttasjes, super snel geleverd!

Fabrice Wilkin 
Belgique/Belgie, 17/12/2018

Livraison rapide. Ils nous ont contacté rapidement pour nous signaler qu'un article été manquant et nous ont proposé d'envoyer le reste de la commande et de livrer le reste de la commande dès réception de la marchandises ou un remboursement pour ce qu'il manquait.
Société très sérieuse à conseiller à tout le monde.

mady van britsom 
Belgique/Belgie, 14/12/2018

Snelle. en correcte levering,top,doe zo voort

Jens Beliën  
Belgique/Belgie, 12/12/2018

zéér tevreden!

RACHEL GODFROY 
France, 05/12/2018

j'ai été très satisfaite de l'accueil reçu au téléphone et de la rapidité de la demande

Jan van Laar 
Nederland, 03/12/2018

Nog steeds heel tevreden over levering en service.

christian kloos 
Oesterreich, 29/11/2018

Passt Perfekt, schnelle Lieferung

ankie tiekstra 
Nederland, 29/11/2018

Product is prima, keurig verpakt en afgeleverd.

Angelique Jansen 
Nederland, 29/11/2018

Mooi product, goed verpakt, snel aangekomen

Edwin Bronswijk 
Nederland, 28/11/2018

Mijn bestelling in goede staat ontvangen

Annebel Maes 
Belgique/Belgie, 28/11/2018

Prima in orde.

Christel Peetermans 
Belgique/Belgie, 27/11/2018

Parfait!

hj kalvenhaar 
Nederland, 23/11/2018

alles prima. top.snelle levering.

Colum Donnelly 
United Kingdom, 21/11/2018

Very pleased with service

Mady Van Britsom 
Belgique/Belgie, 19/11/2018

Snelle en goede service en levering,dank u

Ted van Deukeren 
Nederland, 18/11/2018

Product voldoet zeer goed, snelle levering!

Cristel Mahieu 
Belgique/Belgie, 13/11/2018

Impeccable ! Super rapide ! Satisfaite de l'article à 200%. Correspond parfaitement à la demande.
Merci

Eelco van Tiel 
Nederland, 08/11/2018

Het product is zoals verwacht. Toppie.!!!

Groet, Eelco.

Jean-Luc Vassent 
France, 07/11/2018

Bonjour,
Je vous donne mon numéro de téléphone si besoin 0623300627

Linda van der Hoek 
Nederland, 03/11/2018

Alles weer netjes en snel afgehandeld en geleverd, top!

Juan Sarsanedas 
Panama, 30/10/2018

High quality products and service.

Owen Chiswell 
United Kingdom, 26/10/2018

Order hasn't arrived yet but I was so shocked by the speed of the dispatch! Ordered a Rex training vest in a mans small so hopefully it fits my frame and doesn't need too much adjusting. Can't wait to receive it!

Florian Leroy 
France, 24/10/2018

Produit de qualité et envoi rapide. Je recommande !

Erik van der Haas 
Belgique/Belgie, 23/10/2018

Verzendkosten belachelijk hoog

Marcel Meere 
Nederland, 22/10/2018

Super klantvriendelijk
Zeker een aanrader

Jan van Laar 
Nederland, 22/10/2018

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Maxime BRUNET 
France, 22/10/2018

3/5 uniquement car malgré une préparation de la commande très rapide, la livraison par GLS n'est toujours pas en cours ce lundi pour une commande effectuée jeudi.

Edwin Florens 
Belgique/Belgie, 18/10/2018

vlugge levering en producten van top kwaliteit

Friedrich Lehmann 
Deutschland, 17/10/2018

Schnelle Lieferung, gute Qualität.

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 17/10/2018

Mooie en overzichtelijke website , goede opvolging van de bestelling

Davy Baton 
Belgique/Belgie, 17/10/2018

Top materiaal van goede kwaliteit en gemaakt met kennis van zaken.
Snelle en correcte levering

nathalie ribouchon 
Belgique/Belgie, 17/10/2018

super service

godelieve van de walle 
Belgique/Belgie, 16/10/2018

top snelle levering

Dries De Sutter 
Belgique/Belgie, 16/10/2018

Vlotte service, netjes verpakt!

Mady Van Britsom 
Belgique/Belgie, 16/10/2018

Snelle en goede service en levering, hartelijke dank

robert geerlings 
Belgique/Belgie, 16/10/2018

goede service goede spullen

Paul Waegeman 
Belgique/Belgie, 05/10/2018

Snelle levering , top materiaal. merci.

Sigrid Bonnier 
Belgique/Belgie, 05/10/2018

Top site!

Robert Douterloigne 
Belgique/Belgie, 05/10/2018

Bedankt voor de snelle service! Ik heb juist de bestelling ontvangen en ben zeer tevreden met het product. Gezien het prima kwaliteit is heb ik onmiddelijk een tweede trainingsvest besteld. Het is echt een heel mooie vest en zit als gegoten, DANKJEWEL voor desnelle service en het vertrouwen!

Evy Dupont 
Belgique/Belgie, 05/10/2018

Super tevreden zoals altijd!!

Jan Van Doninck 
Belgique/Belgie, 23/01/2018

Goede en snelle service. Nalevering ook in orde. Bedankt.

Iannique Lambert 
Belgique/Belgie, 13/01/2018

Zeer snelle correcte levering.

Henry Beuks 
Nederland, 07/01/2018

Als vanouds snel geleverd en de geleverde Dogtra antiblafbanden werken perfect.

Gerry De Haan 
Nederland, 31/12/2017

Snelle levering. Topservice

Petra Dijkstra 
Nederland, 28/12/2017

Vondt hem een beetje dun.hoop dat die sterk genoeg is voor me hond bordeauxdog..
vriendelijke groet petra

Irene Sloof 
Nederland, 15/12/2017

Bedankt snelle service top 👍

Michel Forthomme 
Belgique/Belgie, 08/12/2017

Rapide et efficace. Courriel pour livraison efficace.

Evert GHSV Voorthuizen 
Nederland, 28/11/2017

heel goed

Caroline Van Dender 
Belgique/Belgie, 28/11/2017

Ik vind dat julie exstra informatie geven en de klanten bijstaan met hun keuzen zodat ze een juiste bestelling kunnen plaatsen. De levering is ook heel goed snel en correct.

Patrick Mincheneau 
France, 24/08/2017

Super produit adapté pour le travail du chien. Livraison décalée et colis défoncé pour pouvoir le mettre dans boîte aux lettres

Sharon Vercaemer 
Belgique/Belgie, 24/08/2017

Zeer klant gericht en vriendelijk. Duidelijke site en vlugge verzending

Jo VANDUEREN 
Belgique/Belgie, 22/08/2017

In de online catalogus staat de top matic technic ball afgebeeld doorregen met twee knopen (touw). Bij levering is hier niets van te merken, jammer!

Marc Herry 
Belgique/Belgie, 20/08/2017

Beau choix de produits, je nai trouvé que chez vous le produit que je cherchais. Livraison rapide.

Gaetan Verstringe 
Belgique/Belgie, 18/08/2017

Goeie site Overzichtelijke bestelling en service achteraf Top

Veronique Van Laethem 
Belgique/Belgie, 14/08/2017

Top service, bonne communication et toujours de qualité!!

georges makarof 
France, 08/08/2017

bien reçu, dans les temps prévus

Violette Faivre 
France, 08/08/2017

Super opérationnel, grande efficacité et surtout serviable et très gentil. Très bon produit

B N 
Belgique/Belgie, 04/08/2017

Produit livré rapidement et conforme. Emballage de bonne qualité.

pascale dutheil 
France, 27/07/2017

Un produit un peu particulier qui necessitait quelques semaines dattente mais je ne suis pas déçue. Cest parfait et la communication avec eurojoe est excellente. Je recommande.

Anne Van Daele 
Belgique/Belgie, 18/07/2017

super satisfaite du produit , de la rapidité de livraison et du service.

Michel Forthomme 
Belgique/Belgie, 13/07/2017

Matériel impeccable. service livraison super

Pascale Roekaerts 
Belgique/Belgie, 13/07/2017

snelle levering, tevreden klant!

Pascale Roekaerts 
Belgique/Belgie, 06/07/2017

snelle levering, tevreden klant!

Gaetan Verstringe 
Belgique/Belgie, 06/07/2017

Goeie site Overzichtelijke bestelling en service achteraf Top

Ruud Bloemenda 
Belgique/Belgie, 06/07/2017

Perfecte en snelle afhandeling van mijn order

Angélina DUMAS 
France, 04/07/2017

Produit de qualité correspondant au descriptif. Service livraison rapide. Je recommande sans hésitation

N.M. de Jong 
Nederland, 04/07/2017

Fijn snelle levering. Prima service ook via GLS levering. 5 Sterren

Patty Princen 
Belgique/Belgie, 01/07/2017

Een groepsbestelling geplaatst voor mijn klanten. Iedereen ontzettend tevreden over de artikelen en de snelle aflevering. Omwille van de verzendkosten, groeperen wij onze bestellingen, dus er zullen er nog volgen.

Wil Hoogerhuis 
Belgique/Belgie, 30/06/2017

super snelle levering!

Jean Naveaux 
Belgique/Belgie, 29/06/2017

envoi dans le délais prévu magnifique

Marc Vuillot 
France, 29/06/2017

Jai commander des boudins et un fouet super produit et livraison rapide

Paul Cleppe 
Belgique/Belgie, 29/06/2017

De bestelde producten werden heel snel geleverd en zijn van topkwaliteit . Volledig tevreden .

Jane Stout 
Nederland, 25/06/2017

stond een foutje op de website waardoor ik verkeerde bestelling kreeg maar na 1 telefoontje is dit onmiddellijk kosteloos hersteld dus Top !!!!!

Petra Renken 
Nederland, 23/06/2017

een super mooie en praktische bodywarmer !!!!

Martine ROMAIN 
France, 21/06/2017

Livraison dans les temps et produits conformes à mes attentes. Sérieux de toute léquipe.

Marc Kerremans 
Belgique/Belgie, 19/06/2017

Bedankt voor de snelle afhandeling, super product. Tot nog eens.

Anne Mercie 
Belgique/Belgie, 19/06/2017

Snelle service !

Jeremie Manfredi 
Belgique/Belgie, 18/06/2017

Bon produit , bonne réactivité et livraison au top

Danny Lemmens 
Belgique/Belgie, 14/06/2017

Snelle respons op bestelling, goed verpakt en op tijd geleverd.

Peter Van Mieghem 
Belgique/Belgie, 13/06/2017

Weer supersnelle levering top service

Patty Princen 
Belgique/Belgie, 12/06/2017

Gemakkelijke webshop, snelle levering. Super tevreden.

Hubert Tomadesso 
France, 09/06/2017

Livraison rapide sans problèmes

Peter Van Mieghem 
Belgique/Belgie, 09/06/2017

Halsband (prikband) besteld en geleverd zoals beloofd..Perfecte maat,goede kwaliteit en nu ook plezier voor hond en baasje om te genieten van wandelingen..Vaak negatieve gedachten van mensen dat het schadelijk zou zijn voor een viervoeter maar is helemaal flauwekul..Onze lieverd is nu veel kalmer en wandeld mooi met ons mee zonder zichzelf te wurgen.Missie geslaagd !!

Patrick André 
Belgique/Belgie, 30/05/2017

tres bon produit,qualité irreprochable, service rapide et soigné.aucun problemes de livraisons,paiement facile et sur!!!! a recommandé pour le serieux travail accompli merci.

Rachel Strijbos 
Belgique/Belgie, 30/05/2017

Snelle en goede levering. Vriendelijke, snelle en duidelijke info voor en na levering. Helemaal top!

Akis Van Hauta 
Belgique/Belgie, 29/05/2017

Snelle levering en kwaliteit van de producten

Henry Beuks 
Nederland, 22/05/2017

Snel en betrouwbaar!

Jean-bernard picavet 
France, 19/05/2017

Livraison rapide Produits conformes à mes attentes jolie laisse en cuir coussin de mordant special jute : ok

Peter Leeman 
Belgique/Belgie, 09/05/2017

Bedankt voor jullie vriendelijkheid en snelle service. Top !!!!!!!

Martine Vanschoor 
Belgique/Belgie, 07/05/2017