0

Beoordelingen

424 beoordelingen
Gemiddelde score van 4,7 sterren

Stephen Romeo 
United States, 25/05/2020

Love the Max sleeves!

Sigrid Valgaeren 
Belgique/Belgie, 25/05/2020

Super service!!

Urszula Wozniak 
Belgique/Belgie, 22/05/2020

Super snel pakket geleverd!Doe zo verder!

Urszula👍🙂

Joelle Arcelin Lund 
France, 19/05/2020

Pakket goed aangekomen. Alweer alles in orde. Dank u wel.
MvG

tom assenmaker 
Belgique/Belgie, 19/05/2020

Bon matériel !

Alex Vandersanden 
Belgique/Belgie, 19/05/2020

Producten goed en snel geleverd. Jammer dat ik wss de verkeerde apporteerblokken heb besteld

Stéfanie Stoyanoff 
France, 14/05/2020

Toujours satisfaite de vos produits.
Merci l’équipe euro Joe.
Stéfanie

hj kalvenhaar 
Nederland, 13/05/2020

goede producten ,snelle bezorging. . mooie site waar alles op te vinden is en overzichtelijk.

marc heylen 
Afghanestan, 13/05/2020

bedankt voor de snelle levering

Patricia Habils 
Belgique/Belgie, 13/05/2020

Heel tevreden van mijn artikel dat jullie mij hebben aangeraden.

Chelsea Steeman 
Belgique/Belgie, 08/05/2020

Snelle service en super materiaal. Goede kwaliteit.

Edmond Van Coppenolle 
Belgique/Belgie, 08/05/2020

Le service et de première et la rapidité d'expédition au top des tops

Colum Donnelly 
United Kingdom, 07/05/2020

Really quick dispatch and delivery time

Manfred Rückert 
Deutschland, 06/05/2020

Die Ware ist wie immer super ausgefallen, nur die Weste für meine Frau ist zu groß ausgefallen, die muss ich zurück schicken und kleiner neu bestellen
Aber wohin schicke ich die zurück?
Der Absender auf dem Paket ist überklebt worden

Ann Carlier 
Belgique/Belgie, 06/05/2020

Super 👍

Dominique DUERINCKX 
Belgique/Belgie, 06/05/2020

merci pour la rapidité de vos services et la qualité de vos produits

Dylqn Merkantia  
France, 05/05/2020

Super contact ! J'ai eu besoin d'informations par téléphone, l'échange à été rapide et clair j'ai eu toutes les réponses que je cherchais.
J'ai pu commander et avoir une livraison vraiment rapide même en temps de confinement !

Carla Elzinga 
Nederland, 04/05/2020

Goede pasvorm, degelijk materiaal, degelijke sluiting.
Onze jonge Duitse herder heeft inmiddels 3 halsbanden met kunststof sluiting stuk getrokken. Ga er vanuit dat dat bij deze niet lukt.

Ronny Beuls 
Belgique/Belgie, 30/04/2020

Alles mooi en snel geleverd en het materiaal is van topkwaliteit

Dirk Suys 
Belgique/Belgie, 29/04/2020

Super sérieux et efficace super qualité un grand merci à vous,prenez bien soin de vous bonne fin de journée.

Jason Monborgne 
France, 29/04/2020

Très professionnel en ces temps difficile. Merci.

Jessica Sarot 
France, 28/04/2020

Artikel: Black pigment +
Très contente du produit c’est la deuxième fois que j’en achète et j’ai vu une pigmentation plus intense sur ma chienne
Livraison et emballage impeccable

Dieter Van Der Capellen 
Belgique/Belgie, 28/04/2020

Snelle levering - goede kwaliteit van goederen!

PIERRE CLABOST 
Belgique/Belgie, 27/04/2020

Zeer snelle levering.
Bedankt.

geert van laere 
Belgique/Belgie, 24/04/2020

Correct en volt

Conny Welvaert 
Belgique/Belgie, 22/04/2020

Prima kwaliteit van de supplementen en snelle levering ! Uitzonderlijke service.

Erik van der Schans 
Nederland, 20/04/2020

Goedendag

Prima,professionele Hondensport artikelen.
Ik ben er zeer tevreden mee.
Mvg,Erik van der Schans

Davide Iori 
Italia, 20/04/2020

Perfect material,very nice people,and perfect shipping...Trust this brand and buy from them ✌️😎

Clara Baron 
France, 19/04/2020

Je n'ai jamais était déçu de mes commandes

Ann Danckaert 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Zeer tevreden

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Topkwaliteit hondensport materiaal zoals ik gewoon ben van EURO JOE en voor een goede prijs, en een grote meerwaarde bij EURO JOE is dat indien nodig ze het ook kunnen herstellen, dit zie je niet veel meer in onze wegwerpmaatschappij.

Myriam Matagne 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Commandes toujours conformes, articles de qualité et livraison rapide + communication proactive du service clientèle. Très satisfaite !

Daniel Landell 
Sverige, 17/04/2020

Very good products!

Marina Struys 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Plus que parfait.... 😊😊😊😊😊

Wim Reyns 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Superb quality gear for working dogs, thank you 👍

Laurence Fontaine 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Livraison très rapide et matériel au top.

Henky Deckmyn 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Dank voor de snelle behandeling van de bestelling en de snelle levering. Super tevreden,
En nog altijd héél tevreden met onze puppy van bij jullie

Grtjes Henky & Petra

Adrián De Hombre 
Espana, 17/04/2020

Buen material.

lindsay Brisko 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Super contente service rapide
Et très solide

Stéfanie Stoyanoff 
France, 17/04/2020

Merci beaucoup à l’équipe Euro Joe, toujours au Top.

Michael De Bruyne  
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Heel tevreden van de producten maar om de 1 of andere reden verandert de leverancier steeds het opgegeven adres en zijn er problemen met de levering. Maar de producten zelf is mijn hond heel tevreden van 😁

frank Dobbels 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

tt c est bien passer,merci

Manuel Castro 
Espana, 17/04/2020

Pedido recibido en el plazo fijado. Los productos ofertados se corresponden con los entregados. Muy buen servicio y excelente atención al cliente.

Patrick Jeangout 
Belgique/Belgie, 17/04/2020

Tip top snel service

Christophe Champagne 
Belgique/Belgie, 16/04/2020

Euro Joe heeft mijn bestelling snel geleverd en het speelgoed van mijn hond is van degelijke kwaliteit

Sylvie Duyck 
Belgique/Belgie, 16/04/2020

Prima service!

lindsay Brisko 
Belgique/Belgie, 16/04/2020

Super contente livraison rapide et un large choix

Dongchan Shin 
South Korea, 14/04/2020

Euro-joe is loved a lot in Korea, too!
I look forward to good products in the future.
I'm always using it well

Jan van Zweeden 
Nederland, 28/03/2020

Tevreden, geen opmerkingen.

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 26/03/2020

Op deze bestelling heb ik een beetje langer moeten wachten dan gewoonlijk, maar ik werd steeds op de hoogte gebracht van al dan niet leveren (bedankt hiervoor).
Maar het iets langer wachten doet niets af van de kwaliteit die is zoals altijd TOP.

Kenny Pieters 
Belgique/Belgie, 26/03/2020

1min puntje gratis levering zou al mogen vanaf 50 euro.
Voor de rest TOP, snelle levering, en vooral top producten voor de honden 👍

Mariska Tieleman 
Belgique/Belgie, 25/03/2020

Goede service. Goede producten.

Eddy Nijssen 
Belgique/Belgie, 20/03/2020

Zoals steeds goede levering , alleen vermelding van wanneer iets niet voorradig is kan sneller gebeuren.

Kevin Boriau 
Belgique/Belgie, 19/03/2020

- Snelle levering & proper verpakt
- Goede & kwalitatieve producten

- Webshop werkt soms niet naar behoren (enkel bij laatste bestelling, daar voor geen problemen gehad). Als je iets wilt wijzigen in uw winkelmandje, loopt hij vast. Als je soms iets aanklikt om te kopen, zet hij het dubbel in uw winkelmandje.

evert v.d.Werfhorst 
Nederland, 19/03/2020

Ik vind de site mooi goed ingericht en de bestelling is naar wens
Groetend: E.v.d.Werfhorst

Brigitte Jenart 
Belgique/Belgie, 19/03/2020

super rapide et commande conforme à la photo du site.
Je recommande

Ryan Gibson 
United Kingdom, 13/03/2020

It’s always so easy and items arrive so fast with euro joe such a wonderful experience

Delphine RUELLE 
France, 10/03/2020

Très satisfaite des deux commandes faites chez vous (beau et bon matériels) livraison rapide, je recommande. Merci

Monique Spruit 
Nederland, 09/03/2020

Snelle service en zeer tevreden met de producten.

yassine krim 
France, 09/03/2020

très satisfait,je recommande le site EURO JOE a tout mon entourage
c'est le paradis pour mon chien

olivier nagels 
Belgique/Belgie, 05/03/2020

commande et livraison sans problème.
aucune remarque négative,
produits conformes à la commande.
livraison 48 heures comme prévu et sans soucis.

Delphine R. 
France, 03/03/2020

Livraison rapide (commandé un dimanche reçu le mercredi)
Très contente de cette jambière, double scratchs donc ferme facilement et parfaitement, une taille parfaite que ce soit en circonférence qu en hauteur, nous en commandons une deuxième.
4 étoiles car commandé il y a peu donc nous verrons dans le temps si elle mérite la 5ème
Nos chiots se régalent !!!

Monique Spruit 
Nederland, 19/02/2020

Snelle levering, hartelijk dank!

Siska Vandamme 
Belgique/Belgie, 14/02/2020

Artikel: Flexi life gold
Onweerstaanbare smaak en geur (als je een hond bent)!
De recuperatie gaat sneller en precies iets meer uithouding dan voor het nemen van het supplement.
We blijven het gebruiken.

lucien georges 
Belgique/Belgie, 09/02/2020

Je voudrais juste dire que cet écusson est très beau mais que le Boxer ne peut plus avoir les oreilles coupées et que si possible vous pourriez en mettre avec les oreilles tombantes. Merci. A bon entendeur!!!

Tyson Jol 
United States, 07/02/2020

Awesome sleeves. Thank you

DANNY VAN LOO 
Belgique/Belgie, 04/02/2020

Gewoon correct, zoals het hoort, maar zoals je niet veel meer vindt .... Heel goede supplementen op natuurlijke basis voor de honden waar je echt resultaat mee boekt.

Monique Duizendstra 
Nederland, 04/02/2020

Alleen kortongcode die bij pskket in zat die kon ik niet aktiveren bij de tweede bestelling hrlaas.
Voor de rest top product en snelle levering

Angelique Dalhoeven 
Nederland, 04/02/2020

Artikel: Winterjas Etna
Hele fijne jas, winddicht en heerlijk warm.
Een aanrader!!!
En heel snel geleverd, top!

Anda Kalkhoven 
Nederland, 03/02/2020

Goede kwaliteit en ook snel bezorgd!

Christina Kjær 
Danmark, 30/01/2020

Great service and info from company. Fast delivery. Not the last time I will be shopping here :)

Nathalie Ribouchon 
Belgique/Belgie, 29/01/2020

Très satisfait

Alain Taïeb 
France, 29/01/2020

très sérieux et sympathique

Riccardo Bonino 
Italia, 29/01/2020

Ottimo servizio veloce ottimo materiale consigliato

Jellie de Haan 
Nederland, 28/01/2020

Mooi product en snelle levering. Perfect!

Robert Kuh 
Nederland, 28/01/2020

Alleged bestellingen snel en goed ingepakt afgeleverd

Astrid Duncker 
Nederland, 26/01/2020

Prima service en snel en correct afgeleverd.
Dank u wel!

Jan Willem Jansen 
Nederland, 25/01/2020

Prima product en zeer snel geleverd

Carla Willemsen-van Bakel 
Nederland, 24/01/2020

Prima product, snel ontvangen. Geweldige winkel met veel keus

Robert Kuh 
Nederland, 23/01/2020

Weer zeer snel geleverd perfecte service

Hansueli Beer 
Schweiz (German), Suisse (French), Svizzera (Italian), 23/01/2020

Hat ganz gut geklappt.

Michael Keller 
United Kingdom, 22/01/2020

hallo, tolle Bedienung, tolle Artikel, tolle Qualitaet und Preise ….nur einmal hatte ich ein Boetcher spezial bestellt und ein normales bekommen….

ansonsten Top!

Gruss Michael

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 21/01/2020

Topkwaliteit materiaal zoals altijd en indien een artikel om de één of andere reden niet voorradig is krijg je daar bijna onmiddellijk een bericht van. Kortom wie aktief is in de hondensport één adres "EURO JOE"

Nadia van Gucht 
Belgique/Belgie, 21/01/2020

Alles vlot en correct
Ben zeer tevreden

Robert Kuh 
Nederland, 21/01/2020

Snel en super geleverd

Jan Willem Jansen 
Nederland, 16/01/2020

Perfect! Niet alleen meegedacht bij een vraag, maar ook snel geleverd!

Véronique Rovenne 
Belgique/Belgie, 16/01/2020

Vêtement très confortable de qualité comme toujours excellente description du produit.Délais de livraison :très rapide

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 16/01/2020

Snel geleverd 👍👍

Ria Thomassen 
Nederland, 14/01/2020

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling en ik kreeg ook nog een kortingsbon.

Kathleen Beuls  
Belgique/Belgie, 10/01/2020

Snelle en correcte levering . Goede kwaliteit

Dan Balderson 
United Kingdom, 08/01/2020

As always, first-class service to accompany first-class products!

Comme toujours, un service de première classe pour accompagner des produits de première classe!

Zoals altijd, eersteklas service bij eersteklas producten!

Ap kloese 
Nederland, 07/01/2020

perfect

Martin Nothdurft 
Deutschland, 07/01/2020

Guter Service, im Onlineshop manchmal nicht ganz klar beschrieben, sonst alles gut

Marie-Noëlle Saudoyer 
Belgique/Belgie, 06/01/2020

très satisfaite du collier de dressage.

Dries De Sutter 
Belgique/Belgie, 03/01/2020

Snelle levering, als het voorradig is tenminste...

Karim Othman 
Belgique/Belgie, 31/12/2019

Top👍👌
Supersnelle levering en kwaliteit

Joaquín Millán  
Espana, 31/12/2019

Recibido el pedido hoy día 31 diciembre.
Todo correcto y satusfactorio
Gracias

Dirk Van Bruyssel 
Belgique/Belgie, 30/12/2019

Een goede keuze gemaakt van mijn bestelling en goed ontvangen.

Carmona Raul 
Espana, 30/12/2019

Muy buenas , estoy muy conforme con la compra y con la rapidez .Un poco caro el transporte .

Manuela Göschick 
Deutschland, 21/12/2019

Es hat alles super geklappt. Das Halsband ist wie erwartet super. Klare Kaufempfehlung..

Marie noelle Leprince 
France, 20/12/2019

Bonjour, 1ere commande est très satisfaite.merci

Eric Zenner 
Belgique/Belgie, 17/12/2019

Snelle levering. Wel iets duurder dan een ander verkooppunt.

Jean-Marie Ropert 
France, 13/12/2019

Au top, travail soigné, résultat à la hauteur de mes attentes, vraiment super.

Michael Murray 
United Kingdom, 12/12/2019

Very helpful and kept me updated.

willy janssen 
Nederland, 12/12/2019

geweldig zeer snelle levering kan vanavond all profiteren van de r x 4 bijtmouw bedankt euro joe

Frank Hiermann  
Deutschland, 11/12/2019

Gute Ware, schnelker Versabd

Andrew Ford 
South Africa, 11/12/2019

Service outstanding!!! Difficult to imagine how it could be improved.

Berlinda Van Roy 
Belgique/Belgie, 10/12/2019

Altijd goede service en snelle levering

DANNY VAN LOO 
Belgique/Belgie, 10/12/2019

Altijd correcte info, topproducten en correcte levering

Yves-Marie Béghin 
France, 10/12/2019

Première commande chez Euro-Joe.
Pleinement satisfait de la qualité des produits et de la rapidité de traitement de la commande.
Par contre les Transports GLS choisis pour l'expédition sont NULS !

Lianne Bolhuis  
Nederland, 06/12/2019

Goed product! Alleen dat er niet een beschrijving bij hoe je de haag in elkaar moest zetten...

wim kuipers 
Nederland, 05/12/2019

niks mis mee prima

gery martens 
Belgique/Belgie, 04/12/2019

bestelling zeer snel ontvangen in goede orde
met dank

Audrey Olivier 
France, 29/11/2019

Que du positif : la prix, la qualité, le délai de livraison et même un petit cadeau qui fait toute la différence !
je recommanderai sans hésiter.

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 21/11/2019

Supersnelle levering (vandaag besteld morgen geleverd) met de gekende topkwaliteit van EURO JOE,voor een scherpe prijs zonder in te boeten op kwaliteit.

Jeannette Kostense 
Nederland, 17/11/2019

snelle levering

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 16/11/2019

Beoordeling bestelling #13880 : opnieuw topkwaliteit zoals ik het gewoon ben van EURO JOE, met een onmiddellijke melding van een artikel dat tijdelijk niet beschikbaar was zodat ik mij niet ongerust moet maken over een eventuele langere levertijd. Nogmaals bedankt hiervoor en tot een volgende bestelling. Groetjes Patrick.

Jean-François PILLIAT 
France, 13/11/2019

Bonjour, cela doit être ma troisième commande et toujours super satisfait , conforme et rapide!
Merci!!!

Rini van Kaathoven 
Nederland, 13/11/2019

Mooi product en snelle levering. Perfect

Marinus Moerland  
Nederland, 08/11/2019

Snelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden. Jammer dat de verzendkosten zo ontzettend hoog zijn anders was het 5 sterren.

Gerard Duijfjes 
Nederland, 07/11/2019

Snel en efficiënt, zonder poespas uitstekend

Linda van der Hoek 
Nederland, 06/11/2019

Weer netjes en snel geleverd, top!

Joshua Onclin 
Belgique/Belgie, 06/11/2019

Prima in orde

Arthur Calbo 
Nederland, 01/11/2019

-
Correcte en adequate afhandeling van de bestelling van de EuroJoe jas "Etna".
Heb zelf een kleine verbetering moeten aanbrengen aan de jas.

Carlo Hossey 
Belgique/Belgie, 31/10/2019

Snelle en vlotte levering Top Euro-Joe !!!

Frank Bergevoet 
Nederland, 30/10/2019

Super service. En producten zijn van hele goede kwaliteit. Deze site is echt een aanrader👍🏻

Steven De Vusser 
Belgique/Belgie, 30/10/2019

prima feedback over vraag gekregen en 2 dagen later was he geleverd, top !

Daphné Courdioux  
France, 28/10/2019

Livraison parfaite et dans les temps. Satisfaite du produit acheté à savoir une veste de travail.

DANNY VAN LOO 
Belgique/Belgie, 25/10/2019

Top voedingssupplementen op natuurlijke basis waar elders geen aandacht aan wordt gegeven. Dikke vette aanrader waar je viervoeter zich ook beter mee zal voelen !! En correcte levering.

Dongchan shin 
South Korea, 15/10/2019

Thank you for your kindnese.
I'm always satisfied with the quality of the Eurojoe's goods.

Petre Calin 
Romania, 12/10/2019

Top Quality !

Michael Stalter 
United States, 12/10/2019

Great company to deal with!!!!!

Monique Greiveldinger 
Deutschland, 10/10/2019

Ich hatte die Futtertonnen bestellt und finde sie gut. Nur der Deckel ist irgendwie gewöhnungsbedürftig. Der schliesst sich schwer, zumindest habe ich noch nicht den richtigen Dreh raus, um ihn einfach auf respektive zu zu machen. Sonst erfüllt er seinen Zweck.

Jozee Segers 
Belgique/Belgie, 10/10/2019

Artikel: Musclo Canino
Heel tevreden over de bestelling.
Voor de tweede keer een doos musclo canino gekocht. Want dat heeft mijn hond echt wel nodig,ze staat nu gemakkelijker recht na een inspanning.Ik dacht wel aan een verzuring van haar spieren, waar dit middel dus goed voor werkt.

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 10/10/2019

Zeer snelle en correcte levering

Lore Vandormael 
Belgique/Belgie, 10/10/2019

Snelle, vriendelijke service!!

wilma van Putten 
Nederland, 30/09/2019

Levering is mooi op tijd. Telefonisch werden we netjes te woord gestaan en kregen we duidelijk antwoord op onze vragen.
Ook het mail contact is goed. Wij zijn erg tevreden.

guy nigot 
France, 30/09/2019

Excellent

Chris Fitzgerald 
Ireland, 27/09/2019

Very efficient and professional service. High quality merchandise .

Kellie McCaughan 
United Kingdom, 26/09/2019

Excellent, quick service. Thanks

Tamara Grognet 
Belgique/Belgie, 26/09/2019

Site super.
Commande facile, simple.
Jamais déçu des produits.

D.F. SPIJKER 
Nederland, 26/09/2019

Bestelling snel geleverd, prima prijs en zorgvuldig verpakt

Dorine Meert 
Belgique/Belgie, 26/09/2019

Zeer tevreden van het artikel...past uitstekend

Sylvain Raeymaekers 
Belgique/Belgie, 25/09/2019

goed materiaal, vlug geleverd

Carla Willemsen 
Nederland, 25/09/2019

Prima ketting en riem goede kwaliteit en lekker snel binnen

Linda van der Hoek 
Nederland, 05/09/2019

Super snel geleverd, zoals altijd!

Ute Reik 
Deutschland, 29/08/2019

Super schnelle Bearbeitung und Versand in ihrer Firma -nur gls hat lange gebraucht mit Zustellung

Joao Henrique Dummar 
Brasil, 27/08/2019

The products are very good quality. I'm proud to use eurojoe to train my dog

Patricia van Baarlen 
France, 25/08/2019

snelle levering, keurig verpakt. enige is dat ik niet heb kunnen ontdekken hoeveel gram het bijgeleverde maatschepje bevat.
De Flexilife gebruik ik nu een kleine week en zie nu al resultaat. Super tevreden!

Rachel S. 
Schweiz (German), Suisse (French), Svizzera (Italian), 19/08/2019

Excellent customer service and great products.

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 13/08/2019

Correcte levering , overzichtelijke website

Elske Klompmaker 
Nederland, 13/08/2019

Makkelijk bestellen en snelle levering. Duidelijke communicatie over de levertijden. Enige minpuntje, de website werkt niet heel goed op een mobiele telefoon.

Frank Bergevoet 
Nederland, 12/08/2019

Alles wordt netjes geleverd voor een goede prijs.
En alles tot nu toe is perfect. Zeker de moeite waard om de site eens te bezoeken

Sabine Duchesne 
Belgique/Belgie, 09/08/2019

Top ... correct en snelle levering

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 07/08/2019

Zoals ik gewoon ben van EURO JOE topkwaliteit materiaal waar ik NIETS heb op aan te merken, ik zou gewoon niets anders willen dan materiaal van bij jullie.

Anne Davies 
United Kingdom, 28/07/2019

French collar with handle has made such a difference to training my 8-month-old Malinois. Delighted with it & the speed with which it arrived. Thank you so much.

mady van britsom 
Belgique/Belgie, 25/07/2019

Tevreden, goed verpakt

Christele Brunesseaux 
France, 19/07/2019

Livré en un temps record. Produit d'excellente qualité. Merci

Tanya Perez 
Belgique/Belgie, 18/07/2019

Only improvement I would recommend that would make experience better for the customer is to give an approximate delivery date at the time of the placement of the order.

Thanks!

Sandra von Allmen 
Schweiz (German), Suisse (French), Svizzera (Italian), 15/07/2019

Vielen Dank,
sehr schnelle Lieferung

hj kalvenhaar 
Nederland, 04/07/2019

prima kwaliteit snelle levering. alles goed te vinden op de site.
Tevreden klant.

Kris Vandewalle 
Belgique/Belgie, 04/07/2019

Heel tevreden bestelling zondag geplaatst dinsdag pakketje afgeleverd

Thomas Steckler 
Belgique/Belgie, 03/07/2019

Uitstekend service!

Antonia Aichwalder 
Oesterreich, 03/07/2019

Ich bin sehr zufrieden. Bestellung wurde sehr rasch geliefert. In Produkt war nicht lagernd, ich wurde sofort über eine Alternative informiert.

Einzige Anmerkung: die Abbildung der Trainingsweste orange im Onlineshop ist schlecht. Die Farbe ist wirklich schön, kommt aber am Foto nicht so rüber. Alle anderen Farben entsprechen der Abbildung, nur die orange könnte besser sein.

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 03/07/2019

Snelle levering, topkwaliteit zoals ik het gewoon ben van "EURO JOE" de geleverde bijtmouw wordt al volop gebruikt en zoals beloofd wordt bij een "nylcot" mouw geen bijtsporen te zien.
Een toppertje! Bedankt.

Jan van Laar 
Nederland, 01/07/2019

Zoals van ouds. Goede en snelle levering van hoogwaardige producten.

Mmarian Koning 
Belgique/Belgie, 26/06/2019

Zou leuk zijn als er ook trainingvesten zijn met chihuahua afbeelding op en nog meer rasse
. Ook voor die prijs
S als de me belast boxer duitseherder en zo voorts

Gr MK

Mady Van Britsom 
Belgique/Belgie, 24/06/2019

Tevreden

Ivo Tielens 
Belgique/Belgie, 22/06/2019

super service

Iacob Daniela 
Romania, 19/06/2019

Top quality products !
Dana Iacob
Sara Dog https://www.sara-dog.ro/

Petra Hosumbek 
Deutschland, 17/06/2019

Beste Ware, schnelle Zusendung!

Kristof Valepijn 
Belgique/Belgie, 13/06/2019

Producten van top kwaliteit
snelle verzending en super praktisch dat je achteraf nog leveringsdetails kan wijzigen bij de bezorger

Willem Adriaens 
Nederland, 13/06/2019

Wij zijn heel tevreden klanten. Geen enkel probleem en snel. Wij zullen jullie zeker aanraden bij vrienden.

Carla Willemsen 
Nederland, 13/06/2019

Prima ketting netjes op tijd bezorgt zoals gewoonlijk

Jonas Stål 
Sverige, 12/06/2019

Homepage could benefit from a more up to date update, especially on the technical side.
Good customersupport, a bit hard to get in touch with sometimes.

A. Fdez. Prieto 
Espana, 05/06/2019

Materiales de máxima calidad, muy variadas opciones para adaptarse al entrenamiento de cada perro. Un servicio de atención al cliente y compra extraordinario.

Kevin Van ginneken 
Belgique/Belgie, 02/06/2019

Super service, Kwaliteitsvolle producten,overzichtelijke website. Supplementen besteld en via telefonisch contact een hele degelijke uitleg gekregen. Kortom top!!!👍

Franck Gambie  
France, 17/05/2019

Rien à redire, il raison très rapide et matériel de très bonne qualité

Brigitte Jenart 
Belgique/Belgie, 17/05/2019

Super rapide et très bien emballé bravo

Colette LEGRAND 
France, 17/05/2019

Bonjour
Bien reçu le colis, très bien emballé et dans les temps.

Ma commande correspond tout à fait à mes attentes. La laisse est parfaite.

Cordialement.

ROLAND DECOCK 
Belgique/Belgie, 17/05/2019

Service impeccable, articles conformes au site Internet merci

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 17/05/2019

Goede service en snelle levering

Thomas Steckler 
Belgique/Belgie, 16/05/2019

Uitstekend service, enkel het electronisch betaalsysteem kan beter.

saverio venturo 
Belgique/Belgie, 13/05/2019

Artikel: Musclo Canino
een pot musclo-canino

Michaela Honková 
Ceska Republika, 11/05/2019

Hi,
I would like to order pink vest in S with german sheppard. Is it possible? Thank you

John Stoffels 
Nederland, 30/04/2019

Ik moet het trainingsvest met eigen opdruk nog ontvangen maar het voorbeeld zag er erg gaaf uit.
Leuk een op een contact bij onduidelijkheden.

Benny Cuypers 
Belgique/Belgie, 30/04/2019

Alles was ok

Plez david 
France, 30/04/2019

Très bon site pour les chiens , très bon matériel ! Rien a dire !! délais de livraison respecté
Je recommande fortement !
Elevage Du Clos Des B.A De Salomé

Dirk K. 
United States, 30/04/2019

Donderdag besteld en vandaag bezorgd in de VS. Dit is mijn 2e order. Beide keren een refund gekregen (ik vermoed voor vat/btw). Top!
De laatste bestelling bestond uit 2 flacons vloeibaar schapenvet. Tot onze verrassing zat er een extra flacon bij!
De hond jeukt zichtbaar minder en ze vindt het nog lekker ook.

Michaela Mairle 
Deutschland, 29/04/2019

Super schnelle Lieferung und Ware von der Qualität einfach spitze

Carla Willemsen 
Nederland, 25/04/2019

veel keuze, prima kwaliteit, snelle bezorging en een goede service

Hennie Kotze 
South Africa, 17/04/2019

Very good service and fast delivery!

mady van britsom 
Belgique/Belgie, 15/04/2019

Snelle levering, ook de tekorten snel geleverd,proficiat doe zo verder,bedankt

Hans Hardeman 
Nederland, 15/04/2019

Goede en degelijke materialen en goed service.
En snelle levering.

Emmy Keizer 
Nederland, 11/04/2019

Artikel: Flexi life Forte
Snelle correcte levering. Hond doet het super op de supplementen met groenlipmossel. Aanrader!!

Emmy Keizer 
Nederland, 11/04/2019

Artikel: Flexi life Forte
Snelle correcte levering. Hond doet het super op de supplementen met groenlipmossel. Aanrader!!

Tamara Grognet 
Belgique/Belgie, 11/04/2019

Super site.
Matériel de qualité.
Je recommande.

Tanya Perez Echeverria 
Belgique/Belgie, 11/04/2019

Very good. Items requested not available, email immediately received with information and then order received as expected and in the delay proposed.

Marianne Van de Kerckhof 
Belgique/Belgie, 09/04/2019

Snel bezorgd, super.
1 item zal terug gestuurd moeten worden, omdat het kwalitatief niet voldoet.

evelien de bolster 
Belgique/Belgie, 09/04/2019

antislip leiband , goede kwaliteit en snelle levering

Gael Perrais 
France, 09/04/2019

un peu gros pour sa mâchoire un diamètre plus petit aurait été bien mais elle y arrive quand même elle a 10 mois femelle berger australien. Très bon produit elle l'adore.

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 28/03/2019

Snelle levering en de kwaliteit die ik gewoon ben van jullie (TOPKWALITEIT) die is er ook deze keer.
P. S. Bedankt voor de leuke attentie.
Tot de volgende. Groetjes Patrick.

Marcel van Raad 
Nederland, 25/03/2019

Fijne site om te zoeken met veel informatieve over de te kiezen producten.

Anja Den Hul 
Belgique/Belgie, 23/03/2019

Correcte afhandeling,snelle levering. Top

Ruth Blasco 
Espana, 22/03/2019

En mi caso, encargué pelota magnética azul soft e imán de verano. Én 4 días tuve el paquete en casa, a pesar de que huvo un problema con la empresa distribuidora. En cualquier caso, muy recomendable los productos!

Astrid de Waard 
Afghanestan, 21/03/2019

Snel bezorgd ondanks dat er een ingrediënt niet direct leverbaar was

evelien de bolster 
Belgique/Belgie, 19/03/2019

Men bestelling was op een goede termijn geleverd , maar ik ga ze wel moeten terug sturen want precies toch het verkeerde besteld . Ketting is te fijn , het zou een zwaardere moeten zijn .

Eddy Nijssen 
Belgique/Belgie, 19/03/2019

snelle service alles goed afgehandeld

Melissa Tupanwael 
Nederland, 19/03/2019

Superservice..! Zocht een mooi kado voor ons neefje en werkelijk binnen 24 uur thuisgeleverd, top!

Christian GRENEU 
France, 19/03/2019

Rapide et efficace, très pro

Luc Stalmans 
Belgique/Belgie, 19/03/2019

Snelle levering, kwaliteitsvolle produkten.

Christiane Spinette 
Belgique/Belgie, 18/03/2019

Très satisfaite

pierre saman 
Belgique/Belgie, 18/03/2019

zeer tevreden binnen 24 uur besteld en aan huis geleverd

Natasha CASTIAUX-GRITTEN 
Belgique/Belgie, 18/03/2019

Très bien! Beaucoup de choix, service rapide

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 18/03/2019

Correcte levering , mooie prijzen , leuk cadeautje 👍

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 18/03/2019

Correcte levering , goede prijs

Yves CARRE 
France, 18/03/2019

Livraison rapide, bon suivi de l'acheminement, sécurisation optimal pour le paiement , un seul bémol :avant de passer ma commande je vous ai contacté par courrier électronique pour avoir des précisions et j'attend toujours votre réponse !c'est pour cette raison que je ne vous met pas 5 étoiles pour votre site qui est excellent

Chris Van de Walle 
Belgique/Belgie, 16/03/2019

Artikel: Flexi Life Forte
Onze border collie heeft vooral startpijn, reeds verschillende jaren met betere en slechtere perioden. Na 2 weken inname flexi life forte, mankt hij nog slechts heel af en toe. Voor hem dus afdoend middel, ik bestel meteen 1 kg.

sylvie collet 
Belgique/Belgie, 08/03/2019

Service très rapide et large choix de tres bon produits

Christele GRENEU 
France, 04/03/2019

Site sérieux, commandes arrivées très rapidement, produits conformes à nos attentes, et service de livraison nickel, livreur professionnel et sympa.

mady van britsom 
Belgique/Belgie, 04/03/2019

Heel tevreden

lucy schulz 
Belgique/Belgie, 02/03/2019

topservice topmateriaal!!!!

Irma . 
Nederland, 02/03/2019

Snelle verzending, goede communicatie en super blij service!!!

Kees Kools 
Nederland, 01/03/2019

Super zeer snel en correct geleverd gewoon top

Wim Van ooijen 
Nederland, 01/03/2019

Snelle service

cornelius van der poel 
Nederland, 01/03/2019

netjes afgewerkt pakje keurig op tijd

sergio segura seguracan 
Espana, 22/02/2019

muy buena calidad en material y productos

Jérémie M 
France, 20/02/2019

Service rapide , produit de qualité et en plus une petite surprise en plus dans le colis , le top .

Kevin Cornelis 
Belgique/Belgie, 18/02/2019

Perfect op tijd geleverd.
Bestelling was correct verpakt + leuk extraatje voor de honden.

erika laros 
Nederland, 16/02/2019

snelle levering mooie spullen perfeckt

Cedric Cordier 
Belgique/Belgie, 12/02/2019

Très bon service et très rapide

Irene Wolf 
Belgique/Belgie, 12/02/2019

Perfecte on line aankoop, onberispelijke snelle levering.

Arijn Borzo 
Belgique/Belgie, 12/02/2019

Goede kwaliteit en een snelle service.

tamara de baets 
Belgique/Belgie, 12/02/2019

heel tevreden over mijn besteling de apporteerblokken staander

cyril gest 
France, 08/02/2019

Super!
Et en plus j ai eu quelques cadeaux!

Jolanda Heldoorn 
Nederland, 07/02/2019

Zeer tevreden

thierry verians 
Belgique/Belgie, 06/02/2019

super service de pro,enfin une entreprise sérieuse.
Félicitation et merci.

Tamara Grognet 
Belgique/Belgie, 06/02/2019

Jamais déçue de mes commandes chez vous.
Envoi rapide et soigné.

Je vous recommande autour de moi.

Marcel van Raad 
Nederland, 06/02/2019

De bestelling keurig op tijd ontvangen. Met een leuke attentie erbij. :-).

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 06/02/2019

De snelheid waarmee mijn bestelling geleverd werd kan niet beter, gisteren besteld vandaag geleverd, dat is top ! En de kwaliteit van de materialen is zoals we gewoon zijn van jullie "topkwaliteit". Bedankt en tot de volgende bestelling.

Thomas Renard 
Belgique/Belgie, 06/02/2019

Matériel de qualité, HS sprinter, Top-Matic etc....livraison ultra rapide. Super

Dongchan Shin 
South Korea, 06/02/2019

Thank you for your prompt response.
We look forward to more new products.

Ewa Andersson  
Sverige, 03/02/2019

Thanks for a very fast delivery! Awesome! 😀

Mathias Van riet 
Belgique/Belgie, 01/02/2019

Snelle levering,correcte cominicatie,super kwalitatief materiaal.

Ewa Andersson  
Sverige, 31/01/2019

Big thanks for a very fast delivery! I am more than satisfied!
Thanks again!

Adriana De Gast 
Nederland, 29/01/2019

Snelle service. Goede producten en een leuke verrassing😉

Reinhard Bors 
Oesterreich, 28/01/2019

Sehr zufrieden.

Griet Wils 
Belgique/Belgie, 26/01/2019

Geen slecht woord over Euro-Joe maar de levering via GLS is een ramp. Al twee keer gebeld, al twee keer tevergeefs naar de parcelshop gereden en de track&trace werkt niet. Dus ik ben nog altijd in blijde verwachting van het pakket.

Jan van Laar 
Nederland, 25/01/2019

Snelle en correcte levering. Zeer tevreden

philippe nadaux 
Belgique/Belgie, 24/01/2019

Artikel: Sjaaltje "camo"
merci de me remboursé les frais de port comme prévu au téléphone

Monique B 
Nederland, 23/01/2019

Super snelle en goede levering. Heel tevreden over de producten.

Bjarne Linthout 
Belgique/Belgie, 22/01/2019

Perfecte en snelle levering en zeer goede kwaliteit van het materiaal

Marjorie Magnant 
France, 22/01/2019

Exelle t matériel et livraison très rapide je recommande fortement

Mady Van Britsom 
Belgique/Belgie, 21/01/2019

Tevreden,over de ganse lijn

sCHNEIDENBACH Géraldine 
France, 21/01/2019

Bonsoir, dommage que le produit ne présente pas toutes les tailles !! A moins que cela soit momentané ?

Mario van der Laan 
Nederland, 21/01/2019

Snel geleverd, en exact zoals omschreven.

René Monteau 
France, 21/01/2019

beau produit et livraison très rapide

Wim Henderyckx 
Belgique/Belgie, 21/01/2019

Super ervaring, vlotjes kunnen bestellen en in detail weten waar je pakje blijft. Zelfs een tijd van levering. Waaauww!

Dempsey De Clerck 
Belgique/Belgie, 21/01/2019

helemaal tevreden van de producten ! :)

Petre Calin  
Romania, 18/01/2019

High quality !

Jan van Laar 
Nederland, 15/01/2019

Snelle en correcte levering. Zeer tevreden

Jessica Houet 
Belgique/Belgie, 14/01/2019

Rien à dire. Tout parfait

jean francois petiot 
France, 10/01/2019

Livraison rapide. Rien a dire, je recommande. Sérieux.

Ernesto Gomez 
Belgique/Belgie, 09/01/2019

este producto me pueden mandar 2 color negro y uno en color azul.

Callum Hyland Goodfellow  
United Kingdom, 09/01/2019

Fantastic.. after emailing them to change my order after I had placed it. They change it no problem and very friendly in doing so. I will definitely be ordering from them in the future

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 03/01/2019

Goede website , snelle levering , vriendelijk personeel en prijs kwaliteit een topper

Myriam Matagne 
Belgique/Belgie, 02/01/2019

Proactivité, rapidité, articles correspondent aux descriptions sur le site, qualité des articles

Dries De Sutter 
Belgique/Belgie, 02/01/2019

Prima service, snelle levering!

mireille veillet 
France, 28/12/2018

Bonjour, tout est très bien, je vous renvoie cependant le pantalon pour échange, car il y a un problème de taille. En effet, sur votre site, pour les tailles, les centimètres sont donnés pour le tour de hanche, or c'est là qu'est le problème, dans la réalité, il ne s'agit pas du tour de hanche, mais du tour de taille. Il y a une grande différence entre tour de taille et tour de hanche. Vous devriez corriger ce point afin d'améliorer votre site.
Pour ce qui est du boudin, il est PARFAIT !!!
Pour ce qui est des aimants, ils sont vraiment SURPUISSANTS, c'est extraordinaire. Un grand merci, je recommanderai votre site autour de moi.

Dominique DUERINCKX 
Belgique/Belgie, 27/12/2018

Comme d'habitude emballage impeccable, rapidité d'envoi
merci

Margrit Van Hoef 
Belgique/Belgie, 27/12/2018

Goed materiaal, perfecte service en snel geleverd. Kortom een aanrader!!

Aurelie Desoer 
Belgique/Belgie, 25/12/2018

Altijd heel tevreden!

Johan Verschueren 
Belgique/Belgie, 24/12/2018

Heel tevreden over het molentje.prima kwaliteit.

Magali Sacchetti 
France, 20/12/2018

Magnifique résultat.

Wil Hoogerhuis 
Nederland, 18/12/2018

prachtige bijttasjes, super snel geleverd!

Fabrice Wilkin 
Belgique/Belgie, 17/12/2018

Livraison rapide. Ils nous ont contacté rapidement pour nous signaler qu'un article été manquant et nous ont proposé d'envoyer le reste de la commande et de livrer le reste de la commande dès réception de la marchandises ou un remboursement pour ce qu'il manquait.
Société très sérieuse à conseiller à tout le monde.

mady van britsom 
Belgique/Belgie, 14/12/2018

Snelle. en correcte levering,top,doe zo voort

Jens Beliën  
Belgique/Belgie, 12/12/2018

zéér tevreden!

RACHEL GODFROY 
France, 05/12/2018

j'ai été très satisfaite de l'accueil reçu au téléphone et de la rapidité de la demande

Jan van Laar 
Nederland, 03/12/2018

Nog steeds heel tevreden over levering en service.

christian kloos 
Oesterreich, 29/11/2018

Passt Perfekt, schnelle Lieferung

ankie tiekstra 
Nederland, 29/11/2018

Product is prima, keurig verpakt en afgeleverd.

Angelique Jansen 
Nederland, 29/11/2018

Mooi product, goed verpakt, snel aangekomen

Edwin Bronswijk 
Nederland, 28/11/2018

Mijn bestelling in goede staat ontvangen

Annebel Maes 
Belgique/Belgie, 28/11/2018

Prima in orde.

Christel Peetermans 
Belgique/Belgie, 27/11/2018

Parfait!

hj kalvenhaar 
Nederland, 23/11/2018

alles prima. top.snelle levering.

Colum Donnelly 
United Kingdom, 21/11/2018

Very pleased with service

Mady Van Britsom 
Belgique/Belgie, 19/11/2018

Snelle en goede service en levering,dank u

Ted van Deukeren 
Nederland, 18/11/2018

Product voldoet zeer goed, snelle levering!

Cristel Mahieu 
Belgique/Belgie, 13/11/2018

Impeccable ! Super rapide ! Satisfaite de l'article à 200%. Correspond parfaitement à la demande.
Merci

Eelco van Tiel 
Nederland, 08/11/2018

Het product is zoals verwacht. Toppie.!!!

Groet, Eelco.

Jean-Luc Vassent 
France, 07/11/2018

Bonjour,
Je vous donne mon numéro de téléphone si besoin 0623300627

Linda van der Hoek 
Nederland, 03/11/2018

Alles weer netjes en snel afgehandeld en geleverd, top!

Juan Sarsanedas 
Panama, 30/10/2018

High quality products and service.

Owen Chiswell 
United Kingdom, 26/10/2018

Order hasn't arrived yet but I was so shocked by the speed of the dispatch! Ordered a Rex training vest in a mans small so hopefully it fits my frame and doesn't need too much adjusting. Can't wait to receive it!

Florian Leroy 
France, 24/10/2018

Produit de qualité et envoi rapide. Je recommande !

Erik van der Haas 
Belgique/Belgie, 23/10/2018

Verzendkosten belachelijk hoog

Marcel Meere 
Nederland, 22/10/2018

Super klantvriendelijk
Zeker een aanrader

Jan van Laar 
Nederland, 22/10/2018

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Maxime BRUNET 
France, 22/10/2018

3/5 uniquement car malgré une préparation de la commande très rapide, la livraison par GLS n'est toujours pas en cours ce lundi pour une commande effectuée jeudi.

Edwin Florens 
Belgique/Belgie, 18/10/2018

vlugge levering en producten van top kwaliteit

Friedrich Lehmann 
Deutschland, 17/10/2018

Schnelle Lieferung, gute Qualität.

Bonny Joos 
Belgique/Belgie, 17/10/2018

Mooie en overzichtelijke website , goede opvolging van de bestelling

Davy Baton 
Belgique/Belgie, 17/10/2018

Top materiaal van goede kwaliteit en gemaakt met kennis van zaken.
Snelle en correcte levering

nathalie ribouchon 
Belgique/Belgie, 17/10/2018

super service

godelieve van de walle 
Belgique/Belgie, 16/10/2018

top snelle levering

Dries De Sutter 
Belgique/Belgie, 16/10/2018

Vlotte service, netjes verpakt!

Mady Van Britsom 
Belgique/Belgie, 16/10/2018

Snelle en goede service en levering, hartelijke dank

robert geerlings 
Belgique/Belgie, 16/10/2018

goede service goede spullen

Paul Waegeman 
Belgique/Belgie, 05/10/2018

Snelle levering , top materiaal. merci.

Sigrid Bonnier 
Belgique/Belgie, 05/10/2018

Top site!

Robert Douterloigne 
Belgique/Belgie, 05/10/2018

Bedankt voor de snelle service! Ik heb juist de bestelling ontvangen en ben zeer tevreden met het product. Gezien het prima kwaliteit is heb ik onmiddelijk een tweede trainingsvest besteld. Het is echt een heel mooie vest en zit als gegoten, DANKJEWEL voor desnelle service en het vertrouwen!

Evy Dupont 
Belgique/Belgie, 05/10/2018

Super tevreden zoals altijd!!

Jan Van Doninck 
Belgique/Belgie, 23/01/2018

Goede en snelle service. Nalevering ook in orde. Bedankt.

Iannique Lambert 
Belgique/Belgie, 13/01/2018

Zeer snelle correcte levering.

Henry Beuks 
Nederland, 07/01/2018

Als vanouds snel geleverd en de geleverde Dogtra antiblafbanden werken perfect.

Gerry De Haan 
Nederland, 31/12/2017

Snelle levering. Topservice

Petra Dijkstra 
Nederland, 28/12/2017

Vondt hem een beetje dun.hoop dat die sterk genoeg is voor me hond bordeauxdog..
vriendelijke groet petra

Irene Sloof 
Nederland, 15/12/2017

Bedankt snelle service top 👍

Michel Forthomme 
Belgique/Belgie, 08/12/2017

Rapide et efficace. Courriel pour livraison efficace.

Evert GHSV Voorthuizen 
Nederland, 28/11/2017

heel goed

Caroline Van Dender 
Belgique/Belgie, 28/11/2017

Ik vind dat julie exstra informatie geven en de klanten bijstaan met hun keuzen zodat ze een juiste bestelling kunnen plaatsen. De levering is ook heel goed snel en correct.

Patrick Mincheneau 
France, 24/08/2017

Super produit adapté pour le travail du chien. Livraison décalée et colis défoncé pour pouvoir le mettre dans boîte aux lettres

Sharon Vercaemer 
Belgique/Belgie, 24/08/2017

Zeer klant gericht en vriendelijk. Duidelijke site en vlugge verzending

Jo VANDUEREN 
Belgique/Belgie, 22/08/2017

In de online catalogus staat de top matic technic ball afgebeeld doorregen met twee knopen (touw). Bij levering is hier niets van te merken, jammer!

Marc Herry 
Belgique/Belgie, 20/08/2017

Beau choix de produits, je nai trouvé que chez vous le produit que je cherchais. Livraison rapide.

Gaetan Verstringe 
Belgique/Belgie, 18/08/2017

Goeie site Overzichtelijke bestelling en service achteraf Top

Veronique Van Laethem 
Belgique/Belgie, 14/08/2017

Top service, bonne communication et toujours de qualité!!

georges makarof 
France, 08/08/2017

bien reçu, dans les temps prévus

Violette Faivre 
France, 08/08/2017

Super opérationnel, grande efficacité et surtout serviable et très gentil. Très bon produit

B N 
Belgique/Belgie, 04/08/2017

Produit livré rapidement et conforme. Emballage de bonne qualité.

pascale dutheil 
France, 27/07/2017

Un produit un peu particulier qui necessitait quelques semaines dattente mais je ne suis pas déçue. Cest parfait et la communication avec eurojoe est excellente. Je recommande.

Anne Van Daele 
Belgique/Belgie, 18/07/2017

super satisfaite du produit , de la rapidité de livraison et du service.

Michel Forthomme 
Belgique/Belgie, 13/07/2017

Matériel impeccable. service livraison super

Pascale Roekaerts 
Belgique/Belgie, 13/07/2017

snelle levering, tevreden klant!

Pascale Roekaerts 
Belgique/Belgie, 06/07/2017

snelle levering, tevreden klant!

Gaetan Verstringe 
Belgique/Belgie, 06/07/2017

Goeie site Overzichtelijke bestelling en service achteraf Top

Ruud Bloemenda 
Belgique/Belgie, 06/07/2017

Perfecte en snelle afhandeling van mijn order

Angélina DUMAS 
France, 04/07/2017

Produit de qualité correspondant au descriptif. Service livraison rapide. Je recommande sans hésitation

N.M. de Jong 
Nederland, 04/07/2017

Fijn snelle levering. Prima service ook via GLS levering. 5 Sterren

Patty Princen 
Belgique/Belgie, 01/07/2017

Een groepsbestelling geplaatst voor mijn klanten. Iedereen ontzettend tevreden over de artikelen en de snelle aflevering. Omwille van de verzendkosten, groeperen wij onze bestellingen, dus er zullen er nog volgen.

Wil Hoogerhuis 
Belgique/Belgie, 30/06/2017

super snelle levering!

Jean Naveaux 
Belgique/Belgie, 29/06/2017

envoi dans le délais prévu magnifique

Marc Vuillot 
France, 29/06/2017

Jai commander des boudins et un fouet super produit et livraison rapide

Paul Cleppe 
Belgique/Belgie, 29/06/2017

De bestelde producten werden heel snel geleverd en zijn van topkwaliteit . Volledig tevreden .

Jane Stout 
Nederland, 25/06/2017

stond een foutje op de website waardoor ik verkeerde bestelling kreeg maar na 1 telefoontje is dit onmiddellijk kosteloos hersteld dus Top !!!!!

Petra Renken 
Nederland, 23/06/2017

een super mooie en praktische bodywarmer !!!!

Martine ROMAIN 
France, 21/06/2017

Livraison dans les temps et produits conformes à mes attentes. Sérieux de toute léquipe.

Marc Kerremans 
Belgique/Belgie, 19/06/2017

Bedankt voor de snelle afhandeling, super product. Tot nog eens.

Anne Mercie 
Belgique/Belgie, 19/06/2017

Snelle service !

Jeremie Manfredi 
Belgique/Belgie, 18/06/2017

Bon produit , bonne réactivité et livraison au top

Danny Lemmens 
Belgique/Belgie, 14/06/2017

Snelle respons op bestelling, goed verpakt en op tijd geleverd.

Peter Van Mieghem 
Belgique/Belgie, 13/06/2017

Weer supersnelle levering top service

Patty Princen 
Belgique/Belgie, 12/06/2017

Gemakkelijke webshop, snelle levering. Super tevreden.

Hubert Tomadesso 
France, 09/06/2017

Livraison rapide sans problèmes

Peter Van Mieghem 
Belgique/Belgie, 09/06/2017

Halsband (prikband) besteld en geleverd zoals beloofd..Perfecte maat,goede kwaliteit en nu ook plezier voor hond en baasje om te genieten van wandelingen..Vaak negatieve gedachten van mensen dat het schadelijk zou zijn voor een viervoeter maar is helemaal flauwekul..Onze lieverd is nu veel kalmer en wandeld mooi met ons mee zonder zichzelf te wurgen.Missie geslaagd !!

Patrick André 
Belgique/Belgie, 30/05/2017

tres bon produit,qualité irreprochable, service rapide et soigné.aucun problemes de livraisons,paiement facile et sur!!!! a recommandé pour le serieux travail accompli merci.

Rachel Strijbos 
Belgique/Belgie, 30/05/2017

Snelle en goede levering. Vriendelijke, snelle en duidelijke info voor en na levering. Helemaal top!

Akis Van Hauta 
Belgique/Belgie, 29/05/2017

Snelle levering en kwaliteit van de producten

Henry Beuks 
Nederland, 22/05/2017

Snel en betrouwbaar!

Jean-bernard picavet 
France, 19/05/2017

Livraison rapide Produits conformes à mes attentes jolie laisse en cuir coussin de mordant special jute : ok

Peter Leeman 
Belgique/Belgie, 09/05/2017

Bedankt voor jullie vriendelijkheid en snelle service. Top !!!!!!!

Martine Vanschoor 
Belgique/Belgie, 07/05/2017

Je suis très satisfaite de vos services

Pascal Daniels 
Belgique/Belgie, 26/04/2017

Snelle levering, correct

Dave Schiks 
Deutschland, 21/04/2017

Zoals altijd prima service, ook deze keer weer

Els Holvoet 
Belgique/Belgie, 23/03/2017

Weer een tevreden klant !

Sabine Schümer 
Nederland, 10/03/2017

Goede info, service en snel thuis!

Gabrielle Van Der Voorde 
Belgique/Belgie, 09/03/2017

Heel goed product ! komt niet los en werkt zeer doeltreffend. Is mooi en stevig ! Super !

Iris van Mechelen 
Espana, 08/03/2017

Zeer tevreden. Meteen geholpen, en alles meteen opgelost. Echt een top zaak, en super kwaliteit ook.

Patrick Spelde 
Nederland, 28/02/2017

Top!

Will van Vrouwerf 
Nederland, 23/02/2017

Ook nu weer een super snelle levering.

Annelies Verachtert 
Belgique/Belgie, 23/02/2017

Super Service. Zaterdag besteld, maandag telefonisch nog een aanpassing gedaan. Vlotte, vriendelijke bediening. Tip: een cadeautje (snoepje) voor onze viervoeter zou leuk zijn :-)

Frank Matthys 
Belgique/Belgie, 17/02/2017

Geachte, zoals gewoonlijk ben ik zeer tevreden van jullie service ! Bedankt voor de fijne samenwerking !!!

Will van Vrouwerf 
Nederland, 15/02/2017

Supersnelle levering, een voorbeeld voor andere webshops.

Marijke Van Sluijs 
Nederland, 11/02/2017

Kwaliteit is zelfs beter dan verwacht!

Tatjana Lezy 
Belgique/Belgie, 08/02/2017

Zeer tevreden over de service en ook van mijn bestelling..deze is goed en juist geleverd.

Tatjana Lezy 
Belgique/Belgie, 06/02/2017

Super service. Vragen worden direct beantwoordt en bestelling ook super

Guy EUVRIE 
France, 03/02/2017

Super rapidité. Merci

Anne Dutrievoz 
France, 03/02/2017

tjs parfait :) rapide , efficace, tres bonne qualite

Jessica Houet 
France, 03/02/2017

tjs parfait :) rapide , tres bonne qualite

Anne Dutrievoz 
Belgique/Belgie, 03/02/2017

tjs parfait :) rapide , efficace, tres bonne qualite

Jolanda De Jong 
Nederland, 02/02/2017

Super service snelle levering.

Cathy Derudder 
Belgique/Belgie, 31/01/2017

super de super produit bonne qualité

Hans van Dingenen 
Nederland, 28/01/2017

prima service , zeer goede kwaliteit producten , ik had een jaar geleden ook jas van euro joe besteld , model rocky . nog eentje er bij besteld voor mijn vrouw .

Patrice RAMPON 
France, 26/01/2017

Très satisfait du produit. Livraison rapide . Site très complet et sérieux. Je recommande ce site

Robert Douterloigne 
Belgique/Belgie, 25/01/2017

Juist de bestelling ontvangen en heel blij wat lang moeten wachten door dat het bestelde artikel niet in voorraad was maar het is de moeite om te wachten heel tevreden met de broek goede kwaliteit

Philippe POLUS 
Belgique/Belgie, 25/01/2017

Facile, efficace, rapide et excellente qualité.

Alexandra De Caluwe 
Belgique/Belgie, 21/01/2017

Vlotte service. Materiaal tijdig geleverd.

Sandra Coufreur 
Belgique/Belgie, 21/01/2017

Super snelle levering van mijn bestelling. En snelle reactie op mijn vraag eerder per mail... Top

Fred Roest 
Nederland, 11/01/2017

Top service K9 handschoenen besteld 1uur later al opgestuurd

Dominique ROUBAUD 
France, 30/12/2016

Merci pur votre promptitude et votre sérieux. Tout était nickel. Site à recommander pour son sérieux .

Dinh La 
France, 21/12/2016

Etonné de la rapidité de livraison, article très solide et répondant à me attentes

Marion Overbeek 
Nederland, 17/12/2016

Het weekend besteld, maandagochtend is de boel verzonden naar Nederland, en dinsdag had ik het al binnen. Super snel!

Mila Kerkhove 
Belgique/Belgie, 10/12/2016

Super service. Vlotte bediening en met mijn vragen werd ik direct geholpen.

Olivier Cornec 
Belgique/Belgie, 02/12/2016

Super rapide , que des bons produits que du plus , continuez comme ça.

Lysianeh Carpentier 
France, 29/11/2016

Super produit, livraison rapide.

Anne Dutrievoz 
Belgique/Belgie, 21/11/2016

Super , rapide efficace, bon produit et à l ecoute du clien

Gill Nichas 
South Africa, 17/11/2016

Great service and great product.

Sofie Meert 
Belgique/Belgie, 15/11/2016

Zondagavond besteld en dinsdagvoormiddag al geleverd. Topservice!!!

Viviane de Geest 
Belgique/Belgie, 12/11/2016

zondag besteld en vandaag woensdagmorgend reeds in huis. Zeer goede service!!

Nathan Parker-Kiamil 
United Kingdom, 08/11/2016

Was good over all no problems

Christel van der Weijden 
Nederland, 08/11/2016

Supersnelle en nette bezorging

Gareth Botha 
South Africa, 07/11/2016

Absolute service excellence and great customer care!

Patrice Klock 
France, 06/11/2016

Je confirme les avis de Colette MARTINEZ et Tessa KLEIN.

Enrico Valle 
Italia, 04/11/2016

Excellent service.

Virginijus Klimavicius 
Latvija, 03/11/2016

Very good service and communication.

Nick Couwelier 
Belgique/Belgie, 03/11/2016

Topmateriaal en super service !!

Mario de Caluwé 
Nederland, 30/10/2016

Zoals altijd heel tevreden over jullie service. Doe zo voort!!!!!

Tessa Klein 
Belgique/Belgie, 28/10/2016

Ravie de ma commande arrivée rapidement !!! Service rapide et qualité !

Jantina Van Den Berg 
Belgique/Belgie, 28/10/2016

Super snelle aflevering van mijn bestelling.

Mario Carvers 
Belgique/Belgie, 28/10/2016

zenekik content over de service !!

Reginald Saker 
United Kingdom, 27/10/2016

Very good service.

Len Brion 
Belgique/Belgie, 26/10/2016

Ketting was niet in voorraad, en hadden beloofd vanaf de ketting terug in voorraad was ze deze gingen opsturen zn mij ix gingen laten weten, beloftes zijn nagekomen, en ketting is onderweg Super content, super service! En kwaliteit producten Top! Doe zo verder!
Groeten len

George Karavis 
Kenya, 16/10/2016

Excellent Service and clear communication. I use the products since 2000 and keep working with them as are the one of the best in the market.

Jurgen Adriaensen 
Belgique/Belgie, 15/10/2016

Prima op de hoogte gehouden toen product niet voorradig was en snelle levering.

John Moutsialis 
Ellas or Ellada, 29/09/2016

Exelent service fast shiping. Thanks Sabanis Dog Trainig Center

Julie Lonneux 
Belgique/Belgie, 28/09/2016

Toujours très satisfaite de mes commandes et très rapide

Colette Legrand 
France, 22/09/2016

Commande reçue rapidement, conforme à mes attentes. Merci.

Petra Van Yperzele 
Belgique/Belgie, 14/09/2016

Toffe website! Telefonisch contact opgenomen, was verbaasd over de uiterst professionele uitleg over het gevraagde product. Ik heb de Tic zero broek gelijk besteld!!

Nathalie Sterckx 
Belgique/Belgie, 11/09/2016

Amai, super wat een service :)

Mireille Noppe 
Belgique/Belgie, 06/09/2016

Super levering! Gisteren besteld, vandaag al binnen!
Groetjes Mireille

Iris Cultiaux 
Belgique/Belgie, 06/09/2016

De producten zijn van top kwaliteit. Enkel de verzendkosten kunnen veeel goedkoper

Olivier Cornec 
France, 02/09/2016

Nickel et super rapide en plus que du ++++++
B&C Collection
Bionic
Chuckit
Dogtra
Euro Joe
Euro Joe Pharma
Fruit of the Loom
Regatta Professional
HS Sprenger
Starmark
Top Matic
Onze gegevens:
Euro Joe BVBA
Kleine ravestraat 3
8890 Moorslede
België

Tel : +32 51 78 04 38
Mob : +32 475 40 85 53
Fax : +32 51 58 38 97
e-mail : info@euro-joe.com
BTW: BE-0675.710.512
Openingsuren winkel:
Wij hebben ook een winkel waar u vrij kan langs komen om alle producten te bekijken.

OPENINGSUREN
Van maandag tot zaterdag:
10:00 - 12:00 || 14:00 - 18:00
Gesloten op zon- en feestdagen

Wenst u op de hoogte te blijven van onze producten, nieuwtjes en promoties?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.
Naam
Emailadres
 
Media:
Facebook - Euro JoeTwitter - Euro JoeYoutube - Euro Joe
Betaalmethoden:
PayPal MasterCard Visa Bank transfer Bancontact / Mister Cash iDeal Cash Euro Safe Shop
 

 
edit afsluiten