0

Beoordelingen

1241 beoordelingen
Gemiddelde score van 4,7 sterren

Kjell Eriksson 
Sverige, 19/07/2022

Thanks for 1 box instedd of Two and one Sendinginstedd of Two and It was as good as it could bee Thanks

Joyce Schreuder 
Nederland, 15/07/2022

Bestelling was netjes en snel geleverd.

Elpida Sachpazidou 
Ellas or Ellada, 14/07/2022

Great variety of products. My order was shipped right away. The only thing I would change is when you type something on the search option it comes up as titles of the products instead of pictures.(I just find pictures more helpful I didn’t have any problem using the website it was really easy to navigate)

Marian Vd Jagt  
Nederland, 14/07/2022

Top

Henri Meerveld 
Nederland, 13/07/2022

👍👍

Farishta Niz 
Nederland, 12/07/2022

Altijd een snelle levering, veel keus mogelijk! Ben er blij mee:)

Nancy Taeymans 
Belgique/Belgie, 11/07/2022

Aangename en overzichtelijke website met veel informatie over de produkten, van bestelling tot en met verloopt vlot en snel

Stephane Wielfaert 
Belgique/Belgie, 07/07/2022

Articles de qualit" et livraison rapide !

sylviane batardy 
Belgique/Belgie, 06/07/2022

commande reçue rapidement

Hans Vollenbroek 
Nederland, 05/07/2022

top en snel geregeld😉👍

Engel Natuursteen 
Nederland, 04/07/2022

Bedankt voor de producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levertijd.

Diane De Gruyter 
Belgique/Belgie, 03/07/2022

Snelle service en goede kwaliteit

Manu R 
Espana, 01/07/2022

Todo correcto

Juan Guillermo Perez 
Chile, 01/07/2022

Máxima calidad en sus productos y servicios

Jolande Bax 
Nederland, 01/07/2022

Prima site, snelle en keurige levering.

Diane De Gruyter 
Belgique/Belgie, 01/07/2022

Snelle service en goede kwaliteit

A Donselar  
Nederland, 01/07/2022

Goede kwaliteit.

Evelyn Van der Vennet 
Belgique/Belgie, 01/07/2022

Zeer tevreden. De bestelling de volgende dag al ontvangen. Is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt !

William Delfosse 
Belgique/Belgie, 28/06/2022

Toujours un service au top et des produits de qualité.
Même si il y a eu un soucis de livraison, la société euro joe a fait preuve de bonne foie en me renvoyant l'article dans les trois jours suivants.
Merci encore
William

Dongchan Shin 
South Korea, 28/06/2022

I'm always looking forward to it and I'm satisfied

Iván Melenchón Serrano  
Espana, 24/06/2022

Tardaron varios días en enviar la compra, pero todo correcto :-)

Nick Daems 
Belgique/Belgie, 23/06/2022

Goede service
Snel geleverd en zeer goede materialen en kwaliteit
Top

Gaby G 
Nederland, 22/06/2022

Zeer vlotte levering van de spullen.
Artikelen voldoen aan de verwachting

Mik MATTOT 
Belgique/Belgie, 22/06/2022

bien reçu mon colis

veronique de smet 
Belgique/Belgie, 19/06/2022

Kledij is van zeer goede kwaliteit, altijd zeer snelle levering.

Fernando Rincón López  
Espana, 19/06/2022

Todo el material de buenísima calidad y todo perfecto muy responsables, me gusta muchísimo, Gracias

Sabrina Vandeplassche  
Belgique/Belgie, 18/06/2022

Mijn bestelling komt maandag aan
Het zal wel in orde zijn
De blauwe lis was niet voorradig
Jullie hebben direct contact opgenomen voor ander kleur
Vlotte service

Elizabeth Murphy 
Ireland, 14/06/2022

Bought a selection of Sekelbos Perches for my Parrots. I absolutely love this wood and could only get it once here in Ireland. They love to pick at the outer layers of it and fiddle with the cotton strings on one type of perch.
Excellent website, good prices, communicated a short delay, fairly prompt international delivery, overall delighted with it.
Will come back buy a few more while I can !

S Sardijn 
Nederland, 13/06/2022

Zeer tevreden. Wordt netje geïnformeerd over je bestelling.
Erg klantvriendelijk.
Alles netjes op tijd thuisbezorgd.

Manu R 
Espana, 13/06/2022

todo bien

Nancy Taeymans 
Belgique/Belgie, 13/06/2022

Produkten zijn van top kwaliteit, snelle levering, 1 van mijn favorite web winkel

a h 
Belgique/Belgie, 12/06/2022

Snelle en verzorgde levering

Tom Driessens  
Belgique/Belgie, 11/06/2022

Snelle en vlotte service.
Bedankt voor de snelle levering.

Martine Ceuppens 
Belgique/Belgie, 11/06/2022

Duidelijke communicatie, zeer snelle levering

Myriam De Graef 
Belgique/Belgie, 11/06/2022

borduursel(herdershond) is zeer mooi gedaan bedankt voor de goede service

Thomas Pauwels  
Belgique/Belgie, 11/06/2022

Super, matos de qualité et service nickel, livraison rapide

Mohamed Abdelmiguid  
Deutschland, 11/06/2022

Schnelle Service und gute Preise

Danny Corstjens 
Belgique/Belgie, 11/06/2022

Goede kwaliteits producten. Goede service en snelle levering. Doe zo verder.

Linda Paessens 
Belgique/Belgie, 08/06/2022

Snel en Goed!

ilse wittevrongel 
Belgique/Belgie, 05/06/2022

snelle levering; goede kwaliteit

I N 
Nederland, 05/06/2022

Super! Zeer vriendelijk, attent en betrokken medewerkers.

Me and my friend Brakel 
Belgique/Belgie, 28/05/2022

correcte snelle levering

Linda Paessens 
Belgique/Belgie, 27/05/2022

Heel tevreden. Vlugge verzending, goede kwaliteit, netjes verpakt.
Vriendin wil er ook 1tje 👍🏻

herbert cuppens 
Belgique/Belgie, 27/05/2022

Parfait !!!!!!!!

gilbert/lucienne LAMBOUR 
France, 27/05/2022

Bonjour
très satisfait de la commande préparation et emballage soigné c'est ma première commande chez vous conseillée par un ami et je suis très satisfait je ne manquerai pas de vous recommander merci

Lea Chapelat 
France, 27/05/2022

Livraison rapide.
Harnais d'excellente qualité, je ne regrette pas, les attaches sont vraiment très sécurisées.

Training k9 avalos 
Chile, 24/05/2022

Excelente equipamiento, muy buen servicio.

Jurgen Suurmeijer 
Nederland, 22/05/2022

Producten en levering naar tevredenheid. is het ook mogelijk om per e-mail de factuur te ontvangen?

Michel VAN DAMME 
Belgique/Belgie, 19/05/2022

reçu rapidement, emballage impeccable, trés content du service a recommander

Nancy Taeymans 
Belgique/Belgie, 17/05/2022

Aangename webshop
Snelle levering, goede kwaliteit

Karin Van Broeck 
Belgique/Belgie, 17/05/2022

Altyd topservice

Nathalie GLAVAC 
France, 17/05/2022

Super matériel et livraison rapide.

M Rosa 
Afghanestan, 16/05/2022

top!

Jessica Kuper 
Nederland, 16/05/2022

Top halsband. Keurig verzonden. Ik ben zeer tevreden.

peter blommaerts 
Belgique/Belgie, 16/05/2022

Mooie stevige producten,
Het nylon tactical harnas is zeer stevig, in de maat M past het met alles op het kleinste onze bull Terriër van 7 maand net. Ideaal dus. Met de politielijn is het eveneens fijn wandelen. Tot slot is het bijtkussen bull Terriër proof.
Top.

Christophe Jannoray  
France, 16/05/2022

Tous c’est très bien passé rapide,livraison top.
Qualité.
Aucun retour possible, juste une chose
Livreuse pas très simpa.
Aucun sourire mais sinon super et pour info la société de livraison m’a demandé déjà ma réaction ( j’ai transmis.)

marieke Zoutendijk 
Nederland, 16/05/2022

Supersnelle levering en prima producten!

Patricia Sierpinska 
Belgique/Belgie, 16/05/2022

Heel tevreden!

Alessandro Ducci 
Mauritius, 16/05/2022

Very well followed up by email, excellent service and fast delivery. Would definitely recommend this to all dog lovers, such a big variation of dog training material! I was able to find everything I need in 1 place! Kudos to this company! I’m coming back :)

STEVEN BIRKBECK 
France, 16/05/2022

The HARD "Bumpy Tug" has been man most successful training aid. I have had two so far - they last about a year before the fabric begins to soften. I need a third.

Henk Smalbraak 
Nederland, 11/05/2022

Top kwaliteit, snelle levering, duidelijke website, goede communicatie

Eric L'hommelet 
France, 06/05/2022

Bon matériel de qualité correspondant à mes attentes.
Et livré à date prévue.
Je recommande

Arturas Kild 
Lietuva, 05/05/2022

Last year i was participating on FB Easter quiz and won a voucher and we odered some equipment for tracking, so it forces me to push forward our trainings and we got closed IGP1 with eastern european shepherd. This year we won again 100 eur voucher and guess what , we continue for IGP2 as i odered aportel 1kg and some tugs for my little one girl too, thank you, tugs are perfect and strong. Wish you all the best.

Catherine L'HOMMELET 
France, 30/04/2022

Livraison au top même plus tôt que prévu.
Matériel impeccable.
Bravo à l'équipe

Jimmy Anseeuw  
Belgique/Belgie, 29/04/2022

Perfecte , snelle levering!

Matthias Schlögl 
Oesterreich, 29/04/2022

Super gut!!!!

Dennis Olaerts 
Belgique/Belgie, 29/04/2022

Tactical harnas is van zeer degelijke kwaliteit. En snel geleverd.

Dominique Duerinckx 
Afghanestan, 29/04/2022

Toujours contente de vos produits et votre réactivité

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 28/04/2022

Deze bestelling had redelijk wat vertraging, door leveranciers problemen, altijd op de hoogte gehouden geweest van verdere vertragingen of nieuwe lever datum.
Dit alles doet niets af aan de kwaliteit van de gebruikte materialen, gewoon TOP zoals ik gewoon ben van Euro Joe.

Gabriel San Miguel 
France, 28/04/2022

Harnais aux top

Pascal Delbruyere 
Belgique/Belgie, 28/04/2022

rapide, sérieux, bonne qualité

Kerstin Wallerer  
Deutschland, 21/04/2022

Die Halsbänder sind echt super. Das einzige was etwas irritiert sind die Größenangaben. Die sind unklar teilweise.

J W krijnse locker 
Nederland, 19/04/2022

Snel en compleet geleverd. Ook op vragen via mail is adequaat greageerd.

Armando Schmidt 
Deutschland, 19/04/2022

Top - sehr schnell und alles OK:

Elly Van Bael 
Belgique/Belgie, 18/04/2022

Zeer tevreden over de snelle levering en goede producten

Govaerts Willy 
Belgique/Belgie, 18/04/2022

Correcte levering van het gevraagde product

Bruno Klich  
Belgique/Belgie, 18/04/2022

Un super service, et du matériels de qualité.

Samantha L. 
Nederland, 17/04/2022

Artikel: Flexi life Forte
Hele fijne poeder die er voor heeft gezorgd dat ons oudje weer beter ging lopen. Nu besteld voor onze andere hond die ook een dagje pider wordt.

Kerstin Wende 
Deutschland, 17/04/2022

Schnelle Lieferung, sehr freundlicher Kontakt .

Frank Meyer 
Deutschland, 17/04/2022

Super alles bestens

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 17/04/2022

Topkwaliteit hondensport materiaal, snelle levering en goede prijs /kwaliteit verhouding.

Legrand Wendy  
Belgique/Belgie, 16/04/2022

Top

Charles Dufornee  
Nederland, 16/04/2022

Pakket is prima bezorgd en was compleet

Nathalie Glavac 
France, 16/04/2022

Efficace,super matériel.

Sebastien REBERGUE 
France, 16/04/2022

Au top

Viviane De geest  
Belgique/Belgie, 16/04/2022

Heel tevreden alleen was er een bepaald product niet had speciaal twee stuks besteld.Voor de rest vlugge levering met de juiste producten.Het contact was ook in orde ook de terug storting van de producten die er niet waren.

Johnny Van Broeck  
Belgique/Belgie, 16/04/2022

Snelle levering, prima ringlijn van hoogwaardige kwaliteit. Super tevreden

Barbara Massolo 
Italia, 16/04/2022

Top quality

Tommaso Da Villa 
Italia, 16/04/2022

Best of all

Karin Van Broeck 
Belgique/Belgie, 16/04/2022

Top zoals altyd. Finley is er superblij mee

Kaled LOUCHENE 
France, 16/04/2022

Toujours aussi satisfait, tant par la rapidité de traitement de la commande, que par la qualité du produit,
Bravo pour votre professionnalisme.

Royaume des Numides

Charles Dufornee  
Nederland, 16/04/2022

Pakket is prima bezorgd en was compleet

Tony Game 
Nederland, 16/04/2022

Next day delivery with DHL updates.
Excellent and will order from company again

Santosh Rout  
India, 16/04/2022

Hello, Greetings from India! My niece has received the packet in Germany. I will get it in August when she will be visiting India. I have not seen the T-shirts hence , not fair to write any comments. However, I appreciate your prompt processing of order. Your site is also user friendly. Hope, to buy more in future. Regards-Santosh 🙏

Ornella PANEPINTO  
Belgique/Belgie, 16/04/2022

Parfait! Rien a dire! Commande reçue en temps et en heure pour le bonheur de mon Loulou poilu à 4 pattes.

Stéfanie Stoyanoff 
France, 16/04/2022

Je toujours entièrement satisfaite de mes commandes au près de Euro joe, que ce soit en terme de délais et de qualité. Merci pour vos services.
Stefanie

D R 
Nederland, 16/04/2022

Alles wordt netjes verzonden.
Perfecte spullen die je nergens anders tegen zal komen.

Ruud Hooites 
Nederland, 16/04/2022

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Eddy Carlier 
Belgique/Belgie, 11/04/2022

Altijd super tevreden geweest van de materialen, de ontvangen, de prijzen en de vriendelijkheid. Dus ⭐⭐⭐⭐⭐ van ons

Adrien Jambe 
Belgique/Belgie, 04/04/2022

livraison rapide, produits d'excellentes qualités

Pieter van Boxel 
Belgique/Belgie, 03/04/2022

Artikel: Metersprong
Op zich goed en stevig materiaal, en weerbestendig, kan dus buiten blijven staan zonder dat je het telkens moet demonteren. Alleen één probleem: De plastick draaimoeren ondernaan zijn afgebroken langs beide kanten. Kan ik deze apart bestellen?

Kerstin Wallerer 
Deutschland, 01/04/2022

Die Halsbänder sind echt super. Das einzige was ich nicht so gut finde ist die Grössenangabe der Halsbänder. Man ist sich nicht wirklich sicher welche Größe man braucht.

Manu R 
Espana, 31/03/2022

Gran servicio

Michel Bodson 
Belgique/Belgie, 31/03/2022

Produit au top et rapidité des livraison merci

Dongchan Shin 
South Korea, 31/03/2022

Awesome product.!

Sofie Maes 
Belgique/Belgie, 30/03/2022

T Bell 
United States, 27/03/2022

Love this collar! Wish it was easier to purchase and would be available in different colors.

De Hondenvrienden Middelkerke 
Belgique/Belgie, 25/03/2022

Correcte levering.
Materiaal goed verpakt, uitstekende service.

An De wiest 
Belgique/Belgie, 24/03/2022

Prima product

Pedro heidendal 
Belgique/Belgie, 24/03/2022

Volgens afspraak, top.

Elsa Bosgra 
Nederland, 24/03/2022

Kortgeleden heb ik het waakbord besteld van een Rottweiler. Ik heb hem deze week mogen ontvangen. Ik moest iets langer wachten, want de voorraad was op. Dat snap ik achteraf ook wel dat de voorraad op was. Wat een ontzettend prachtig waakbord heb ik ontvangen. Echt gewoonweg Wauw! Ik ben zo blij met het bord. Het heeft al een prachtig plekje gekregen naast de deur.

M Rosa 
Espana, 21/03/2022

Compra top

Marnix Vermeire 
Belgique/Belgie, 21/03/2022

Snelle levering!

viviane de geest 
Belgique/Belgie, 19/03/2022

zeer vlugge correcte levering product was het juiste zeer tevreden

Ray Nicolas 
France, 18/03/2022

Top 👌🏼👌🏼

Petra Dijkstra 
Nederland, 18/03/2022

Snelle levering, goede service.

Viviane Duc 
France, 18/03/2022

Le top 🙂

Patricia Sierpinska 
Belgique/Belgie, 18/03/2022

I am very happy with my purchase. Great product quality and very fast delivery. Worth recommending!

Anke Adamschek 
Deutschland, 17/03/2022

Schnelle Lieferung.

Sterling Classen-Reid 
United States, 15/03/2022

Awesome products, will be my go to store for all things dog sport in the future.

Florian Rondelaere 
France, 12/03/2022

Les articles sont d'une grande qualité, à un prix correct et je trouve des choses qu'il n'y a nulle part ailleurs.
Le service en ligne est excellent, le magasin est un émerveillement pour les gens qui pratiquent un sport canin et l'accueil est chaleureux. On y a de bons conseils.
Il serait judicieux d'étendre la gamme pour trouver des articles d'autres sports canins.

Alexis Gomez 
United States, 12/03/2022

Great service and lovely items!!

Juan Guillermo Perez avalos 
Chile, 11/03/2022

Calidad a toda prueba, pero también lo importante es calificar con 5 estrellas la gestión y comodidad en el envío.
Somos clientes desde ya hace 4 años y permanecemos suministrando a chile de los equipos de más alto performance.
Training k9

Oscar Jimenez 
United States, 11/03/2022

The transaction was super smooth. Nicky was friendly and super responsive. I will be buying more from really soon.

Rob Snoeren 
Nederland, 11/03/2022

Snelle levering, prima kwaliteit

Nancy Taeymans  
Belgique/Belgie, 11/03/2022

Top winkel en een Top service ik raad deze winkel iedereen aan

Manuel R. 
Espana, 10/03/2022

Great material!

Arno Velkeneers 
Belgique/Belgie, 08/03/2022

Super producten en snelle levering! Ik ben fan!

vincent mourareau 
France, 07/03/2022

Top
Super qualité, rapidité… je recommande

Henk Janssen 
Nederland, 06/03/2022

Prima service. Bij speciale wensen word er meegedacht. Mooi product . Zeker aan te bevelen.

Miranda van Roosmalen 
Belgique/Belgie, 06/03/2022

Goede service, snelle beantwoording na mail van iets wat niet op voorraad was.

Sophie V 
Belgique/Belgie, 06/03/2022

Good quality, fast delivery

per hansen 
Danmark, 06/03/2022

world class

patricia musso 
France, 06/03/2022

rien a redire sur la qualite . au top . livraison toujpurs rapide;c est super

Vera Mengerink 
Nederland, 06/03/2022

Ik werd super goed op de hoogte gehouden door jullie en de bestelling was er sneller dan verwacht. Super mooi en stevig Product en ook de zelf ontworpen logo’s zijn super geworden.

Amanda Vanhoutte 
Belgique/Belgie, 05/03/2022

Vestje past goed, transport kooi is een beetje groot maar zeker stevig. De keuze op Euro Joe was beter dan alle andere websites die in Belgie leveren.

Heidi Vermandere 
Belgique/Belgie, 05/03/2022

Zeer goeie service !

Alicia Greff 
France, 05/03/2022

Les boudins sont tops

Dongchan Shin 
South Korea, 05/03/2022

I'm always satisfied with the quality of Eurojoe's products.

Joseph Lynch 
Ireland, 02/03/2022

Very good quality as always .collar i ordered out of stock pity bout that possibly should be marked out of stock on website but quick delivery Very happy

Stéfanie Stoyanoff 
France, 28/02/2022

Parfait comme toujours, merci à l’équipe euro joe pour son efficacité.
Stéfanie

Benjamin Degrève  
Belgique/Belgie, 26/02/2022

Jeanet braad 
Nederland, 22/02/2022

goede producten, en snelle bezorging van de gehele bestelling top service

RACHELE VESCOVO 
Italia, 22/02/2022

OTTIMO!! Qualità buona, consegna veloce.
Un articolo non era disponibile e il servizio clienti mi ha contattata subito proponendomi un'alternativa.

Future Dogs 
Portugal, 21/02/2022

Good Service

Myriam Van de Voorde 
Belgique/Belgie, 20/02/2022

Goede en vlugge service

Sandy Bisschop 
Belgique/Belgie, 19/02/2022

Snelle en correcte service.

gianrodolfo de micheli 
Italia, 19/02/2022

Piena soddisfazione sia per i tempi per la ricezione dei prodotti che dei prodotti stessi.
Grazie

Dominique Duchatel  
Belgique/Belgie, 18/02/2022

Envoi rapide et produit conforme à la description
Je suis satisfaite de mon achat

Maryse Empain 
Belgique/Belgie, 18/02/2022

Très rapide et très sérieux. Je recommande

Nancy Taeymans  
Belgique/Belgie, 18/02/2022

Oef met dit schapenvet met knoflook hoef ik niets extra meer bij mijn hongje zijn voeding te doen, totobop heden nog steeds een TOP PRODUCT

Bianca Gubbels 
Nederland, 18/02/2022

Snelle levering van de bestelde artikelen

Anthony Haumont 
Belgique/Belgie, 18/02/2022

Een top winkel met een top service!

Dominique Duchatel  
Belgique/Belgie, 18/02/2022

Envoi rapide et produit conforme à la description
Je suis satisfaite de mon achat

Kai Van soest  
Nederland, 18/02/2022

Ben er super blij mee

D Meijer 
Nederland, 18/02/2022

De service is super! Snelle levering en regelmatig mooie kortingen. Kwaliteit van de producten is erg goed. Telefonisch contact erg fijn en goede info!

Nancy Robijn 
Belgique/Belgie, 18/02/2022

Super snelle levering en alles naar wens !!
Dank u

Hugo Patte 
Belgique/Belgie, 17/02/2022

Produit génial, avec un peu de technique le chiot garde fond de gueule, travaille la prise et la cible.
Adapté aux chiots/ado, beaucoup moins pour adulte. J’ai abandonné avec mon adulte car en jouant le triangle se déforme etc. Non pas que ce n’est pas résistant mais ce n’est pas adapté pour l’adulte, les cylindres seront mieux pour ça.

Pascal Delbruyere 
Belgique/Belgie, 08/02/2022

Excellent, service rapide, top qualité

Christel Van Boven 
Belgique/Belgie, 07/02/2022

Snel en correct

christian caron 
France, 07/02/2022

exellent en tous points:prix, qualiter,livraison rapide

Etienne Thiry 
Belgique/Belgie, 06/02/2022

Super!! ,merci beaucoup,!

Manuel Rosa 
Espana, 05/02/2022

Great products

Martine de roy 
Belgique/Belgie, 05/02/2022

snelle levering

TOUTZIARAKIS GEORGIOS 
Ellas or Ellada, 04/02/2022

All perfect!!!!! Fast shipping!!! Thank you !!!.

Nancy Taeymans 
Belgique/Belgie, 04/02/2022

Goede kwaliteit, snelle levering, ik ben een tevreden klant

Hans Engelen 
Belgique/Belgie, 04/02/2022

Supersnelle levering, correcte prijs!!

Madalina Popa 
Romania, 04/02/2022

Excellent products and services!

Prisca Diot 
France, 04/02/2022

Satisfaite, bonne qualité

Karin Van broeck 
Belgique/Belgie, 03/02/2022

Snel en goeie service!
Al veel besteld e telkens top!

Walter Hendriks 
Nederland, 03/02/2022

Ja ben super blij mee het staat haar heel goed Ik zal jullie ook aanbevelen bij anderen Zeker

Richard Buddelmeijer  
Nederland, 03/02/2022

Heel tevreden met onze halsbanden de politielijnen zijn wel iets korter dan we gewend zijn, al met al heel tevreden met deze mooie setjes.

Julien Brabant 
Belgique/Belgie, 02/02/2022

service rapide

sabine volcansek 
Belgique/Belgie, 01/02/2022

rapidité de livraison et article conforme à la photo

Prisca Diot 
France, 30/01/2022

Satisfaite, bonne qualité

Cyril Levorati  
France, 28/01/2022

👍

Femke Roelofs 
Nederland, 28/01/2022

Goed advies, snel verstuurd, goede producten. Aanrader!

Armando Schmidt 
Deutschland, 20/01/2022

Gute Preise - gute Qualität.

Top auch die sehr schnelle Abwicklung.
Jederzeit wieder.

Alfred Kuhn  
France, 19/01/2022

réception de mon colis aujourd'hui commande faite dimanche simple rapide efficace le top bravo à vous a bientôt (y)

Adriana De Gast 
Nederland, 19/01/2022

Nieuwe ballen en riemen besteld.
De zachte balletjes voor de puppies zijn echt super fijn.
Snelle levering!
Zeer tevreden

Suzan Serraarens 
Nederland, 19/01/2022

Leuke producten van goede kwaliteit. Divers aanbod.
Website is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils!

dominique swaanen 
Belgique/Belgie, 19/01/2022

Vlotte en correcte afwerking van de bestelling.

Cyrille Pierre  
France, 18/01/2022

Parfait, envoie rapide. Matériel de qualité.
Il faudrait juste rajouter des onglets pour l’adresse de livraison française.

H Bronsvoort 
Nederland, 18/01/2022

Top product! en snel in huis!

Eugene Khomutovski 
Belgique/Belgie, 18/01/2022

Top ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Good quality, fast delivery

Rita Grant 
France, 18/01/2022

Very quick service, the order arrived in just a couple of days. The quality of the items is top.

Filippo Bertelli 
Italia, 17/01/2022

Perfect!!! 👌 Great Communication,and speedy delivery .... a pleasant experience.. I will make purchases again

Many thanks

Ineke Kuiper 
Nederland, 17/01/2022

Supersnelle levering (naar NLD). Sterke en kwalitatief goede (en mooie) producten waar ik mijn hond en mezelf blij mee maak. Goede toelichting bij de producten, heel praktisch. Nu lekker aan de slag!

Noemie Paulo 
France, 17/01/2022

Produit de qualité reçu très rapidement

Debby Hoving 
Nederland, 17/01/2022

Super service!
Snelle levering en de producten zijn top!

Fran Avila 
Espana, 15/01/2022

Muy buen servicio!

Dongchan Shin 
South Korea, 12/01/2022

Thank you for always sending me good products.
I'm always looking forward to it.
I hope you continue to prosper.

J B 
Deutschland, 10/01/2022

Sehr schnelle Lieferung, toll verpackt und wie immer tolle Qualität!

Roger Lebout 
Belgique/Belgie, 09/01/2022

Bonjour.
Je sais comme vous que cet avec la critique que l'on avance. Mais je suis desolé pour moi tout est bon, le site la qualite la rapidite d'envoi, peut etre diminuer le montant a partir duquel l'envoi est gratuit.
Bien a vous.

Marianna Fopma 
Nederland, 08/01/2022

Snel geleverd en nette prijs.
Weer blij met de bestelling

Christine Simon 
Belgique/Belgie, 08/01/2022

Envoi super rapide et bien emballé. Parfait comme chaque fois ... Un grand merci

Tony De Wilde 
Belgique/Belgie, 07/01/2022

Snel geleverd mooie service

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 07/01/2022

Snelle levering en goede kwaliteit van de bestelde goederen zoals ik niet anders gewoon ben van Euro Joe. Hondensport en Euro Joe is een Top combinatie.

Nathalie GLAVAC 
France, 07/01/2022

TOP! Livraison rapide .Très satisfaite de ma commande.

Lorraine Cobb 
United Kingdom, 05/01/2022

Super impressed with the delivery of my order. was told wouldn't be received until after Christmas & arrived on 23rd Dec.

Items are very good quality & the surprise toy for the dog was a welcome bonus as well.

Thank you so very much

Jan Veldhuis 
Nederland, 05/01/2022

Top levering , en ook snel

Ocean Vanfraechem 
Belgique/Belgie, 05/01/2022

Bestelling en bezorging is snel en eenvoudig verlopen.
Eurojoe harnas besteld voor onze Duitse Herder: harnas is stevig en heel goed van kwaliteit!

Yvonne Planting 
Nederland, 04/01/2022

Goede service kreeg direct een mailtje dat het product niet op voorraad was. Keurige bezorging en de honden zijn heel blij

Joram Van Opstal 
Belgique/Belgie, 30/12/2021

Super service en altijd supervriendelijk!

nancy bisschop 
Belgique/Belgie, 30/12/2021

altijd tip top in orde, altijd goed geholpen zoals in de winkel ,en hun bestelling zijn ook in orde,
mvg nancy

Gunter De Groote 
Belgique/Belgie, 28/12/2021

Snelle service, na eerst telefonisch contact heel goed geholpen.

Constance Barsé  
France, 28/12/2021

Très bon site avec bcp de choix. Produits conformes à la description.

Nancy Taeymans 
Belgique/Belgie, 27/12/2021

Top winkel, vriendelijk, alles word altijd goed verpakt,
Top produkten
Ik ben fan

Rob Seegers 
Nederland, 27/12/2021

Ben er blij mee!

Michael Künster 
Deutschland, 27/12/2021

Top Service und super Qualität! Meine erste Bestellung war vor über 6 Jahren und ich mache es immer wieder gerne. Ein netter Kundenservice, schneller Versand und Ware die sowohl für Sport- als auch Diensthunde geeignet ist.

Nadia Tollet 
Belgique/Belgie, 27/12/2021

Altijd snelle en correcte service.

Mieke Engelen 
Belgique/Belgie, 26/12/2021

Perfecte , snelle levering!

Ludo Kox 
Belgique/Belgie, 26/12/2021

Zeer tevreden over de ontvangen artikels en de behulpzaamheid

CAROLINE de CANDOLLE 
France, 26/12/2021

Merci pour votre service et votre réactivité. Sincères Salutations cynophiles. CK.2C.

Nicole Posch-Pfeffer 
Oesterreich, 26/12/2021

Top

Luis Caño  
Espana, 26/12/2021

Todo correctos

Kai Sanner 
Deutschland, 26/12/2021

Schnelle Lieferung, gutes Produkt, gerne wieder!!!!!

Milla A. 
Nederland, 26/12/2021

Door de Black Friday bestellingen wat later geleverd, maar top producten. Goede service, artikel verkeerde maat retour gestuurd, snel de juiste maat geleverd. Bedankt!

Gaëtan Maillot 
France, 26/12/2021

Livraison très rapide. Matériel de bonne qualité. A voir l'usure dans le temp.

Bo Johansen 
Danmark, 26/12/2021

Quick delivery and equipment of the highest standard. 10/10

Gauthier Brossel 
Belgique/Belgie, 26/12/2021

La qualité des produits sont vraiment bien, les livraisons un peu longue mais raisonnable, la communication est bien par mail.

cedric Benayoun  
France, 26/12/2021

Nickel

Peter Haslinghuis 
Nederland, 26/12/2021

Snelle levering en altijd een goede kwaliteit spullen!

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 26/12/2021

Snelle levering en goede kwaliteit van de bestelde goederen en diensten alsook de melding van een artikel dat later geleverd wordt en in backorder gehouden word, wat ervoor zorgt dat ik toch mijn cadeau krijg bij mijn bestelling, want zonder was dit niet het geval, bedankt hiervoor en tot de volgende bestelling.

Nicolas Cappelle  
Belgique/Belgie, 25/12/2021

Snelle levering

Harry Haak 
Nederland, 25/12/2021

Lekker snel geleverd

Stephanie Haesevoets  
Belgique/Belgie, 25/12/2021

Snelle en correcte levering, een item uit bestelling bleek niet op stock. Meteen een mailtje gekregen om dit te regelen. Top! Doe zo verder

Jonathan Andre  
France, 25/12/2021

Euro joe c’est une valeurs sure , une équipe réactive à l’écoute et surtout très professionnelle, je vous met là meilleurs note et je vous dit à bientôt
Jonathan

Nadia Kocher 
Nederland, 25/12/2021

Alle producten als op afbeelding en beschrijving. Levering volgende dag ontvangen. Echt super tevreden.

Ellen Peger 
Belgique/Belgie, 25/12/2021

Zeer mooie geborduurde badge van Duitse Herder!! Echt magnifique !

Bert Fijneman 
Nederland, 24/12/2021

Makkelijk te bestellen via de website en de andere dag al in huis ! Top service !

Danielle Gilles 
Belgique/Belgie, 23/12/2021

Snelle levering. Producten van goede kwaliteit

Dorie Meijer 
Nederland, 22/12/2021

Leverong is erg snel. Indien de maat niet goed is, totaal geen probleem om te retourneren en ook dan is de levering wederom erg snel. Prima service en zeer betrouwbaar!

Denis Schmitz 
Deutschland, 22/12/2021

Alles Top!!

Danielle Gilles 
Belgique/Belgie, 22/12/2021

Snelle levering. Producten van goede kwaliteit

Ashley Mclemore 
United States, 21/12/2021

Super customer service. Will order again!

Emmy Van Goethem 
Belgique/Belgie, 29/11/2021

zoals gewoonlijk, prima service, prima kwaliteit en alles snel aan huis geleverd, dank U wel Euro Joe

Dante Messens 
Belgique/Belgie, 27/11/2021

Terug een lekker warme vest aan een ongelofelijke prijs ontvangen.
De promoties bij Euro-Joe zijn echt schitterend en de service om de vingers van af te likken.
Vriendelijke, ontspannen bediening in de winkel en een rondleiding in het productie atelier.
Ideaal om een zicht te krijgen op de goede kwaliteit en zorg voor producten en grondstoffen.

Bruno Klich 
Belgique/Belgie, 27/11/2021

Rien a dire,
Service parfait

Sébastien BRUN 
France, 19/11/2021

Produits conformes
livraison rapide

Dongchan Shin 
South Korea, 16/11/2021

I'm always looking forward to it and satisfied.

Laurent Urbain 
Belgique/Belgie, 15/11/2021

Parfait !
Colis parfaitement emballé, envoi et réception rapide.
En plus l'article commandé est de très bonne qualité.
Merci.

Sermon Eric 
Belgique/Belgie, 11/11/2021

Dear Nicky ,as told & posted on Instagram @nickyvangele @euro_joe_dogsport_official job done properly can only approuve it !!!

Why dont you follow back on IG ?

@venom_athletic1

Werner Holtappels 
Belgique/Belgie, 10/11/2021

Artikel: Flexi life Forte
De flexi life forte doet werkelijk wonderen voor onze bully xl met zware heupdysplasie.

Gregory Dortu  
Belgique/Belgie, 05/11/2021

Très bon produit livraison très rapide

Mieke Engelen 
Afghanestan, 05/11/2021

Heel tevreden, past correct!!
Snelle levering 👍🏽

carinne lacrosse 
Belgique/Belgie, 04/11/2021

pas de soucis avec ma commande

Kees Ruiter 
Nederland, 03/11/2021

Prima service

Marc Cuypers 
Belgique/Belgie, 03/11/2021

Product was niet onmiddellijk leverbaar. Toch een goede en concrete communicatie naar leverbaarheid.
Hier een tevreden klant met gelukkig hondjes.

Mieke Engelen 
Afghanestan, 03/11/2021

Heel tevreden, past correct!!
Snelle levering 👍🏽

Demetrio Mercurio  
Deutschland, 01/11/2021

Erste Mal. Gute Verarbeitung, sehr gute Polsterung. Keine scharfen Kannten die ihre Spuren am Arm des Helfers hinterlassen. Mal schauen wie lange das Material hält.

Sofie adriaenssen 
Belgique/Belgie, 01/11/2021

het product is zoals gewenst

Nancy Taeymans 
Belgique/Belgie, 29/10/2021

Ben juist begonnen met de treats hoop echt wel dat ze gaan werken

Dante Messens 
Belgique/Belgie, 29/10/2021

Snelle verzorgde levering. Mooi afgewerkte vest aan prima prijs. Hier bestellen we zeker opnieuw.

Rika Kloosterman 
Nederland, 29/10/2021

Mooie spullen en snel geleverd.

Peter Bakker 
Nederland, 29/10/2021

Goede snelle levering en mooie jas

Ilse van der Groen 
Belgique/Belgie, 25/10/2021

Prima producten en goeie service!

Fabrice Wilkin 
Belgique/Belgie, 25/10/2021

Service au top... Livraison très rapide et conforme à la commande.

Daniel Huberty 
Dominican Republic, 25/10/2021

Super service, merci a l'équipe..

Jessica Schweizer 
Belgique/Belgie, 25/10/2021

Schnelle und zuverlässige Lieferung, netter Kontakt am Telefon mit klaren Informationen

Ilse van der Groen 
Belgique/Belgie, 25/10/2021

Prima producten en goeie service!

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 24/10/2021

Nieuw, innoverend honden speeltje van de gekende Euro Joe topkwaliteit en snelle levering en goede prijs.

Cyril Levorati  
France, 23/10/2021

Bon matos

Ruben Dejonghe  
Belgique/Belgie, 23/10/2021

Prima service, zoals altijd!

Menno Buiten 
Nederland, 23/10/2021

Snelle levering dik tevreden ook over het produkt

galina Cherdonova 
Deutschland, 23/10/2021

gute ware
schnelle lieferung
super service

Calin Petre 
Romania, 19/10/2021

Super happy about all Euro Joe products !

G. O. 
Deutschland, 17/10/2021

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für die schnelle Zusendung meiner Bestellung. Gerne werde ich Ihren Shop wieder besuchen, wenn ich wieder etwas für die Hundeausbildung brauche. Diesbezüglich habe ich einen Verbesserungsvorschlag: bitte machen Sie mehr Detailangaben bei den angebotenen Artikel, insbesondere vermisse ich Maßangaben.Z.B. bei dem Beisskissen "Triangel" wäre die Angabe zur Länge, Breite und Höhe sehr hilfreich, danke.

Cyril Levorati 
France, 15/10/2021

Bon matériel livraison rapide merci 👍

William Delfosse 
Belgique/Belgie, 14/10/2021

Des produits toujours au top.
Un service irréprochable.

A très vite.
William

Jérôme Fillieux  
Belgique/Belgie, 10/10/2021

Manche nylcot t5 top qualité, bien que erreur de ma part j'aurais du prendre une t6 car mon chien a vraiment la dent dur.
Livraison super rapide merci pour votre sérieux

Peter Heidrich 
Deutschland, 09/10/2021

schneller Service, Ware sehr gut verpackt. Die Verstecke sind sehr gut verarbeitet. für mich passen Preis, Leistung.
Top Ware gerne wieder

Michael fagoe 
Belgique/Belgie, 09/10/2021

snelle levering mij zien ze terug !

Makeda Triantafilia 
Ellas or Ellada, 08/10/2021

Very fast shipping.

C Henzen 
Nederland, 07/10/2021

Duidelijke site en zeer snelle bezorging

Ineke Riphagen  
Nederland, 07/10/2021

Super snelle levering,! Fijn dat ik de tussen stukken voor het apporteer blok los kon bestellen

Nancy Taeymans  
Belgique/Belgie, 07/10/2021

Leuke toffe webwinkel met uitstzkznde produkten ben heel content en geef jullie door aan iedereen die ik wil helpen, jullie produktzn zijn echt top prijs-kwaliteit

Tamara Eggermont 
Belgique/Belgie, 07/10/2021

Topzaak steeds vriendelijk

Juan Guillermo Perrz avalos 
Chile, 07/10/2021

Proceso de compra fácil y confiable.
Página web intuitiva y descriptiva.

Annick De Potter 
Belgique/Belgie, 07/10/2021

Livraison rapide et article au top !

Sandra Jonkman 
Nederland, 01/10/2021

Makkelijk besteld, en super snelle bezorging

carinne lacrosse 
Belgique/Belgie, 01/10/2021

envoi nickel et très contente du produit

Klaus Hoppe 
Deutschland, 01/10/2021

super Ware ,sehr schnelle Lieferung, gerne wieder

Francisco Monreal Lozano 
Espana, 29/09/2021

Buen servicio buenos productos

Nicolae Aurelian Stefan 
Romania, 28/09/2021

The all accessories profesional Euro Joe in working dogs are amazing of the best quality, I am very satisfied. Always Euro Joe delivers the Best products very quickly and they are packed very well and safely. I really like very much all the accessories in dog training and training clothes. I am very happy that I chose Euro Joe!!!
THANK YOU EURO JOE!

veerle bollen 
Belgique/Belgie, 28/09/2021

goede service

Serge BIES 
France, 24/09/2021

Entreprise sérieuse : Qualité des produits et livraison très rapide

Torsten Kranz 
Deutschland, 24/09/2021

Vielen Dank.

Nicole Speck 
Nederland, 24/09/2021

Artikel: Salix alba
Zeer tevreden over de Schietwilg poeder, mijn hondje kan niet tegen normale pijnstilling. En met dit product kan ik hem super ondersteunen.

Brigitte Jansen 
Nederland, 24/09/2021

1 badge niet meegeleverd, maar daar al een mail over gestuurd. Ga er van uit dat dit opgelost wordt. Eerdere bestellingen waren altijd prima.

Sandra Fiks 
Nederland, 23/09/2021

Snelle en nette service! Alleen bij het verkrijgen van de kortingscode van €3,- op de volgende bestelling stond de code niet op de flyer vermeld.

Michèle Maussen 
Belgique/Belgie, 23/09/2021

Heel tevreden, fijne service.

Mark Crowley 
Ireland, 17/09/2021

First time to use euro joe very satisfied with products
and delivery time .
Have all ready put second order in
Thanks
Euro Joe

Martine Labeur 
Belgique/Belgie, 17/09/2021

Goeie service, goed advies, snelle levering. Heel fijn dat er persoonlijk contact kan worden opgenomen om op-maat advies te krijgen. En de producten zijn top, 100% geschikt bevonden door mijn honden.

Severine Chollot 
France, 15/09/2021

Ravie de mon achat les boudins ont k air solide à voir avec le temps et la mâchoire du malinois..1 ptit cadeau en plus pour le toutou ça fait tjrs plaisir

Michael Künster 
Deutschland, 15/09/2021

Sehr schnelle Lieferung und wie immer hochwertig verarbeitete Produkte.
Absolut empfehlenswert!

Eddy Nijssen 
Belgique/Belgie, 15/09/2021

Zoals altijd prima afwerking van mijn bestelling.
Prima qualiteit

Petra Gasselich 
Australia, 15/09/2021

Top, rasche Lieferung

Ingrid Pede 
Belgique/Belgie, 14/09/2021

Perfecte en snelle service.
Degelijk materiaal.

Martine Pondrix 
Afghanestan, 13/09/2021

Super snelle levering

Jan Vandenpanhuyzen 
Belgique/Belgie, 09/09/2021

Snelle levering en goede prijzen.

arie kort 
Nederland, 09/09/2021

Snelle levering, goed advies gehad, dikke prima

Eric van der Cruijsen 
Nederland, 08/09/2021

Vlotte levering en topkwaliteit!!

martine pecheur 
Belgique/Belgie, 08/09/2021

Je suis heureuse de tous mes achat chez vous vraiment rien a dire merci pour cette qualité a bientôt

Sylvain MILLET 
France, 08/09/2021

Excellent

anna shields 
Ireland, 08/09/2021

Very quick, excellent service and great product.

Michael Beuel 
Belgique/Belgie, 06/09/2021

top

Valérie LILE 
France, 03/09/2021

Commande parfaite répondant à mes attentes.
Matériel de qualité et très bon contact avec le vendeur.
Livraison soignée.
Merci
Je recommande.+++++

Dominik Neurohr 
Deutschland, 03/09/2021

Hallo

Einfach Spitze

miguel vanderoost 
Belgique/Belgie, 26/08/2021

réception rapide et conforme de ma commande.

Thomas Lombard 
France, 25/08/2021

Livraison rapide bonne qualité

Jacobus 0roode 
Nederland, 20/08/2021

Zoals gewoonlijk een snelle levering van topproducten

Dominic Götz 
Deutschland, 20/08/2021

Costume made Jute sleeve for arm and leg for the suit fits perfect and fat delivery to Germany.

Juan Guillermo PEREZ AVALOS 
Chile, 19/08/2021

calidad de los equipos sin cuestionamientos, atención al cliente de un alto performance, the Best

Juan Perez avalos 
Chile, 19/08/2021

Atención, rapidez, calidad.
100%

Jonathan Gilot 
Belgique/Belgie, 19/08/2021

Service et produit de qualité !

Linda Masale 
Ireland, 19/08/2021

Fast delivery and good quality products.

Marij Klopping 
Belgique/Belgie, 19/08/2021

Super vlot binnen en goede kwaliteit.
Bedankt.

Jacobus 0roode 
Nederland, 18/08/2021

Altijd een goed artikel en een correcte service

Megan Moore 
United States, 15/08/2021

Great products! Truly love the pink tactical vest and matching collar and sleeves/tugs!

Ton Doornink 
Nederland, 12/08/2021

Goede pasvorm lekker warm voor de winter

florence chalopin 
France, 12/08/2021

j espere que les produits commandes seront top comme le service que vous proposez

Ton Mooij 
Nederland, 12/08/2021

kwaliteit prijs en levering prima.

Yvane Marquier 
France, 10/08/2021

Rapidité et bonne qualité des produits!

Brigitte Boer 
Nederland, 09/08/2021

Zaterdag mijn winterjas Etna ontvangen, zoals eerder weer netjes en snel geleverd, een mooie stevige winterjas voor de winterse trainingen met mijn Mecheltjes

Monique Baten 
Nederland, 08/08/2021

Prima levering, goede producten, fijne service!

lucien georges 
Belgique/Belgie, 08/08/2021

Très joli. Répond à mes attentes.

florence chalopin 
France, 01/08/2021

très contente du service fourni

Laure LITTEE 
France, 01/08/2021

Superbes produits

Juan Guillermo perez avalos 
Chile, 29/07/2021

se agradece la optimización de los tiempos respecto a la conformación de las cajas y envíos, se nota la depuracion de os procesos y se suma la excelente calidad de los equipos

Ingrid Verduyn 
Belgique/Belgie, 28/07/2021

Prima, snelle levering !!

dennis ceuppens 
Belgique/Belgie, 28/07/2021

Degelijk en goed materiaal

Claude Henry 
Belgique/Belgie, 27/07/2021

Le service est toujours parfait.
Merci pour le très bon matériel que vous proposez.

Margrit Van Hoef 
Belgique/Belgie, 27/07/2021

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. Vooral de mouw in neopreen, want nu heb ik tenminste geen blauwe arm als bezig ben met de hond.

Nicky Kuipers 
Nederland, 27/07/2021

Heb de producten altijd snel in huis! Goed en comfortabel materiaal, dat met het oog op de gebruiker is ontwikkeld.
Dank jullie wel!

Marc Berwouts 
Belgique/Belgie, 27/07/2021

Zeer goede service !!

veerle bollen 
Belgique/Belgie, 27/07/2021

snelle levering

Delphine Goujon 
France, 27/07/2021

Achat bien reçu, dans des délais raisonnables. Très satisfaite

Matteo Ragazzon  
Italia, 27/07/2021

Perfect shipment and product

Tommaso Testi 
Italia, 16/07/2021

It's a nice product but i think it's only for puppy because i bought it for my 7 months malinois but i can easly feel some pain when he bite. So i recommend the sleeve n° 2 for 4/5/6 months puppies but if you have a dog with a strong bite buy an harder sleeve also if the dog have 7/8 months. Thanks

S L  
Nederland, 15/07/2021

Altijd top producten , goede service en snelle verzending 👍

ANNEKE DELAMILLIEURE 
Belgique/Belgie, 15/07/2021

Snelle levering - toch wat zoeken op de website om het juiste product te vinden. Breng binnenkort een bezoek aan de winkel.

Rudy Mulder  
Nederland, 15/07/2021

Super goed en erg snel

Bee Clancy 
Ireland, 13/07/2021

Very efficient. Training jacket arrived promptly from Belgium to Ireland.

Kathleen Keukelinck  
Belgique/Belgie, 10/07/2021

Snelle levering alles voldoet zoals vermeld staat

Baptiste Tisba 
France, 10/07/2021

Commande reçue rapidement, emballage impeccable, produits de grande qualité, le sans faute 👍

Theo Boomsma 
Nederland, 08/07/2021

Top op maat gemaakt 💪💪👍

Romain Paulo 
France, 08/07/2021

Produit au top. Livraison rapide et sérieuse.

Kévin Mocellin 
France, 08/07/2021

J'ai acheté un harnais pour mon malinois, la qualité et le style sont vraiment top !
Je vous recommande à des personnes qui ont des chiens 👌

claire DRIEUX 
France, 07/07/2021

Parfait
Merci de m'envoyer la facture correspondante
Cordialement
Claire drieux

Julie Lefevre 
Belgique/Belgie, 04/07/2021

Envoi rapide et articles conformes

Bertil Leezer 
Nederland, 02/07/2021

A wonderful bite suite and a super protection and for the dog a very good grip to build your dog on the bite !

Emma Emma 
Nederland, 01/07/2021

Goede site, snelle levering

Aukje Compeer 
Nederland, 30/06/2021

Super snelle bestelling . Zeer te vreden

Jan Vannieuwenhuyse 
Belgique/Belgie, 29/06/2021

Mooi product correct geprijsd

Theo Daffe 
Belgique/Belgie, 26/06/2021

Bonjour, étant bientôt maître chien je cherchais un futur équipementier pour mon chien et c’est chose faites. Quelle qualité exceptionnelle, à voir apres utilisation mais déjà visuellement ça a l’air costaud. À très bientôt pour de prochaine commande.

Tineke Vhvdeijsselmond 
Nederland, 26/06/2021

Snelle levering en goed produkt!
Er komen meer bestellingen aan..;-)

Catherine CARA 
Belgique/Belgie, 25/06/2021

Qualité du produit

Linda Veldman 
Nederland, 25/06/2021

Levering binnen een week en zeer tevreden over de voedings- supplementen.

Benedict van Westing 
Nederland, 24/06/2021

Uitstekende service

Stephan Vandercasteelen 
Belgique/Belgie, 24/06/2021

Commande super, super bestelling, prima qualiteit, qualité première, merci bedankt Nikky.

Frans Alphen 
Nederland, 23/06/2021

Past goed en snel geleverd. Kleine tip misschien zo labelen dat de naad aan de buitenzijde van het mouwtje zit. Ik ga het in iedergeval binnenste buiten dragen.

Benedict van Westing 
Nederland, 23/06/2021

Uitstekende service

Manuel Rosa 
Espana, 20/06/2021

muy satisfecho con el servicio

Xavier Toussaint 
Belgique/Belgie, 20/06/2021

Produits conformes et de qualité et livraison rapide

Mari Verschure 
Nederland, 19/06/2021

mooi stevig tuig. Fijn met het handvat en ook de 4 ringen om de lijn te bevestigen erg prettig.
Sluiting is stevig en laat ook niet zomaar los
Verder sluit het tuig mooi aan mede doordat het tuig te verstellen is.
Wij hebben maat xl gedaan voor een dobermann, l was voor onze dobermann net te klein

Ole Egeland 
Norge, 18/06/2021

Super service and the best equipment ever

Mohamed Boudaoud 
France, 17/06/2021

Envoi conforme à la commande et très rapidement expédié je recommande ce site

William Delfosse 
Belgique/Belgie, 16/06/2021

Très satisfait. Délai de livraison respecté.
Je recommande.

Nicole gersdorf 
Deutschland, 15/06/2021

Erstklassige Ware. Der Versand hat etwas zu lange gedauert.

Jack Meulblok 
Nederland, 15/06/2021

Snelle levering en een topproduct ben er blij mee

Anneriet Keijzer 
Nederland, 15/06/2021

Snelle levering. Kwalitatief goede producten. Regelmatig kortingcodes.

Julien LITTEE 
France, 15/06/2021

Très bon produit.

laurence cyrulik 
France, 14/06/2021

excellent produit et livraison rapide. Toujours ravie depuis des années.

Tineke vanAssen-van El 
Nederland, 12/06/2021

Snelle levering, produkten zijn top!

Bennie Luppes 
Nederland, 12/06/2021

Heel mooi produkt ontvangen, voldoet volledig aan mijn wensen, goed verzorgd en snel geleverd. Prima service

Elvis Samata 
Ireland, 12/06/2021

Products are amazing and top quality, the delivery prices tho are extortionate.

Sarah Dieu 
Belgique/Belgie, 11/06/2021

Qualité top , rien a redire ! Déjà commandé plusieurs manche pour chien adulte , junior et ici pour chiot .
Le top du top!

M Rosa 
Espana, 11/06/2021

muy contentos con el trato y con el material

Marijke Klopping 
Belgique/Belgie, 11/06/2021

Super goed materiaal en super vlotte service.
Ik ben een tevreden klant

Lenka Kunšteková 
Ceska Republika, 11/06/2021

Great shop, great communication and fast delivered goods. All right. Thank You EURO JOE :-)

Charlotte Jochum 
Deutschland, 11/06/2021

voll zufrieden

Emma Emma 
Nederland, 10/06/2021

Goede site, snelle levering

Ann Geukens 
Belgique/Belgie, 10/06/2021

Zeer snelle levering en vorige keer netjes een mailtje gehad dat de bestelling net iets anders was (ipv 1kg -> 5x200gr) .

Petra Dijkstra 
Nederland, 10/06/2021

Product snel geleverd.
Website mag wel een update hebben, het is lastig zoeken en vooral op een telefoon. In categorieën zou het ook fijn zijn als je meer kunt verfijnen.

C.H. van de Graaf 
Nederland, 08/06/2021

juiste product ,snelle levering ,netjes afgeleverd en goed verpakt.

Claude Henry 
Belgique/Belgie, 05/06/2021

C'est toujours un plaisir de faire du commerce avec la firme euro joe. Je ne regrette aucun de mes achats de marque euro joe. Pour la qualité des produits, on ne peut pas dire que les prix sont surévalués.
Je recommande à chaque occasion votre firme, souvent des propriétaire me demandent où j'ai acheter cette laisse, ce boudin.
Merci.

Aukje Compeer 
Nederland, 04/06/2021

Top !! Snelle levering

Romeo Nortan 
Nederland, 04/06/2021

Ben zeer tevreden met mijn bestelde spullen.
De aflevering verliep ook erg snel

Monique Hagebout 
Nederland, 03/06/2021

Snelle correcte levering.

Jan Holmqvist 
Sverige, 02/06/2021

Always fast delivery, no problems and good support. Best regards Jan Holmqvist

Leopold Mengl 
Oesterreich, 01/06/2021

Sehr gutes Protukte. Schnelle Lieferung.

Didi Oprah  
Espana, 31/05/2021

Mucha calidad, muy seguro

Bica Broeksma 
Nederland, 31/05/2021

Goede service, prijs/kwaliteit!
Snel geleverd en compleet.

Manu Ros 
Espana, 31/05/2021

Muy contentos con el material y el envío

L de Wit 
Nederland, 31/05/2021

Erg snelle levering.

Ingrid Passchier 
Nederland, 31/05/2021

Goede, snelle service!

Simon DELABARRE 
France, 31/05/2021

Très content, commande reçu en avance

Thomas Fertschnig 
Deutschland, 31/05/2021

Produkte sind klasse verarbeitet, Preise sind vollkommen angemessen, Lieferung war unkompliziert und schnell. Ich bin vollkommen zufrieden 😃

Kevin Sempels 
Belgique/Belgie, 31/05/2021

Correcte afhandeling.
met de nodige opvolging, artikel niet in stock klant wordt hier onmiddellijk op de hoogte van gebracht met de info dat het binnen x tijd wordt geleverd

Diana V 
Nederland, 26/05/2021

Snelle levering
Producten netjes verpakt.

Eddy Nijssen 
Belgique/Belgie, 26/05/2021

zoals iedere keer weer mooi afgehandeld .
Vlotte levering.

Manuel R 
Espana, 25/05/2021

muy contento con la compra y el envío

Joris Heerwegh 
Belgique/Belgie, 23/05/2021

Zeer goed verpakt wat je besteld online en zeer goed geleverd ?
En zeer sterk materiaal zeer goede kwaliteit .

Antoine Bail 
Belgique/Belgie, 21/05/2021

Artikel: Flexi life Forte
Très bon produit.
Utilisé pour soulager la boiterie due à une inflammation, causées par un accident avec un véhicule, sur mon Malinois.
La chienne ne boite plus lors de l’utilisation du traitement.
Cela la soulage énormément entre deux rdv chez le vétérinaire ostéopathe.

Francine Van gestel 
Belgique/Belgie, 20/05/2021

Perfecte levering

Petra Houtgraaf 
Nederland, 19/05/2021

Fijn dat de maatvoering kleding zo goed klopt. Ik heb dames mt 50 en dan is de XXL van de vesten goed en broek mt 50 past prima, bij andere outdoor merken gaan ze niet verder dan 46 alsof zwaardere mensen niet sporten.. Snelle levering en prettige service.

Joris Heerwegh 
Belgique/Belgie, 18/05/2021

De verpakking is zeer stevig .
En zeer vlugge levering van het gevraagde goed .

Ruben Dejonghe  
Belgique/Belgie, 18/05/2021

Prima service! 👍🏻

Donald Morris 
Bulgaria, 18/05/2021

Great service
Nicky is always there to help.

Leopold Mengl 
Oesterreich, 18/05/2021

Bin sehr zufrieden. Tolles Protukte die Etna y jacke

Nancy Taeymans 
Belgique/Belgie, 18/05/2021

Heel goed en vlot verloop vanaf de bestelling tot en met de levering.
Misschien er eens over nadenken om de kleinere produkten op te sturen in een speciale enveloppe, en dan te verturen als brievenbuspakket in we plaats van in zo een grote doos.
Vriendelijke groeten

Alfons Ruiz Manzanares 
Espana, 18/05/2021

Todo perfecto

Erik 050 DCG 
Nederland, 18/05/2021

Goede kwaliteit lijnen, doorgestikt door en door. Betere als andere winkels die bezuinigen op materialen. Snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Loïc Bailly 
Belgique/Belgie, 18/05/2021

Commande parfaitement emballée. Arrivée très vite chez moi via LaPoste.
Article de très bonne qualité.

Seule amélioration possible, mettre un film plastique a l'intérieur de la caisse afin d'éviter que les articles sois mouillé si le carton venait a l'être lui.

Bas Luten 
Nederland, 18/05/2021

Snelle levering. werd gemailt voor een kleinigheid en is netjes opgelost heel blij met jullie materiaal ook echt gewoon goed thnx

Nynke Sellier 
Belgique/Belgie, 18/05/2021

Altijd top afgeleverde producten die lang mee gaan en veel keuze.
Goede service zowel in de winkel, bij bestellingen als in het contact. 👍

Ingrid Passchier-Poort 
Nederland, 18/05/2021

snelle service, keurige afhandeling

BEN MESKERS 
Nederland, 18/05/2021

netjes op tijd geleverd.

Dongchan Shin 
South Korea, 11/05/2021

Thank you for your kind response.
Always looking forward to Eurojoe.

Meir Hazon 
Nederland, 10/05/2021

You are great, you are charging a lot for the shipment and you are not chip but you are good.

Lars Krieger 
Deutschland, 06/05/2021

Danke für die schnelle Lieferung

Becky Kealy 
Ireland, 06/05/2021

Very good products, very happy

Antoine Bail 
Belgique/Belgie, 04/05/2021

Une petite erreur de taille sur un collier suisse.
Je fais un e-mail, je n’ai pas de réponse mais mon application BPost me signale qu’un colis est en route depuis... Euro Joe !
Bref, matériel de qualité, envoi rapide, réactivité en cas de soucis au top !

Dennis Van den Bergh 
Belgique/Belgie, 04/05/2021

Super snelle levering en extra service aangezien ik een
groter waakbord wou hebben. Echt helemaal verliefd op 🤩

Ole T Egeland 
Norge, 04/05/2021

We are verry satisfied whit the the goods and the service.6/6..
Only problem we have is the transportation company fedex....
Euro Joe is the best

Juliette Delpy 
France, 30/04/2021

Harnais très confortable pour ma ba. La poignée me permet un bon contrôle en intervention. Le réglage se fait facilement.
Les moins : se dérègle si on ne fixe pas les sangles avec de l'adhésif. Les anneaux entre les pattes sont gênants, je les ai scotchés aussi.

Angelo Te Plate  
Nederland, 28/04/2021

De kwaliteit van de geleverde goederen is goed.
Omdat 1 onderdeel niet voorradig was is er contact met me opgenomen en dit tot volle tevredenheid opgelost door Mayli.
Dank hier voor 👌👌

Petra Bakker 
Nederland, 28/04/2021

Prettig gesprek aan de telefoon, veel keuze op de site en een vlotte toezending na bestelling. Heel blij mee.

Mario Scheidbach 
Oesterreich, 26/04/2021

Alles Top!!

Ap kloese 
Nederland, 25/04/2021

goedendag mijn beoordeling is zo als ik van u gewend ben zeer goed een 10 voor de de zeer snelle levering en perfect serves.
met vriendelijke ap kloese.

MARC CAMILLIERE 
France, 23/04/2021

TRES BIEN : livraison correspondant parfaitement à la commande, réalisée dans les délais annoncés.

Bianca Gubbels 
Nederland, 23/04/2021

Snelle levering, zonder verdere opmerkingen

Kurt Stüble 
Deutschland, 23/04/2021

Super schnelle Lieferung und Artikel genau wie abgebildet.
Danke immer wieder.
LG Kurt

Tamara Bogemans 
Belgique/Belgie, 23/04/2021

Bonjour juste on a pas toujours un article à acheté dans les 3 ou 6 prochain mois même si vous avez besoin que l'on achete je comprend tout à fait mais si vous pouviez augmenté le temps pour les bon de réduction pour les prochaine commande 😉 si non c'est top merci à vous.

ilse deborger 
Belgique/Belgie, 20/04/2021

supersnelle levertijd.
er zat een kleine vergissing in de order maar dit werd heel correct opgelost, ook snelle reacties op mijn mails.
de opendeurkortingen waren heel gunstig.

Dongchan Shin 
South Korea, 20/04/2021

Perfect.
I also ordered the new products. I'm looking forward to it

Calin Gerorge 
Romania, 17/04/2021

Top !!!

Bertil Leezer 
Nederland, 16/04/2021

The best there is i am so happy with it !
from the moment i started to give this to my dogs they stopped eating grass and the coat is more shiny and the stool is Always very good

Wietse Scheyving 
Belgique/Belgie, 16/04/2021

Top service, snelle levering, vriendelijk, snelle reactie op mails. Bedankt!

Adrian De hombre 
Espana, 16/04/2021

Muy buen producto

Jaime Prieto Gabela 
Espana, 15/04/2021

Muy satisfecho con el producto, rápida entrega. Espero adquirir algún otro producto. Buenas tardes

Carla Willemsen 
Nederland, 15/04/2021

Zoals altijd weer helemaal perfect! Snelle levering, goede service en mooie artikelen en veel keus.

Youri Blansaer  
Belgique/Belgie, 15/04/2021

Duidelijke website, snelle en vlotte levering.

Besteld materiaal is van prima kwaliteit

Evelyn Rippold 
Belgique/Belgie, 14/04/2021

Super service et très rapide👍👍👍

Nathalie Van Vugt 
Nederland, 14/04/2021

Mijn eerste aankoop gedaan en super snelle levering !! Goed materiaal en dat voor een scherpe prijs. Mijn volgende keer wordt zeker weer bij Euro Joe 👌👌👌

Bedankt Nathalie

Carla Willemsen 
Nederland, 14/04/2021

Zoals altijd weer helemaal perfect! Snelle levering, goede service en mooie artikelen en veel keus.

Lucian C 
Romania, 14/04/2021

👌 I am very happy with my EuroJoe dog equipments !!! 👍

Anja Menzel 
Deutschland, 14/04/2021

Sehr freundlich und unkompliziert. Schnelle Lieferung und gute Qualität.

Judith Verdonck 
Nederland, 14/04/2021

Niets over te klagen, dus doen we dat zeker niet

Peter van der Horst 
Nederland, 14/04/2021

Bijtmouw crocodile gekocht en dit is een superfijne bijtmouw waar zeer zware bijters goed op kunnen bijten en de mouwdrager toch goed beschermd is .

Kathleen Desmaele 
Belgique/Belgie, 14/04/2021

Super tevreden over kwaliteit en het ruime aanbod!

Daniela Raccis 
Danmark, 14/04/2021

Hüter service 🙂

Ashley Elema 
Nederland, 13/04/2021

Super kwaliteit! Heel erg tevreden :)

Gregory Demeyere 
Belgique/Belgie, 13/04/2021

Top. Herm Sprenger dealer!!
Snelle en correcte levering!

G Smit 
Nederland, 13/04/2021

Netjes verpakt

kaled LOUCHENE 
France, 13/04/2021

Super matériel, livraison rapide et soigné franchement satisfait

Britt Barvelink  
Nederland, 13/04/2021

Keurig op tijd de bestelling ontvangen. Één van de artikelen week af van de omschrijving op de site. Ik kreeg snel reactie op mijn mail. Het goede artikel werd kosteloos opgestuurd en ik mocht het reeds ontvangen artikel houden. Topservice!

Jennifer OMeara  
Ireland, 13/04/2021

Perfect excellent delivery & products

Jana Vets 
Eesti, 13/04/2021

Happy with the product!

Bieke Van aertselaer 
Belgique/Belgie, 13/04/2021

Super goeie service

Sabrina Louchard 
Belgique/Belgie, 08/04/2021

Commande sans problème et livraison rapide c'est nickel.

Johan Gijs 
Belgique/Belgie, 06/04/2021

Super om te trainen met lang harige honden kan ook makkelijk overstappen naar de band met click slot of de fun tech 👍

Maja Wasowicz 
Ireland, 05/04/2021

Great and quick service

De hombre Adrian 
Espana, 04/04/2021

Es una de la mejor marca estoy contento.

Jans Speelman 
Nederland, 03/04/2021

Ik heb al een aantal keren iets besteld bij EURO-JOE.
En zoals bij elke webshop gaat er wel eens iets niet helemaal zoals het moet. Bij EURO-JOE is dat geen probleem, samen met de klant wordt naar een oplossing gezocht.
Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar ook service verlenen kost geld dus dat strepen we dan maar tegen elkaar weg.
Kortom een tevreden klant.

Calin Petre 
Romania, 03/04/2021

Top !!!

Anke Gareis 
Deutschland, 03/04/2021

Hat super geklappt

Evelyn Rippold 
Belgique/Belgie, 02/04/2021

Super et très rapide pour le service et j'y très content de mon achat👍👍

Marie-Amélie Gally 
France, 02/04/2021

Super boudin, c'est parti pour renforcer les exercices de

Dany MENESTREY 
France, 02/04/2021

Expédition très rapide.
Emballage très soigné.
Très contente .

Joëlle and the rotties D. 
Portugal, 02/04/2021

Large choix de produits, toujours de qualité, avec un service rapide, super communication et suivi. Merci!

Dongchan Shin 
South Korea, 01/04/2021

Thank you for all the cool products.
Eurojoe is also popular in Korea.

Andre Vanreyten 
Belgique/Belgie, 31/03/2021

soepel
geen gedoe met talk aan de handen.
geweldig in gebruik
wil geen ander meer

Tom Verbist 
Belgique/Belgie, 29/03/2021

Goede afhandeling bestelling,degelijk materiaal

Raquel Patricio 
Portugal, 28/03/2021

Everything went well, you were quick to answer questions as well as sending and tracking the order that arrived correctly.
Best Regards.

Gregory Demeyere 
Belgique/Belgie, 27/03/2021

Shop met professionele tools. Herm Sprenger verdeler!! Top. Snelle service.

Jos Van Brunschot 
Nederland, 26/03/2021

Blij mee. Prima verzorgd en snelle levering

Wim Delovani malinois 
Nederland, 22/03/2021

Uitgebreid, breed assortiment. Goede prijzen en snelle levering met fijne after sales service.

Hans-Joachim Henze 
Deutschland, 21/03/2021

Super Weste bin sehr zufrieden
Kann ich nur weiter empfehlen!!!!

Ulrike Sperling 
Deutschland, 19/03/2021

Sehr schnelle Lieferung,kann man nur empfehlen!

Petre Calin 
Romania, 19/03/2021

Always great quality !

Ton Loos 
Nederland, 18/03/2021

Uitstekende prijs-kwaliteit. Super snelle levering

Monique Vd kolk 
Nederland, 17/03/2021

Prima . Snelle levering

Brigitte Boer 
Nederland, 17/03/2021

Zojuist vest en t-shirt ontvangen, ik had een zwart t-shirt besteld maar deze was er niet meer, ik ben keurig netjes door een heel vriendelijke dame gebeld om te overleggen. Ben helemaal blij met met vest en t-shirt

Claudia Althaus  
Deutschland, 17/03/2021

Total Klasse
Super Angebote
Gerne wieder

Netty Vos 
Nederland, 17/03/2021

Super snelle levering!

Vincent Voué 
Belgique/Belgie, 17/03/2021

Service nickel 👍. Et livraison dans les temps ! Impeccable !. Merci euro Joe.

Anton Minko 
France, 17/03/2021

Thank you for a very quick and accurate delivery !

Jana Bahnmuller 
Belgique/Belgie, 16/03/2021

Snelle levering en prima kwaliteit!

Raimondas Simaitis 
Ireland, 15/03/2021

Super service & fast delivery

Louise Nielsen 
Danmark, 13/03/2021

Bought from Euro Joe twice, and the collars and puppy sleeves are very good. Good materials, and good prices.
Freight to Denmark is very expensive, but thats it.
I will buy from Euro Joe again. Customer service answers the ticket. I have no problems recomending Euro Joe.

vincent mourareau 
France, 11/03/2021

Réception rapide et produits de très bonne qualité.
Je recommande.

Auriane Speth 
Afghanestan, 11/03/2021

Top service, article arrivé le lendemain de la commande :-)

Erwin Pijffers 
Nederland, 11/03/2021

Prima service en communicatie over de bezorging. Erg blij met het product en zal snel weer een bestelling plaatsen. Aan jullie kunnen velen een voorbeeld nemen. Dank

Anita Rietveld 
Nederland, 11/03/2021

Snelle levering en leuk altijd een cadeautje :-)

Rodica Pliscu 
Espana, 11/03/2021

Muy buenos productos

Henky Deckmyn 
Belgique/Belgie, 11/03/2021

Super tevreden over bestelling en levering ons Tosca is ook super tevreden 😜

Rodica Pliscu 
Espana, 08/03/2021

Todo muy bien !

Carol Deschoolmeester 
Belgique/Belgie, 06/03/2021

Pas de soucis de livraison, commande conforme!

Y.E te Braak 
Nederland, 05/03/2021

De kwaliteit van de riemen , de service en de bezorging is goed. Ik heb al vaker bij Euro Joe besteld en zal dit in de toekomst vaker doen

Guy De Middelaer 
Belgique/Belgie, 05/03/2021

snelle levering

Marleen Jarych 
Belgique/Belgie, 05/03/2021

Beste, ik heb bij jullie een prikstropketting gekocht en ben hier heel tevreden mee, mijn hond kent het al hij trekt minder.
Ik heb 2 schakels moeten uithalen en zoals u zei was dit makkelijk. Dank u wel. Marleen

Sylvain MILLET 
France, 02/03/2021

Excellent service.

Stéphanie Dietrich 
France, 27/02/2021

Envoi rapide et produit de qualité !

Michel Castaing 
Nederland, 27/02/2021

Hallo jullie site is duidelijk overzichtelijk ben goed geholpen en snelle levering . Dank jullie wel.

Christiane Cloes 
Belgique/Belgie, 26/02/2021

Très bon produit qui correspond à mon attente. Livraison très rapide. Bref tout est parfait!

Frédérique Besson  
France, 26/02/2021

Bonjour, très satisfaite de mon achat. Paraît très résistant. Site super sérieux et rapide. Je recommande vivement ce site. C était ma 1ère commande et certainement pas la dernière. En plus une petite attention dans le colis qui fait toujours plaisir.

Sabine Keßler 
Deutschland, 26/02/2021

War soweit alles in Ordnung

Manuel Nassenstein - Graffe 
Deutschland, 25/02/2021

Top Ware und super schnelle Lieferung - vielen Dank!!!

Benjamin BLUIN 
France, 25/02/2021

👍🏻

Markus Krug 
Oesterreich, 25/02/2021

Super Qualität
Sehr sehr gerne wieder
Lieferzeiten super toller Shop
Fotos folgen 😊

Manuel Rosa 
Espana, 23/02/2021

very good material

Sanna Fält 
Suomi, 22/02/2021

I´m really happy of my new euro joe training equipment´s :)

Jack Jeroense  
Nederland, 22/02/2021

Zeer goede service

Michael Deliens 
Belgique/Belgie, 18/02/2021

Super Matos harnais tactique au top pour mon Malou je recommande à tous le monde et très rapid pour la livraison

Jordi Tempels 
Belgique/Belgie, 18/02/2021

Duidelijke website, online betaalsysteem en snelle verzending. Top producten

Frank Stommels 
Nederland, 17/02/2021

Snel en correct verzonden. Fijne jas!!

Andreas Mulder 
Nederland, 17/02/2021

Jas goed en snel ontvangen👌
Ziet er goed uit.
Past goed.
Super tevreden.

Nancy Taeymans 
Belgique/Belgie, 17/02/2021

Duidelijke website, vele verschillende betalings mogelijkheden, snelle levering, goed materiaal en kwaliteit
Het verzendingsbedrag van 9,9? vind ik aan de hoge kant voor een klein en lichtgewicht produkt

Raimondas Simaitis 
Ireland, 17/02/2021

Top quality super service & fast delivery

Ingrid Passchier 
Nederland, 17/02/2021

Pillen glucosamine goed en snel ontvangen en nu afwachten hoe en of het werkt!

Karim Vlassenbroeck 
Belgique/Belgie, 17/02/2021

What can i say , nice people , always ready to help , everything you need for your dog and fast delivery !
If you need something for your dog , Euro Joe is the place to by .
Amazing people always ready to share their years of experience and expertise with you !
Thank you Nicky and May-Li

frank vroemen 
Nederland, 17/02/2021

zeer tevreden. makkelihk te bestellen en snelle levering

Jenny Griffin 
New Zealand, 16/02/2021

Great equipment as per usual thanks very happy

Weng Chan 
Belgique/Belgie, 09/02/2021

Quick delivery and quality products as always.

Sebastián Arriagada Labra 
Chile, 07/02/2021

excelente calidad!!

Wendy Michiels 
Belgique/Belgie, 04/02/2021

Vlotte communicatie, snelle levering, past perfect

luc druwe 
Belgique/Belgie, 03/02/2021

snel geleverd en precies wat ik bestelde.

Joshua Onclin 
Belgique/Belgie, 03/02/2021

Top

hendrik klassen 
Belgique/Belgie, 01/02/2021

supper sevis raad het iedereen aan

Marcus Ståhlgren 
Sverige, 01/02/2021

Fast delivery of good gear!

Bianca Smeets 
Belgique/Belgie, 29/01/2021

Het was wel lang wachten op de levering, maar het was toch fijn dat bij het tussenliggend contact gevraagd werd of de bestelling doorging. Dan zou het bedrag teruggestort worden, dit was niet van toepassing. De gepersonaliseerde hondentrainingsvest is prachtig. Bedankt

christopher Vangoethem 
Belgique/Belgie, 29/01/2021

Top reçus 2 jours après commande.

Manuel Nassenstein 
Deutschland, 29/01/2021

Schneller Versand und guter Informationsfluss

Greetje Melessen 
Nederland, 28/01/2021

Maandagavond besteld. Woensdag al geleverd. Gewoon super.

Calin Petre 
Romania, 28/01/2021

Good quality dog training equipment !

Stefan Verduyn 
Belgique/Belgie, 28/01/2021

Mooie zweep, iets langer touw dan ik gewent ben maar went snel. Ik heb deze in het blauw en ben zeer tevreden van de qualiteit.

Kathleen Beuls  
Belgique/Belgie, 27/01/2021

Super snelle levering en prima kwaliteit

Annemiek Pince van der Aa 
Nederland, 27/01/2021

Vlotte verzending!

GJ Stolte 
Nederland, 27/01/2021

Mooi product, solide vorm gegeven en goede pasvorm. Het lettertype van de bijgeleverde labels en de kwaliteit van de labels vind ik persoonlijk wat minder. Dit had wel een iets stoerder lettertype mogen zijn.

peter hansen 
Nederland, 27/01/2021

Goede duurzame en kwalitatieve producten. Prijs is ook netjes en de levering is altijd met 1 dag.
Ben super tevreden met Euro-joe in alle opzichten !!

Dimitri Van den Bosch 
Belgique/Belgie, 27/01/2021

Snelle levering .en goed product .

PASCALE IZAMBARD 
France, 23/01/2021

LIVRAISON RAPIDE ET CONFORME CEPENDANT ELLE PORRAIT ETRE GRATUITE EN FONCTION DU MONTANT DE LA COMMANDE

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Snelle levering en mooie afwerking zoals ik gewoon ben van EURO JOE 👍👍👍, goede kwaliteit van gebruikte materialen en kleuren alsook de bedrukking.

Michiel Ginneberge 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Zeer vlot besteld & thuisgeleverd!

Justine Bertimes 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Très bonne qualité, commande reçue dans un temps record !

Andreas Goormans 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

prima kwaliteit, snelle levering, top !

Christopher Vangoethem 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Matériel arrivé en 2 jours rien à dire , je recommande à 100 pour 100 , matos robuste pour initiations de pistage avec mon petit malou,un tous grand merci pour le service , je reviendrai 😊

Owen Van Kerckhove  
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Top kwaliteit en nog betere service!

Patrick Van den Berghe 
Belgique/Belgie, 22/01/2021

Topservice, supersnelle levering !!

Ralf Tummers  
Nederland, 22/01/2021

Trainingsvest malinois besteld, zeer snelle correcte levering en het product is van zeer goede kwaliteit.
Zeer tevreden dus heel erg bedankt.
Met vriendelijke groet,
RTK9 dogtraining.

Marc Pied 
France, 22/01/2021

Très bon produit. Délai livraison ok.

Andreas Goormans 
Belgique/Belgie, 19/01/2021

Mooie kwaliteit voor de winterjas , super !! Ook de wolverine vest met wol een dikke pluim !
Daarbij nog een snelle levering !

Fabrice Remels 
Belgique/Belgie, 18/01/2021

commande recue rapidement et tres conforme avec le descriptif , je recommande

Guido Moes 
Nederland, 18/01/2021

Bestel regelmatig bij Euro Joe. Dit omdat er her en der wel eens een halsband vervangen moet worden of er een bal verdwijnt in een boom of sloot tijdens het spelen met de honden. Had nu een nieuwe halsband besteld die voorlopig niet leverbaar bleek. Na een mail bericht van Euro Joe ontving ik zonder bijkomende kosten het duurdere model met handvat. Dat noem ik nog eens service !

Philo Weytjens 
Belgique/Belgie, 17/01/2021

Snelle levering. Vriendelijke behandeling aan telefoon.

erika laros 
Nederland, 15/01/2021

super mooie jassen de winter jassen erna goeie kwaliteit.ik hoop er veel plezier van te hebben .jassen zaten netjes verpakt en belangrijk veel zakken en een lekkere warme jas in deze kou super bedankt

Nancy Deijkers 
Nederland, 15/01/2021

Ik heb voor de Etna jas gekozen.
Je kan gewoon de maattabel aan houden.
Zelf had ik 1 maat groter genomen ivm een trui of vest eronder maar dat is met deze jas niet nodig.
Goede warme jas waarvan de binnenvoering eruit kan.
Jas is best zwaar.
Ik moet alleen even wennen aan de kraag die best hoog blijft staan.
Levering is zeer snel

Denis RÉLU 
France, 15/01/2021

des photos complémentaires sur le casque seraient les bienvenues

Roger Lepers 
France, 15/01/2021

RAS

Ramon Rezaei 
Sverige, 15/01/2021

Fast shipping and delivery, excellent service. Will definitely order again.

Andy Willems 
Belgique/Belgie, 15/01/2021

Steeds juist en optijd ontvangen. Dank

Andreas Goormans 
Belgique/Belgie, 15/01/2021

Kwalitatief materiaal ( jas en trainingsvesten ) en snelle en correcte levering !

Ap kloese 
Nederland, 14/01/2021

geweldig voor de snelle en perfecte levering.
gr ap kloesxe.

Emmie Waage-Abbink 
Nederland, 12/01/2021

Bedankt voor de snelle levering. Product voldoet aan de gestelde eisen

Colette LEGRAND 
France, 12/01/2021

commande 19555 . Bonjour, j'ai commandé un apportable .avec tige de fil Suis déçue ... je pensais avoir commandé celui dont la pièce à mordre en bois est plate (système knut Fuchs). Celui ci est rond....

Par contre la pièce plastique est bien.

Comment puis je faire ? Doit on commander cette pièce à part ? ne souhaite pas repayer un port à près de 10 euros pour une petite pièce...
Merci de votre retour.
Cordialement.

Christine Simon 
Belgique/Belgie, 11/01/2021

Très satisfaite des marchandises reçues. Top qualité. Envoi rapide. Bien emballé. Un grand merci ;-)

Didier DAVOINE 
France, 09/01/2021

Suite à la commande d'une Parka hiver ETNA, superbe veste, excellente qualités. Première commande et très content de toute l'équipe d'EURO-JOE.
Le seul bémol est que la réception de la commande a été retardée car le colis à été endommagé et reconditionné par CHRONOPOST.
Mais la veste n'a pas été endommagée.
Super site de matériel canin.
Je recommanderai.

Henry-Philippe Emmery 
Belgique/Belgie, 08/01/2021

bonjour,
est-il possible d'avoir des maillons supplémentaire car je pence l'avoir commandé trop petit; MERCI

Joe MC Donnell 
Ireland, 08/01/2021

Just received my order today. Delighted with my purchase. As always top class products and very professional service. Many thanks Joe

Gerasimos Korakianitis 
Ellas or Ellada, 06/01/2021

Excellent quality, very helpfull and trustworthy

Mario de Caluwe 
Nederland, 04/01/2021

Zoals ik gewend ben top service.
Voor Kringgroep Terneuzen Hiq3 bijtmouw gekocht er hebben al meerdere honden op gebeten
Kan niks anders zeggen top product is zeer goed uit gebalanceerd zeer licht in gewicht.
Ga zo door!

wilma laarakkers 
Nederland, 04/01/2021

Super produkt, snelle verzending. Helaas was er iets mis gegaan bij DHL en heb ik de jas nog niet ontvangen. De eerste bestelling daarentegen ging zonder problemen. Had de jas binnen 3 dagen in huis.

Jana Hořejší 
Ceska Republika, 01/01/2021

Everythink went well, as always. Thanks for a calendar. Wish you happy and prosperous new year 2021 ! Looking forward to meet you in person again !

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 31/12/2020

Snelle levering van topkwaliteit hondensport materiaal zoals ik gewoon ben van EURO JOE.
Euro Joe = dogsport!

Els Maes 
Belgique/Belgie, 31/12/2020

Goede en snelle service!

Peter Jacobs 
Belgique/Belgie, 30/12/2020

Snelle en correcte service wederom.
Top!!!!

Hridi R 
Belgique/Belgie, 30/12/2020

Zeer goede en vlotte levering, degelijke ketting van Sprenger.

Maria Gilis 
Belgique/Belgie, 30/12/2020

Op jullie website kan je alles goed vinden .Een goede en vlotte levering

Ruud van Dijk 
Nederland, 30/12/2020

We zijn heel blij met de mooie jassen
En de honden zijn erg blij met hun bal en nieuwe riempje die we er gratis bij kregen
Ontzettend bedankt daar voor
En aangename verrassing was dat
Gr ruud en marlies van dijk

Annie Penninga 
Nederland, 30/12/2020

Hele fijne warme jas. Die zeer snel verzonden is. Binnen 2 dagen in Nederland.

Lotus Cheng Brown 
United States, 26/12/2020

Excellent service and very prompt delivery. Thank you for the refund on excess postage. Excellent product (beautiful color and excellent quality) except sizing chart was confusing. Not clear whether it was garment measurement or body measurement & never received response to my email. Consequently ordered too small and will need to exchange.

Peter Hendriks 
Belgique/Belgie, 25/12/2020

Mijn Mechelaar Luka is trots wat zijn baasje heeft besteld en ook een nieuwe harnas als ik groot ben , bedankt woef woef

Kathleen Keukelinck 
Belgique/Belgie, 24/12/2020

Snelle en verzorgde levering

Martine Pondrix 
Belgique/Belgie, 23/12/2020

Zeer snelle levering en producten topkwaliteit.

Isabelle Carasco 
France, 22/12/2020

Service client réactif ma commande est bien arrivée dans les temps et le costume est très bien taillé merci pour tout

Jan Van Goethem 
Belgique/Belgie, 22/12/2020

goede en vlotte levering

Alison Brannen 
United Kingdom, 21/12/2020

Lovely coat, warm and looks pretty tough! The ball, voucher, lead and candle a nice surprise . Thank you.

Elien Cools 
Belgique/Belgie, 21/12/2020

Goede en professionele keuze

Bo Vroegop 
Nederland, 18/12/2020

Top

Kathleen Keukelinck 
Belgique/Belgie, 18/12/2020

Goede en vlotte levering

Dirk VB 
Belgique/Belgie, 18/12/2020

Goede uitleg gekregen en snelle levering.

Axel Van der Borght 
Belgique/Belgie, 17/12/2020

Altijd correct en altijd snel.

Christine Simon 
Belgique/Belgie, 16/12/2020

Envoi super rapide. Bien emballé. Top

Donne Lucas 
South Africa, 15/12/2020

I was kept up to date at all times on my order, and delivered as promised on time. thank you

Geoffrey Borms 
Belgique/Belgie, 15/12/2020

Alles dik in orde. Top service

Mickael Loze 
France, 15/12/2020

Colis reçu rapidement. Utilisation du boudin le jour même et très vite adopté pour l’éducation

Patrick D 
France, 14/12/2020

Très bon site, rapide et très professionnel

Dieter Stael  
Belgique/Belgie, 14/12/2020

Goede service , ook na verkoop !

Alan Reault 
France, 11/12/2020

Très satisfait, harnais résistant et très esthétique. Taille L parfaite pour mon Malinois. Je travaille dans la sécurité, la poignée est bien placée donc très pratique. Je recommande

Sonja Wesner 
Deutschland, 11/12/2020

Ich war sehr zufrieden.
Tolles Sortiment, schöne Produkte, schneller Service und Versand. Werde wieder Bestellen.

Stephan Vandercasteelen 
Belgique/Belgie, 10/12/2020

Hello, nog bedankt voor alles, de kaars, de snoepjes, de artikelen zijn prima qualiteit 👍😉 merci beaucoup.

Shari callens 
Belgique/Belgie, 10/12/2020

Super snelle correcte levering
Heel tevreden van de aankoop !

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 09/12/2020

Zoals steeds topkwaliteit aan een betaalbare prijs en snel geleverd.
Hondensport = EURO JOE.

Jenny Griffin 
New Zealand, 09/12/2020

As always easy to deal with and equipment is always good quality.

Florin Paraschiv 
Ireland, 09/12/2020

Good service, thanks

Mirjam Waenink 
Nederland, 08/12/2020

Snel geleverd en netjes verpakt Top!!

S V 
Nederland, 08/12/2020

Goede service en een fijne winterjas met veel zakken! Niks op aan te merken. Bedankt!

Jean FLORKIN 
Belgique/Belgie, 08/12/2020

L'article de qualité qui correspond a mes attentes.
Service rapide

Kees Visser  
Nederland, 08/12/2020

Zeer goed snelle levering dankjewel 👍🏻

Justin Nvt. 
Nederland, 08/12/2020

2 jassen besteld vanuit Nederland, super snel geleverd en ook nog eens super goede jassen!

Jean Vandebeek 
Belgique/Belgie, 08/12/2020

De bestelling lost de verwachting in. alles top.

Shellie Daniels 
United States, 08/12/2020

Amazing high quality products and excellent customer service. Highly recommend!

Marc Berwouts 
Belgique/Belgie, 07/12/2020

professioneel materiaal , super !!!

Rachel Roulin 
Belgique/Belgie, 05/12/2020

Bon service, envoi rapide!

Hanneke Karel 
Nederland, 04/12/2020

Mooi tuig!
Voelt heel stevig en zwaar aan. Precies dat wat je wilt met een echte power dog. Het gevoel dat je materiaal aankan dat wat je ervan vraagt.
Goed op maat te maken.
Fijn dat u bij de foto's van de voorbeelden de maten erbij had gezet.
Ik heb een flinke mechelaar en L zit als gegoten.

Rachel Roulin 
Belgique/Belgie, 04/12/2020

Bon service, envoi rapide!

Hillie Slager 
Nederland, 04/12/2020

Snelle levering en goede communicatie omdat 1 artikel wat langer duurde. Uiteindelijk sneller dan gedacht het pakket in huis.

Andrea Imhof 
Deutschland, 03/12/2020

Schnelle Lieferung und gute Artikel
Gerne wieder

Sonja Wesner 
Deutschland, 03/12/2020

Ware ist sehr schnell bei uns angekommen.
Informationen beim Bestellvorgang wurden sofort beantwortet. Wir sind sehr zufrieden.

Heike Hackert 
Deutschland, 01/12/2020

Super Service.
Immer wieder gerne

jean-louis knops 
Uganda, 01/12/2020

super depuis des année merci a bientôt

Jos Van brunschot 
Nederland, 01/12/2020

Ik wacht nog op mijn zending
Vrijdag besteld en verstuurd
Dhl zegt achterstand te hebben

Hristo Platnarov 
Bulgaria, 01/12/2020

Quick response to questions!
Quick to ship the order!
Many high quality products to find here!

Astrid Bosmand 
Nederland, 01/12/2020

Heel er tevreden, snelle levering bedankt

Alexis Avond 
France, 01/12/2020

Je viens de commander un gilet sublime, service très réactif par mail j'attends de recevoir le produit mais je suis très satisfait !

Sonja Wesner 
Deutschland, 01/12/2020

Ware ist sehr schnell bei uns angekommen.
Informationen beim Bestellvorgang wurden sofort beantwortet. Wir sind sehr zufrieden.

Philipp Jäger  
Deutschland, 28/11/2020

Super freundlich, entgegenkommend uns wirklich top Ware und in bester Qualität

Calin Petre 
Romania, 27/11/2020

High quality !

Jenny Griffin 
New Zealand, 27/11/2020

as always great quality

P Harder 
Nederland, 25/11/2020

Hij is te groot jammer maar een mooie jas

Christine Simon 
Belgique/Belgie, 25/11/2020

Envoi rapide. Tout est parfait. Merci bcp

sandrine gloanec 
France, 20/11/2020

Rapide et conforme

Nico Koesveld 
Nederland, 18/11/2020

Gewoon goed, advies aan de telefoon was duidelijk. Bestelling vanuit België naar Nederland in 2 dagen met DHL.

Marleen Schepens 
Belgique/Belgie, 17/11/2020

Prima artikel aan zeer interessante prijs!

Paula Toret 
Nederland, 11/11/2020

Artikel: Winterjas Etna
Ik heb de winter jas euro joe outdoor. Super kwaliteit. Snel besteld en gekregen.

Ivon Visscher 
Nederland, 11/11/2020

Prima product en snelle levering.

Francesca Sterckx 
Belgique/Belgie, 10/11/2020

Stipte en correcte levering.

Ivan Ivanov 
Bulgaria, 07/11/2020

Hello! The order came to me. I am very happy. Thank you ! Be healthy!

Jean-Luc POIGNARD  
France, 05/11/2020

Articles conformes. Tres bonne qualité. Livraison rapide. Merci à vous

Gina Kastrup 
Deutschland, 05/11/2020

Zügige Lieferung, lediglich die Schnellverschlüsse an den Leinen haken etwas.

Sven Koza 
Deutschland, 05/11/2020

Super schnell und super Qualität !!!

brigitte van de gender 
Belgique/Belgie, 04/11/2020

goede en vlotte levering

Tom Verbist 
Belgique/Belgie, 04/11/2020

Goede service,uitgebreide keuze artikelen,professioneel

Didier Debroyer 
Belgique/Belgie, 04/11/2020

Content de la présentation du produit. Qualité et rapidité du délai de luvraison

Michael Benoist 
Deutschland, 04/11/2020

Schnelle Lieferung, Ware Top, gerne wieder

Wesley Tonnessen 
Nederland, 01/11/2020

Goede snelle service en goede spullen

Alexandre Slidequick 
France, 31/10/2020

Très bon produit.
Très bonne disponibilité

Alvaro Cordovilla 
Espana, 30/10/2020

Buena calidad y muy bonito. La entrega fue rápida y satisface lo esperado. Como única mejora posible podría ser que viniera con menos serigrafía

arilmar de souza 
Brasil, 29/10/2020

Artikel: Spring foal
eu quero

simone de vis  
Nederland, 28/10/2020

perfect service

Anton Alphenaar 
Nederland, 28/10/2020

een fijne webwinkel met prima spullen en dito service

Inge K 
Nederland, 28/10/2020

Snelle service, product snel ontvangen en netjes ingepakt

Juan Guillermo perez avalos 
Chile, 27/10/2020

excelente atención y resolución de los diferentes requerimientos aludidos al proceso de importación, además de la calidad sin igual de todos los artículos.

Derfel HUghes 
United Kingdom, 26/10/2020

First class service, excellent communication and genuine product. Received item within 3 days of ordering. Highly recommended and will shop again.
Thanks

Arlette Vienne 
Belgique/Belgie, 26/10/2020

Snelle levering. Mooi materiaal

Timothy DELAMEILLIEURE 
Belgique/Belgie, 22/10/2020

Rien à dire, tout était parfait ! Rapide et efficace.

Bart Goris 
Belgique/Belgie, 21/10/2020

Zeer goede service alles netjes in orde en op tijd geleverd.

Antonn Alphenaar 
Nederland, 21/10/2020

Prima assortiment, mooie producten, snelle service en verzending en niet onbelangrijk een zeer tevreden hond

Y.E Braak 
Nederland, 21/10/2020

Een snelle en goed verzorgde bestelling

K.E. van Brakel 
Nederland, 17/10/2020

Snelle verzending. Goede service. 10/10

Kris VERVAECKE 
Belgique/Belgie, 17/10/2020

Ben zeer tevreden van de snelle en correcte bestelling

Lafont Patricia 
France, 16/10/2020

Excellent suivi et matériel de qualité

Bart Goris 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

Top service

Marco Beckers 
Nederland, 16/10/2020

De bestelde Inox Sprenger prikketting voor hondentraining was zoals verwacht.
Correcte levering en snelle bezorging.
Euro-Joe heeft er een klant bij.

M. Aukes 
Nederland, 16/10/2020

Had een bijtmouw gekocht bij Euro Joe. Bijtmouw was snel geleverd, netjes verpakt en ook nog van mooie kwaliteit.. Niet alleen ik blij, maar mijn hond ook...…

Joëlle WILLAERT 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

Rapidité dans l’envoi du produit commandé

Sandro Gebbia 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

Comme toujours super satisfait des articles et rapidité du colis je recommande...

TINEKE VAN ASSEN. Vhvdeijsselmond 
Nederland, 16/10/2020

Snelle levering. Mooie aktie van overtreken voor de mouw.

Willem de Ruijter 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

goede service, besteld en snelle levering top

Filip Vancmpernolle 
Belgique/Belgie, 16/10/2020

Correcte levering met enige vertraging

Nancy Robijn 
Belgique/Belgie, 14/10/2020

Zeer correcte communicatie en snelle levering !
TOP service

Ivan Ivanov 
Bulgaria, 12/10/2020

I received the order and was pleasantly surprised. Thanks to your team for the great work. I highly recommend Euro Joe 😀

Sandra Vanhaeren 
Belgique/Belgie, 11/10/2020

Snelle service, top product ... m'n winterjas Etna !!!!!

Raymond Discret 
Belgique/Belgie, 08/10/2020

Super matériel et commande expédiée très rapidement. Merci

Jean-Emmanuel Bouron 
France, 08/10/2020

Très bien. Produits de super qualité,livraison rapide.J'ai commandé une manchette numéro 5 Nylcot,très bon produit. Et j'ai eu le plaisir de recevoir avec 2 cadeaux : un petit boudin très solide et sympa ,et une petite laisse. Je recommande vivement cette enseigne . Merci à vous.

Sascha Teutrine 
Afghanestan, 08/10/2020

Sehr gut.

Bertrand Willocq 
Belgique/Belgie, 08/10/2020

Prix correct, livraison rapide, matériel de qualité. Rien à dire, 5 étoiles méritées

Christian Kloos 
Oesterreich, 08/10/2020

Schnelle Lieferung Ware Top Danke

Oliver Dziamski 
Deutschland, 08/10/2020

Great Job!
Fast delivery to Germany and really good product.
I'm very happy with this.

Henk Velema  
Nederland, 08/10/2020

Ik.heb een jas bij jullie gekocht en heb hem gisteren voor het eerst aan gehad een goed product lekker warm aan en wind en waterdicht ik ben er zeer tevreden mee

Françoise Hubeaux  
Belgique/Belgie, 07/10/2020

Commande facile à passer et livraison ultra rapide !
À recommander !

dimphie weterings 
Nederland, 07/10/2020

mooie kwaliteit,snel geleverd

Johan Gijs 
Belgique/Belgie, 07/10/2020

Super toffe samenwerking dankjewel

Charlotte Diestelmans 
Belgique/Belgie, 07/10/2020

Goede service en na een vraag
Vrijwel meteen een goed en duidelijk antwoord.

Fijn om hondensport artikelen aan te kopen bij euro joe!

OLIVIER FOURRIER 
France, 04/10/2020

excellent rapport qualité prix. Solide, légère, aérée.

Heino Hardenbol  
Nederland, 01/10/2020

super je hebt bedrijven due goede service hebben maar Euro-joe gaat daar voor mij nog overheen. Ik was moeilijk maar alles supersnel geregeld en meer.
Euro-joe dankjewel

Jan lentfert 
Nederland, 01/10/2020

Prima en snelle afwikkeling.

Brenda Molenaar 
Nederland, 01/10/2020

Top winkel! Zeer tevreden.

Joris Heerwegh 
Belgique/Belgie, 28/09/2020

zeer vriendelijk als men telefonisch contact op neemt voor iets te vragen

luc Druwe 
Belgique/Belgie, 28/09/2020

de juiste producten heel snel geleverd.

Mario Scheidbach 
Oesterreich, 27/09/2020

Artikelcod: OAJ 2x
Oberarm 65cm
Länge 43cm
Unterarm 51

Ivan Ivanov 
Bulgaria, 26/09/2020

Hello,
the order arrived at me on Friday. I am very happy. Thank you for being correct and for the fast delivery. Everything on the order is OK. Definitely in the future I will order from you with the greatest pleasure.
Thank you very much!
With greetings:
Ivan Ivanov

Veronique Pardaen 
Belgique/Belgie, 25/09/2020

Snelle en correcte levering.
Fantastische vest, super handig en mooi op de kop toe.

Petre Calin 
Romania, 25/09/2020

All the time highest quality !

Patrick Vernaet 
Belgique/Belgie, 24/09/2020

Snelle levering en de gevraagde aanpassing van één van mijn bestelde artikelen was "dik" in orde. De volledige bestelling is Topkwaliteit hondensport materiaal zoals ik gewoon ben van EURO JOE.

Aj Laloli 
Nederland, 24/09/2020

Spullen zijn zo als afgebeeld zijn goede kwaliteit
Snelle levering

Johan Baree 
Belgique/Belgie, 24/09/2020

Snelle service. Uitstekend

Carla Van der Meer 
Nederland, 24/09/2020

Snel geleverd en handig met track and tracé.

Nelleke Duinkerken 
Nederland, 24/09/2020

Perfecte en kwalitatief hele goede trainingsjas en snel bezorgd!

Ramona Van Panwijk  
Nederland, 24/09/2020

Keurige snelle levering

Joëlle Deke 
Portugal, 23/09/2020

Top! Super personalised and fast service and top quality products.

Thore Klässig 
Deutschland, 22/09/2020

Super schnelle Lieferung.
Hervorragende Qualität der Artikel,immer wieder gerne .

Lori Amlehn 
New Zealand, 21/09/2020

Nicky you have been very patient and amazing through the ordering process and getting the embroidery done on my vest...it is now on it's way and I am very excited ...
Thankyou very much
Lori Amlehn

Ap kloese 
Nederland, 16/09/2020

zeer snelle en perfecte verzorging van het bestelde.
zeker aanbevelend gr AP Kloese

Edgar Dupré 
France, 16/09/2020

commande très rapide,
matériel toujours très soigné,
Euro Joe trés sérieux

Olga Raznoshynska 
Deutschland, 16/09/2020

Schnelle Lieferung, angenehme Kommunikation, hohe Produktqualität - Euro Joe hat alles!

Erika Jans 
Belgique/Belgie, 15/09/2020

Snelle en goede levering

Julbert Maes 
Belgique/Belgie, 15/09/2020

Ik heb voor het eerst een bestelling, halsketting voor mijn Duitse Herder, geplaatst bij Euro Joe. Je hebt een ruime keuze en de bestelling wordt op korte tijd geleverd. Top.

Lucia Armbruster 
Schweiz (German), Suisse (French), Svizzera (Italian), 15/09/2020

Leider wurde die Adresse nicht richtig angegeben!
Meine Kundenr. fehlte

Diane Brady 
United Kingdom, 15/09/2020

The Training Jacket I ordered came within a few days, on time and even though I updated the order via email, I received the updated size I wanted. The jacket is great also, really good quality. A friend also ordered the same jacket after seeing mine.

Christian H 
Deutschland, 15/09/2020

Ware TOP - Versandkosten ein bisschen hoch...

Holger Lindner 
Deutschland, 15/09/2020

Guter Service, war alles bestens. Qualität, Verpackung, Lieferung und der Umtausch wegen falscher Bestellung

Thomas Altenburger 
Deutschland, 14/09/2020

Super 👍

Myriam Matagne  
Belgique/Belgie, 14/09/2020

Livraison rapide et produits conformes et de qualité

Sven Dewinter 
Belgique/Belgie, 14/09/2020

Alles netjes geleverd, kwalitatieve producten, alleen de verzending is aan de hoge kant.

Rani Vercammen 
Belgique/Belgie, 14/09/2020

Heel blij met deze aankoop! Gekregen wat we verwacht hadden! Wel jammer van de dure verzendingskosten

Brenda Molenaar 
Nederland, 14/09/2020

Uitstekende service en kwaliteit van spullen. Ik ben zéér tevreden!!!

Couwelier Nick 
Belgique/Belgie, 11/09/2020

Zeer tevreden over de zeer snelle service !!

Peter Hendriks 
Belgique/Belgie, 10/09/2020

goede levering en goed ingepakt

Paul Dülfer 
Deutschland, 09/09/2020

Leinen liegen gut in der Hand, wurden mir von einem Vereinskollege empfohlen!
Gerne werde ich wieder was bestellen
Z.B. ein Dresurhalsband😉
Grüße
Paul Dülfer

Stéphanie Mathys  
Belgique/Belgie, 07/09/2020

Très contente du colis reçu, livraison rapide

Fransisca Furda 
Nederland, 07/09/2020

Met deze jas km ik zeker door een hele koude winter door. Fijn dat de bodywarmer er ook uit te halen is. Waardoor er nog meer jaargetijden ervan genoten kan worden. Zo kunnen we met slecht weer ook prima trainen. Nu nog op zoek naar een passende broek, dan kunnen we de koude natte periode ook weer goed aan. Fantastisch hoe de jas zit en met al die zakken kan ik ook goed trainen, met voertjes of speeltjes. Ben er erg blij mee.

gilbert bachot 
Belgique/Belgie, 06/09/2020

Heb al jaren zulke ringlijn ,super handig en gekocht bij Euro Joe

marc ilands 
Belgique/Belgie, 06/09/2020

uitstekend geleverd .snelle geleverd

Robert Oldaker 
United States, 06/09/2020

The nicest people, best equipment, and fastest shipping ever! Thank you for all of your help!

NAT BOURGEOIS 
France, 05/09/2020

Très bon contact avec le service client.
Livraison conforme : dans les temps.

Leo Van Meir 
Belgique/Belgie, 03/09/2020

Alles correct verlopen.

Gregory Demeyere 
Belgique/Belgie, 02/09/2020

Snel en correct! Top service.

Peter Penders 
Nederland, 02/09/2020

Prima service en ook een snelle levering.

Stéphanie Mathys  
Belgique/Belgie, 02/09/2020

Commande arrivée rapidement, conforme au descriptif... mon chien adore

Helena Van Leuven 
Belgique/Belgie, 02/09/2020

Heel snelle levering

Daphne Versluis 
Nederland, 02/09/2020

super! Snel geleverd en goeie kwaliteit

Dongchan Shin 
South Korea, 29/08/2020

Eurojoe is also popular in Korea.
They are kind and quick to deal with.
Thank you always

Take care.

Emma Svensson 
Sverige, 26/08/2020

Best customer service!
Fast delivery and if something is wrong you fix it with fuss!

Frans Van Dingenen 
Belgique/Belgie, 25/08/2020

Correct en snel geleverd. Dank U

Wilma Doglover 
Nederland, 18/08/2020

Snelle levering. Top! 👍

Riina Ruven 
Eesti, 17/08/2020

Good price with good quality .

Carla Willemsen 
Nederland, 17/08/2020

Veel keus goede kwaliteit/ prijs verhouding. Snelle bezorging en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Miriam Ramcharan 
Nederland, 15/08/2020

Goede service, goed product.

Tara Taylor 
United Kingdom, 13/08/2020

Great quality and great price.

Peter Van Der Veken 
Nederland, 11/08/2020

Snelle service en verzending!
Tevens vlotte communicatie.

STEVEN BIRKBECK 
France, 11/08/2020

First class service and prompt delivery. Excellent range of goods.

Patrick Vernaet  
Belgique/Belgie, 11/08/2020

Topkwaliteit hondensport materiaal zoals ik gewoon ben van EURO JOE en zeer snelle levering en bijkomend advies.

Rebecca Burlaud 
France, 10/08/2020

Très bon articles, solides et bien finis.

jh kalvenhaar-Arts 
Nederland, 07/08/2020

alles goed ,in deze tijd toch snelle levering.
prima.

Jean Gruet 
France, 06/08/2020

Très satisfait super produit .

Luc Lemmens 
Belgique/Belgie, 06/08/2020

Snelle levering, sneller dan ik gedacht had! Het product op zich was toppie, het is zelfs beter dan verwacht. Dit is een firma dat zeker 5 sterren verdiend.

Amarjit Chopra 
United Kingdom, 06/08/2020

I like your online system as I can still purchase as a guest and I have tried other site and the payment system freezes and I like the quality and price of sum of the products

C Henzen 
Nederland, 06/08/2020

Super duidelijke web site
Snelle levering

Angie Gray 
United Kingdom, 06/08/2020

So happy with my purchases!! Love the surprise poo bag dispenser! 😊 Everything fitted perfectly! Very fast delivery to UK. Will definately be buying from you again in the near future. Wished the gsd training vest in the sale had bigger sizes left 🙄😁👍

Sargentini Security Services Sargentini 
Nederland, 06/08/2020


Uitstekend. Fijne service goed geleverd. Bedankt

Elin Hillberg 
Sverige, 05/08/2020

Very good service and fast shipping! 10/10

Sully deswarte  
France, 04/08/2020

Harnais au top

Dongchan Shin 
South Korea, 03/08/2020

Always kind and nice.

Randal Van De Gehuchte 
Belgique/Belgie, 31/07/2020

Top service, snel geleverd! Het product dat ik besteld heb was quasi nergens anders te vinden. Bedankt!

S T 
Nederland, 29/07/2020

Goede service en snel geleverd

Angelique Dalhoeven 
Nederland, 29/07/2020

Zeer goede service en snelle levering !

Marc Berwouts 
Belgique/Belgie, 29/07/2020

perfecte service

Sonja Louwers 
Nederland, 29/07/2020

Uitstekend. Fijne service goed geleverd. Bedankt

Michel Plisnier 
Belgique/Belgie, 29/07/2020

Tres rapide.

Calin Petre 
Romania, 29/07/2020

Super quality !